Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла так і я про це..... життя тільки у тому випадку, якщо воскреснеш.......
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Ну а як бути з такою фразою Ісуса: "Істинно кажу тобі, сьогодні будеш зі мною в раю", - звернення до одного з розбійників.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла відкрийте Євангелію від Луки(23): 42 І сказав до Ісуса: Спогадай мене, Господи, коли прийдеш у Царство Своє! 43 І промовив до нього Ісус: Поправді кажу тобі: ти будеш зо Мною сьогодні в раю!
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Жиди викорустовували слово непеш, що означає живу істоту. Так у першій книзі Буття, наприклад, тварини називаються душами. Непеш - це життя, життя фізичне.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла А Ви впевнені, що кома стоїть правильно? Адже ні греки ні жиди не використовували знаки пунктуації. Інший варіянт - коли Ви лягаєте спати о десятій, а потім прокидаєтесь о шостій - наче мить, але ж насправді прошло вісім годин. Так само смерть (якщо Ви, звичайно, вважаєте, що душі не має, в сенсі життя після смерті в астральній, чи якийсь там іншій формі) і воскресіння.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Доречі, Ви забули про реінкарнацію. І ще, паралельні світи. Колись по АйСіТіВі був серіал про подорож між світами. Аналоги нашого тільки зі своїми відхиленями. Теж варіант. І не забуваймо: Продовження
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла а чому ви не думаєте, що це може бути, наприклад, якась енергія, яку ще не дослідили?.... чи плями на фотопапері, або просто сенсація, сфабрикована жовтою пресою.... особисто ви бачили привида коли-небудь?.... я не бачив.... так само як і нло, так само як і єті, домовиків, лісовиків та мавок.....
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла пупер Зверніть увагу, що аналогічно я Вас можу запитати про Бога. =) Конфуз. Поява образу Діви Марії на стінах, поява святого вогню на Пасху , теж ? =) Фото і відео матеріалів достатньо. Свідком був , але важко описати.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла запитання щодо існування Бога — в гілку про Його існування.... там написано достатньо.... тут гілка про рай чи пекло.... “привиди” та інші “ненаукові явища” можна виділити в окрему гілку.... особисто я не вірю в “життя після смерті”.... привиди?.... можливо існують, я з ними не стикався — заперечувати їх існування не буду.... щодо природи цього.... а чому ви думаєте, що “матір Божа”, яку нібито ви бачите насправді марія — мати Ісуса?.....
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Після "смерті" тіло стає складовою частиною землі, а душа переходить у свій природній духовний світ про повній свідомості і розумі.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Безперечно впевнений. Давайте більш детально зупинемося на цій комі. Тут питання не в миті, а саме зовсім в іншому. "Істинно кажу тобі(вам)".... - ця фраза зустрічається в чотирьох Євангеліях досить часто і її говорить ніхто інший, як Ісус. Проте зауважимо, крім того єдиного випадку Ісус жодного разу не вживає словосполучення " Істинно кажу тобі(вам) сьогодні". Це є перший момент, який заперечує питання з комою у місці, де Ви пропонуєте. Друге. Якщо переставмти кому в інше місце, яке Ви пропонуєте, то це слово у цьому словосполученні є просто зайвим. Наприклад. Я кажу тобі сьогодні підемо в театр. якщо кома стоїть перед "сьогодні", то все зрозуміло - підемо в театр не завтра, не після, а саме сьогодні. якщо кома стоїть після "сьогодні", тоді слово "сьогодні" є зайвим і в такому ракурсі ніколи не вживається, бо "раз кажу я тепер", то само собою, що означає, що "сьогодні". Замініть у цьому контексті слово "сьогодні" на слово допустимо "вчора", чи "завтра" і Ви зразу побачите суть проблеми. Доречі, якщо є якісь заперечення, чи свої ідеї, прошу дуже - обговоримо.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Вчора в Євангелії прочитав таку фразу, де Ісус каже: "Не бійтеся тих, хто забере ваше тіло, а бійтеся тих, хто забравши ваше тіло, має владу після смерті" багато чого стає зрозумілим.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Саме так, ні пекла, ні раю немає. Але рай був, на землі, і люди знишили його та продовжують знищувати. І рай буде знову, піля армагедону, коли ті хто знищує землю загинуть.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Тут можна багато чого сказати, припустити та заперечити. Щодо коми, може й так, ось інший переклад - "І сказав йому Ісус: Істину повідую тобі, що нині будеш зі мною в раю", нині та сьогодні - може, й не сутеево відрізняються, але "знають живі, що помруть, а померлі нічого не знають, і заплати немає вже їм, бо забута і пам'ять про них, і їхнє кохання, і їхня ненависть, та заздрощі їхні загинули вже, і нема вже їм частки навіки ні в чому, що під сонцем тим діється!..." Тому питання миті, все ж таки може теж актуальне. Щодо приклада з Я кажу тобі сьогодні підемо в театр, то я згідний, недоречно. Але Ви використовуєте українську граматику, наскільки це буде вірно с точки зору койне? В будь якому разі, мені дуже дивно, чому люди боляче сприймають смерть близьких людей, якщо їхня душа йде в рай до Бога, в найліпше місце? Чому Йсус плакав, коли дізнався про смерть Лазаря й навіщо воскресив його на подальши муки на землі, й навіщо Бог через Йоханана обіцяє в "Об'явленні" воскресіння праведних людей на землі? Навіщо все це, якщо померлі відправляються в рай до Бога з янголами?
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Все дуже просто, пане Войцек. Коли я їду у відрядження, то моя дружина дуже переживає, чому? Можливо у неї яакраз закрадається думка, що останній раз бачить? То що вже говорити про випадок, коли людину у тому світі вже дійсно ніколи не побачимо? Шкода? Шкода. Тому і плачуть.