Нюанси щодо раю та пекла

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем D.M., 7 лип 2007.

1. Зануда

Зануда така зануда

Шановний, Церква не вчить поклонятися образам, як предметам та возвеличувати святих, заміняючи ними віру в Бога.
    Якщо є люди, які цього не розуміють і створюють свою приватну побожність, то це не означає, що їх так вчить Церква. То варто розрізняти.
    Святі для нас зразок до наслідування, це люди, які в особливий, надзвичайний спосіб змогли жити божим життям. Але мені навіть не хочеться вам того пояснювати, бо ви і так все знаєте краще за інших.

2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Так, наслідувати їх приклад, але їм не поклонятися, не звеличувати їх майже до рівня Бога, не шукати в них заступництва і посередництва перед Богом, не молитися до них.
    Бо вони хоча й праведні, але все таки вони такі ж люди як і ми.
    Згадайте що сказав Петро (далеко не остання людина в Ісусовій Церкві) до Корнилія, коли той впав і поклонився перед ним:
    Дії 10:24-26

• Подобається Подобається x 1
  3. Зануда

Зануда така зануда

Що ви про це знаєте? Я так розумію, що з дому ви не винесли жодної релігійної традиції, вас не вчили ходити до церкви, молитись etc. То чому ви так р"яно нападаєте на те, про що маєте чисто поверхневе уявлення?

• Подобається Подобається x 4
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Абдурахмене, зі скептицизмом у серці істину годі знайти.

5. ABDURAKHMAN

та я не нападаю, а лиш говорю, що їх дії не відповідають тому про, що говорить Біблія, переданнями святих отців можливо, але не Біблії.

6. ABDURAKHMAN

А тут хто його знає, сприймаючи все на віру, бездоказово можна дуже далеко зайти, і не факт що у правильному напрямку.

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

тим не менше їм поклоняються, їх возвеличують і до них моляться

---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

То таким слід пояснити, чи не так?

• Подобається Подобається x 2
  7. Oxid

Oxid Well-Known Member

Дехто навіть до знахарів ходить, вірить в біоенергетику, в неділю не відвідує церкву, а скільки розлучених і алкоголіків...Жах... А педофілів-священників не порахувати... і чому по-вашому багато людей незважаючи на ці жахи, таки християни?:)

8. ABDURAKHMAN

1. а) хіба?
    б) тут Ви праві
    в) а тут помиляєтесь
    2. Як одна мудра людина казала, що в кожного є своя думка і кожен егоїстично тримається і відстоює її.
    Для чого доводи свою думку іншим? Це вже інше питання. Можливо, для ствердження все того егоїзму, або ж доводячи щось іншим все більше переконуєшся в правильності своєї, все тої ж егоїстично-світоглядної оцінки всього, що нас оточує.

---------- Додано в 00:44 ---------- Попередній допис був написаний в 00:41 ----------

не все те золото що блищить і не всі ті християни що ними звуться.
    Ті хто виконують Святе Письмо - це справжні християни, а решта...лише ними зовуться, але ними не є.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

До речі, стати свідком це не означає, що автоматично потрапите в рай. Хіба ні? Так само і з католиками, будистами чи православними...

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

А ви походіть по церквах, по інших релігіях - подивіться, як там шанують Бога. Багато хороших людей зустрінете... Думаю Бог не на хрестики чи зірочки дивиться, а в душу!

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

Це швидше в мильних операх ...

10. plastic

plastic Well-Known Member

Прилежність до церкви не робить нас спасеними. А тільки Ісус Христос.
    Для того щоб духовно зростати необхідне живе спілкування з Христом. Як Христос сказав: Я- Лоза, а ви-гілки. Якщо прибудете у Мені, то принесете плід. Без Мене не можете робити нічого.
    Раніше Ізраїль був вибраним народом, вони мали знання і обітниці Божі. Але вони своїми обрядами і показним благочестям віддалилися від Бога. І коли Христос прийшов,щоб відкрити їм істину , їм здалося що Він посягає на їхню релігію, на обряди і передання їхніх отців.
    Христос же хотів звернути їхню увагу на суть обрядів, на дух Писання. Він докоряв їм. Частина людей прийняла його докір, а інша відкинула, і темрява оповила їх. Вони дійшли до того що розіп яли Господа.
    Так саме і зараз люди відкидають дух слова Божого заради передання.

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ----------

Бог дивиться на серце. І знає всі наші думки і навіть слова, які ми скажемо.

• Подобається Подобається x 4
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А якщо хрестик, як наслідок стану душі?

12. ABDURAKHMAN

А якшо идоль як стан души?
    Гирше небуття не Буде...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як за кожне добро буде нагорода, так за кожен гріх тре відповісти.
    А ви думали - роби що хоч і нічо не буде?

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та хоч цілий храм на плечі. Я певен, що важливо те що Христос сказав, а не то на чому воно записане.

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ----------

Краще тоді не народжуватись, або ні з ким не спілкуватись.

• Подобається Подобається x 2
  15. ABDURAKHMAN

ага, здохнеш, як собака , тай і всьо. А ви що думаєте що буде віцна мука?
    Наївні...
    Смерть и всьо...

---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ----------

може й так... Лише мучемося...

16. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

не знаю,кому как,а мне рай точно не светит.в любом случае,хоть есть он , хоть нетути его

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

краще надійтесь на Ісуса Христа і довірте Йому своє спасіння.

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як казав Бонд - ніколи не кажи "ніколи"!

19. ABDURAKHMAN

во, хоть единственЬЇй честно признался... А вам что мешает?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ті, хто приймає святе причастя - християни? чи християни ті, хто відкидає святе причастя?

а де твій аватар? :)