Нюанси щодо раю та пекла

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем D.M., 7 лип 2007.

1. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

І навпаки - те що для варяга пекло, для християнина рай? Тільки чомусь опис пекла і в варягів і в християн дуже схожий.... "Скопіпастили" собі...

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Абдурахман, вам що, пластинку заїло? Прочитайте вірші з послання до Римлян які я привів вище. Ап Павло ясно (як Божий день!) говорить про націю І З Р А Ї Л Ь!!!
    Та не треба на це мати якоїсь духовної освіти! Невже сатана так засліпив ваші очі?

3. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Ну якщо Сатана засліпив очі досконалим Адаму і Єві. То що вже казати про мЕНЕ. я нещасний грішник, хіба я щось можу?:haha:

4. Pedro

Христос відкрив очі багатьом сліпцям. В тому числі, засліпленим Раселом і Рутерфордом. Особисто знаю таких.

5. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Дійсно Pedro, в даному випадку Павло дійсно говорить про Ізраїль як націю, але хіба ж ви не бачите, що саме він каже? Що Бог відкинув Ізраїль по-плоті, і вибрав собі людей з інших народів. Саме завдяки цьому і ви особисто маєте доступ до Священного Писання, а не тільки євреї.

Доречі, зверніть увагу на це місце -
    Деяния 15:13–19: ..., Иаков сказал: «Братья, послушайте меня. 14*Симео́н подробно изложил, как Бог впервые обратил внимание на другие народы, чтобы собрать из них народ во имя своё. 15*И с этим согласуются слова Пророков, как написано: 16*„После этого я возвращусь и восстановлю упавший шатёр Давида, восстановлю его развалины и вновь воздвигну его, 17*чтобы оставшиеся из людей настойчиво искали Иегову вместе с людьми из всех народов — теми, кто называется моим именем, говорит Иегова, который делает то, 18*что известно издавна“. 19*Поэтому я рассудил, что не нужно создавать трудности людям из других народов, которые обращаются к Богу...

---------- Додано в 02:22 ---------- Попередній допис був написаний в 02:15 ----------

Я ж, Pedro, знаю багатьох таких, яким ні Расел, ні Рутерфорд, ні навідь сам Христос не змогли відкрити очі. Про них пророкував Ісайя:
    Матфея 13:14–15: ...на них исполняется пророчество Иса́ии, которое гласит: „Слушая, будете слушать, но не будете постигать смысла; и, смотря, будете смотреть, но не будете видеть. 15*Ведь сердце этого народа огрубело, они слышат, но не откликаются и закрыли глаза, чтобы не видели глазами, и не слышали ушами, и не постигали смысла сердцами, и не возвратились и чтобы я не исцелил их“.

6. Pedro

Зеніт, я ще раз приведу місце послання до Римлян. Прочитайте ще раз... і ще раз. До речі чому ви приводите Писання на іноземній мові? Мені важко зрозуміти зміст.

1. Отож питаю: Чи не відкинув Бог народ свій? Ніколи в світі! Бо і я ізраїльтянин, з роду Авраама, з коліна Веніямина.

2. Бог не відкинув свого народу, що його наперед вибрав. Чи ж ви не знаєте, що Письмо про Іллю говорить, коли він скаржиться до Бога на Ізраїля?
    16. І коли первісток святий, то й тіло; і коли святий корінь, то святе й галуззя.

17. Коли ж деякі з галузок відламалися, а ти, будучи дичкою оливною, защеплений був між них і став співучасником кореня та оливкового соку,

18. то не вихваляйся перед галуззям. А коли вихваляєшся, то знай, що не ти носиш корінь, а корінь тебе.

24. Бо коли ти, відтятий від дикої з природи оливки, проти природи був прищеплений до доброї оливки, то скільки більше ті, що за природою будуть защеплені на власній оливці?

25. Не хочу бо, брати, щоб ви не відали цієї тайни — щоб не були самі в собі велемудрі, — що засліплення спало частинно на Ізраїля, поки не ввійдуть погани повнотою;

26. і так увесь Ізраїль спасеться, як написано: “Прийде з Сіону Визволитель, відверне від Якова безбожність.

27. Такий буде завіт мій з ними, як відпущу гріхи їхні”.

Лист ап Павла до Римлян,11

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеніте, без образ. Бачу, що ви написали, що ви з села, що на Чернігівщині. Пишіть українською цитати з Біблії.

8. ABDURAKHMAN

А то ви на додачу, що йога ще й спіритизмом займаєтесь. Не хорошо, не хорошо.

9. Pedro

Ну спіритизмом не займаюсь, а вправи різні роблю. Включаючи стояння на голові, вправи з гантелями. Для старших людей корисно. Омолоджує.
    Тільки що тут зле???

10. ABDURAKHMAN

Медитація...
    Звязок з демонами.

11. Pedro

А де, власне, звязок між фізичними вправами і демонами?
    Чи може звязок між демонами і педофілією? В випадку відомого вам релігійного діяча?
    В того що з жінкою мусив розвестися... Через ЦЕ...

12. ABDURAKHMAN

Добре, а як ви поясните іншим чином, що під час медитації йоги спокійно йдуть по розпеченому вугіллі, 15 хвилин плаваюсь під водою без жодного джерела кисню, їх переїжджає камаз, а їм хотьби хни? Демони!?

---------- Додано в 02:43 ---------- Попередній допис був написаний в 02:42 ----------

Не знаю про кого йде тут мова!

13. Оленa

Оленa Well-Known Member

А ви не знали, що дух може керувати тілом? Демони тут ні до чого. У раю коли Адам жив духом, то не соромився тіла, а коли згрішив, аж тоді зауважив, що нагий.

14. ABDURAKHMAN

Дух Нечистий.

15. Оленa

Оленa Well-Known Member

Де????? о_О

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви ще скажіть, що ви фізик, знаєте фізичну біологію, Що вірите тільки в науку, невірите в неймовірне і невірите, що людина в стані шоку ще й не таке може...

Згадується, як мій колега просто піднімав руку біля шафи (щось хотів дістати зверху) і випадково зачепив ключ в дверях. Ключ зігнувся покрутіше ніж ложка в фільмі "Матриця". А пальцям хоч би хни! (Ключ рівняли молотком). Що він демон? Не кажіть що фізичні процеси ( I=mv2 ) ніколи не мали зв'язку з енергетичними типу (E=mc2)/

17. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Для когось і 10 раз підтягнутись на турніку - диво...

18. ABDURAKHMAN

Ссс...кккррріііззь!!!!!
    А_а_ааа_аа_а_а!

Транс, медитація, гіпноз - самий справжній демонізм.

подививбися я як він ходить по вогні без входження в транс. Чудовий був би шашличок...

19. sasa

sasa Member

Біблія не підтверджує погляду, що Ісус і злочинець пішли до неба в той день, коли вони розмовляли. Ісус передрік, що після того, як він буде вбитий, він воскресне не раніше третього дня (Луки 9:22). Протягом того триденного періоду Ісус не був у небі, бо після воскресіння він сказав Марії Магдалині: «Я ще не зійшов до Отця» (Ів. 20:17). Лише через 40 днів після воскресіння Ісуса його учні бачили, як він піднявся з землі і зник з їхніх очей, коли почав возноситись у небо (Дії 1:3, 6—11).
    Єврейські Писання ніколи не давали вірним євреям підстави сподіватися нагороди небесного життя. Ті Писання вказували на відновлення Раю тут, на землі. У Даниїла 7:13, 14 передречено, що коли Месії буде дане «панування й слава та царство», то «всі народи, племена та язики будуть служити Йому». Ті піддані Царства мають бути тут, на землі. Звертаючись до Ісуса, злочинець, очевидно, виражав надію, що Ісус згадає про нього, коли настане той час.
    В якому ж тоді розумінні Ісус буде із злочинцем? У тому розумінні, що воскресить його з мертвих, попіклується про його фізичні потреби і дасть йому нагоду навчитись і додержуватись вимог Бога, щоб отримати вічне життя (Ів. 5:28, 29). Ісус побачив у розкаяному і шанобливому складі розуму злочинця підставу, щоб включити його до тих мільярдів людей, які воскреснуть до життя на землі й отримають нагоду довести, що вони достойні жити вічно в Раю.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви читали Біблію, чи просто надаєте ті цитати, які вам показали?

а де твій аватар? :)