Нюанси щодо раю та пекла

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем D.M., 7 лип 2007.

1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

1. А звідки ви знаєте, що церква це джерело істини. Можливо вона теж од того.
    2. Закупорка свідомості, коли будь-який факт що викриває істинність пропускається поза вухами, зате неперевіреним догмам які видає джерело істини сприймається сліпо на вїру. 3. А хіба традиційна церква то є тою Богом обраною? Вони є дуже далекі од Нього. Оскільки не виконують того про що говорить Біблія.

2. Oxid

Oxid Well-Known Member

Це ви знаєте, хоча і ваше знання аксіоматичне, засноване на вірі чи довір"ї до певної концепції... А я просто вірю, і не особливо задумуюсь, просто знаю, що за мною церква з двохтисячолітньою історією, мученики, ісповідники віри, монахи, проповідники, місіонери, богослови, священнослужителі...:)
    А що таке істина? Здається, біблія пише, що істина - Христос... Христос заснував церкву і є главою церкви, отже істина є в церкві... Шукати деінде істину - таки від лукавого... Але, думаю, вам про то вже говорили, не буду повторюватись...
    А хто виконує все то, що говорить біблія? Хіба може, ви...;)

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

чому "обраною" ? створена Ним.

• Подобається Подобається x 3
  4. ABDURAKHMAN

Ісус був засновником апостолської Церкви, але не язичницького аналогу християнства.

---------- Додано в 10:18 ---------- Попередній допис був написаний в 10:07 ----------

Абсолютно всього не виконує ніхто.
    А цього повинна прагнути кожна людина яка вважає себе християнином.
    Проте є ті, які навіть розуміють, що вчать невірно, але змінювати нічого не бажають.
    Вони більше вірять переданням і казочкам святих отців ніж тому про що говорить Біблія.

---------- Додано в 10:34 ---------- Попередній допис був написаний в 10:18 ----------

Істина - це Біблія.
    Христос - це син Бога, через якого можливе спасіння.
    Ісус створив апостольську Церкву, а не католицьку (яка була створена в 4ст. Імператором Констянтином). Симбіоз апостольського християнства і язичництва - це і є традиціина церква.
    Католицька церква це не Церква Ісуса, але Платона.

---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ----------

А варто було б задуматися. Бо в історії традиційної церкви не було все так гладко і однозначно

---------- Додано в 11:16 ---------- Попередній допис був написаний в 11:15 ----------

А варто було б задуматися. Бо в історії традиційної церкви не було все так гладко і однозначно

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого!!!!!!!!
    Хоробра заявка.
    І де поділася Ісусова церква? Адові ворота її взяли?

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:12 ----------

Назвіть тоді Ісусову, а ми послухаємо.

6. ABDURAKHMAN

Bсі хто читає і виконує Біблію якраз і є Христовою Церквою.

7. Levko

Levko Well-Known Member

Иоан.14:6
    Ісус до нього: «Я - путь, істина і життя!
    Ніхто не приходить до Отця, як тільки
    через мене.

Еф.4:21
    якщо ви чули про Нього, і навчилися в
    Нім, бо правда(істина) в Ісусі,
    Я Вас прошу...:)

8. plastic

plastic Well-Known Member

Ісусова церква-це зібрання людей віруючих в Бога і шукаючих Його всім серцем.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зовсім не обовязково зібрання людей, які шукають Бога всім серцем є Церквою, яку створив Ісус.

10. ABDURAKHMAN

Mux//
    Ого!!!!!!!!
    Хоробра заявка.
    І де поділася Ісусова церква? Адові ворота її взяли?//
    та дуже старалися вяти:
    - вбивали християн
    - катували християн
    - спалювали на багатті християн
    - кидали на розтерзання до диких звірів
    - вилучали і спалювали Біблію
    - спалювали перекладачів Біблії
    - інквізиція
    - відступлення

Рим за потонув у крові праведних.

11. Oxid

Oxid Well-Known Member

Істина - це Христос так вчить шанована вами біблія:)

• Подобається Подобається x 4
  12. ABDURAKHMAN

Оксид//
    Істина - це Христос так вчить шанована вами біблія
    //
    Нажаль ні ви, ні нинішне покоління Христа не бачили, то ж як можна пізнати ту істину, якщо не через Святе Письмо. І тому Біблія була і залишається істиною, яка пройшла до нас через віки.

13. ovod

ovod Well-Known Member

На мою думку, Христос - це шлях до істини, один з можливих.
    І вже наша справа який саме вибрати.
    А от визначити який кращий напевне складно.

14. Levko

Levko Well-Known Member

Слово Боже каже по-іншому, а саме, що

15. ovod

ovod Well-Known Member

Тобто кажучи слово Христос - ви кажете істину?

16. Зануда

Зануда така зануда

А що такого поганого, злого і неправильного вчить людей Католицька Церква? Що саме у її вченні розходиться із Божими заповідями, з Христовою Заповіддю Любові?
    Ваша проблема у тому, що ви надто мало знаєте чим саме живе і дихає КК, щоб робити голосні заяви.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так і є, не сперечаюся.

18. Levko

Levko Well-Known Member

Пізнаючи Христа- пізнаємо істину...

19. ABDURAKHMAN

3anuda =>
    Я ні на мить не сумніваюся в тому, що прості католики (прихожани) щиро і саможертовно люблять Бога. Вони прагнуть наблизитися до Нього і спастися.
    Їхній запопадливості і прагненню прийти Бога, можна лише позаздрити.
    Але так же само і індуїсти чи мусульмани люблють Бога і прагнуть служити Йому повсякчас.
    Ви, очевидно, обуритесь, кажучи хіба можна рівняти християнство, і тим більше створену Христом церкву до якихось сектантів що не вірять в Ісуса.
    А я скажу що можна, вони точнісінько так само, а може і більше, хочуть виявитися вгодними в очах їхнього Бога. Скажу навіть більше їхньому здивуванню небуде ніяких меж коли Ви їм скажите, що не треба поклонятися Шиві і Крішні, а також, що Мухаммед це не Божий посланець.
    Ви можливо скажите що Біблія це Слово Боже, а решта то омана.
    І тут я погоджуся.
    Мене бентежить лише те, що церква, яка називає себе Христовою, не живе згідно Його настанов.
    В чому саме це проявляється?
    ~ в поклонінні образам
    ~ в звеличенні і поклонінні святим

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Абдурахмане, раджу вам глибше вивчити католицьку/православну церкву, тоді у вас не виникатимуть подібні питання.

а де твій аватар? :)