Нюанси щодо раю та пекла

Discussion in 'Релігії народів світу' started by D.M., Jul 7, 2007.

1. Зануда

Зануда така зануда

Шановний, Церква не вчить поклонятися образам, як предметам та возвеличувати святих, заміняючи ними віру в Бога.
    Якщо є люди, які цього не розуміють і створюють свою приватну побожність, то це не означає, що їх так вчить Церква. То варто розрізняти.
    Святі для нас зразок до наслідування, це люди, які в особливий, надзвичайний спосіб змогли жити божим життям. Але мені навіть не хочеться вам того пояснювати, бо ви і так все знаєте краще за інших.

2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Так, наслідувати їх приклад, але їм не поклонятися, не звеличувати їх майже до рівня Бога, не шукати в них заступництва і посередництва перед Богом, не молитися до них.
    Бо вони хоча й праведні, але все таки вони такі ж люди як і ми.
    Згадайте що сказав Петро (далеко не остання людина в Ісусовій Церкві) до Корнилія, коли той впав і поклонився перед ним:
    Дії 10:24-26

• Подобається Подобається x 1
  3. Зануда

Зануда така зануда

Що ви про це знаєте? Я так розумію, що з дому ви не винесли жодної релігійної традиції, вас не вчили ходити до церкви, молитись etc. То чому ви так р"яно нападаєте на те, про що маєте чисто поверхневе уявлення?

• Подобається Подобається x 4
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Абдурахмене, зі скептицизмом у серці істину годі знайти.

5. ABDURAKHMAN

та я не нападаю, а лиш говорю, що їх дії не відповідають тому про, що говорить Біблія, переданнями святих отців можливо, але не Біблії.

6. ABDURAKHMAN

А тут хто його знає, сприймаючи все на віру, бездоказово можна дуже далеко зайти, і не факт що у правильному напрямку.

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

тим не менше їм поклоняються, їх возвеличують і до них моляться

---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

То таким слід пояснити, чи не так?

• Подобається Подобається x 2
  7. Oxid

Oxid Well-Known Member

Дехто навіть до знахарів ходить, вірить в біоенергетику, в неділю не відвідує церкву, а скільки розлучених і алкоголіків...Жах... А педофілів-священників не порахувати... і чому по-вашому багато людей незважаючи на ці жахи, таки християни?:)

8. ABDURAKHMAN

1. а) хіба?
    б) тут Ви праві
    в) а тут помиляєтесь
    2. Як одна мудра людина казала, що в кожного є своя думка і кожен егоїстично тримається і відстоює її.
    Для чого доводи свою думку іншим? Це вже інше питання. Можливо, для ствердження все того егоїзму, або ж доводячи щось іншим все більше переконуєшся в правильності своєї, все тої ж егоїстично-світоглядної оцінки всього, що нас оточує.

---------- Додано в 00:44 ---------- Попередній допис був написаний в 00:41 ----------

не все те золото що блищить і не всі ті християни що ними звуться.
    Ті хто виконують Святе Письмо - це справжні християни, а решта...лише ними зовуться, але ними не є.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

До речі, стати свідком це не означає, що автоматично потрапите в рай. Хіба ні? Так само і з католиками, будистами чи православними...

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

А ви походіть по церквах, по інших релігіях - подивіться, як там шанують Бога. Багато хороших людей зустрінете... Думаю Бог не на хрестики чи зірочки дивиться, а в душу!

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

Це швидше в мильних операх ...

10. plastic

plastic Well-Known Member

Прилежність до церкви не робить нас спасеними. А тільки Ісус Христос.
    Для того щоб духовно зростати необхідне живе спілкування з Христом. Як Христос сказав: Я- Лоза, а ви-гілки. Якщо прибудете у Мені, то принесете плід. Без Мене не можете робити нічого.
    Раніше Ізраїль був вибраним народом, вони мали знання і обітниці Божі. Але вони своїми обрядами і показним благочестям віддалилися від Бога. І коли Христос прийшов,щоб відкрити їм істину , їм здалося що Він посягає на їхню релігію, на обряди і передання їхніх отців.
    Христос же хотів звернути їхню увагу на суть обрядів, на дух Писання. Він докоряв їм. Частина людей прийняла його докір, а інша відкинула, і темрява оповила їх. Вони дійшли до того що розіп яли Господа.
    Так саме і зараз люди відкидають дух слова Божого заради передання.

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ----------

Бог дивиться на серце. І знає всі наші думки і навіть слова, які ми скажемо.

• Подобається Подобається x 4
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А якщо хрестик, як наслідок стану душі?

12. ABDURAKHMAN

А якшо идоль як стан души?
    Гирше небуття не Буде...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як за кожне добро буде нагорода, так за кожен гріх тре відповісти.
    А ви думали - роби що хоч і нічо не буде?

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та хоч цілий храм на плечі. Я певен, що важливо те що Христос сказав, а не то на чому воно записане.

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ----------

Краще тоді не народжуватись, або ні з ким не спілкуватись.

• Подобається Подобається x 2
  15. ABDURAKHMAN

ага, здохнеш, як собака , тай і всьо. А ви що думаєте що буде віцна мука?
    Наївні...
    Смерть и всьо...

---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ----------

може й так... Лише мучемося...

16. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

не знаю,кому как,а мне рай точно не светит.в любом случае,хоть есть он , хоть нетути его

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

краще надійтесь на Ісуса Христа і довірте Йому своє спасіння.

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як казав Бонд - ніколи не кажи "ніколи"!

19. ABDURAKHMAN

во, хоть единственЬЇй честно признался... А вам что мешает?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ті, хто приймає святе причастя - християни? чи християни ті, хто відкидає святе причастя?

а де твій аватар? :)