Нюанси щодо раю та пекла

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем D.M., 7 лип 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хто ж його зна...
    Може дадуть якусь одіж...для душі...
    Може й ні...
    То буде там...

• Подобається Подобається x 1
  2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Ну а якщо звернутись до першоджерела з якого прийшло поняття пекло до християнства, то для більшості християн те пекло буде наче рай. А вчення те про язичницьку Вальгаллу. Бо кожен хто нещадно рубатиме своїх ворогів і помре в бою, потрапить у Вальгаллу де він в день він буде воювати а ввечері буде пирувати. І цей день буде повторюватисю вічно. Тож хіба це не Рай?
    То можливо те що для грішників було звично при житті і в пеклі видасця звичним (раєм).

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Запитував священика, недавнього семінариста. Сказав, що він би не ставив знак рівності між тим і тим.

4. ABDURAKHMAN

Відкрию вам велику таємницю багато хто із священників розуміє, що церква далека від істини, але в силу того що вони мають владу, гроші і велику повагу в народу вони не бажають щось змінювати, і хоть знаючи що не вірно вчать вони всерівно продовжують то робити, бо знають що їм за то нічого не буде (вони знають що пекла немає, але вам вони того не скажуть, традиція не дозволить).
    І до всього вище зазначеного я додам те що мій прадід був протоієреєм.

Останнє редагування: 8 січ 2010
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А якщо почитати Код да Вінчі, там стільки таємниць!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 4
  6. ABDURAKHMAN

Читайте що хочте, робіть що хочте мені байдуже...

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви прочитайте добре, там чітко розписано якої національності і для якої мети прийдуть ті 144000. Коли ап. Іван писав Книгу Відкриття, СЄ навіть не пахло, а Расела з його фантазіями і єресю ще не було і в проекті.
    Ну як так можна перекручувати Писання? І ви не боїтеся кари за це???

• Подобається Подобається x 3
  8. ABDURAKHMAN

Апостол Іван написав Об'явлення через 50 років після написання Євангелії від Матвія. А хіба це щось міняє? Обидва вони були натхнені Божим Духом.
    Почався заповнюватися клас 144000 Ісусовими учнями і заповнюється до наших днів.
    А щодо перекручень я можу задати вам аналогічне питання...

9. Pedro

Так, вони були натхненні Святим Духом. І цей самий Дух продиктував апостолу імена ізраїльських племен з яких 144000 будуть вибрані.
    Щодо Христових учнів, то думаю навіть за перше століття більш як 144000 християн ТІЛЬКИ віддали своє життя за Христа.
    Так що свідки запізнилися. Дуже запізнилися.
    Щодо СЄ і натхнення Святим Духом... Прочитайте біографії Расела і Рутерфорда і подумайте, чиїм вони духом керувались беручи до уваги їх поведінку в особистому житті.

• Подобається Подобається x 5
  10. ABDURAKHMAN

Імена нового Ізраїлю - Божого народу, тобто послідовників Христа. Оскільки єврейський Ізраїль не приняв Ісуса, Сина Бога. Чи набралось в 1 столітті, я сумніваюсь, бо тоді б прийшов кінець.
    А щодо біографій, то всі ми грішні. Почитайте краще про святих світу сeго.
    Серед зла слід обирати менше зло...

11. Pedro

Абдурахман, ви прочитали що ви написали? Щодо Ізраїлю - прочитайте останні розділи послання до Римлян.
    Щодо тодішніх і теперішніх євреїв... А хто були апостоли і перші християни? Ви чули про таких християн - месіанські євреї? Я знав дуже багато євреїв-християн. Я вас і інших СЄ просив читати Писання САМОСТІЙНО, НЕЗАЗОМБОВАНО. Читайте все, і про те хто такі 144000 і що Христос говорив продушу, пекло, про життя на небі...
    Хочите вірити Христові - вірте. Вибираєте синів сатани - Расела і Рутерфорда - вірте, це ваша справа. Але не затуркуйте людям голови своєю єресю бо понесете кару. Велику. Гарантую.

• Подобається Подобається x 2
  12. ABDURAKHMAN

Ну як всі ви напевно добре знаєте І3раїльський народ був вибраних Богом. Але зі смертю Христа він втратив таке становище. І вибраним народом стали ті хто пішов за Христом.
    От ви впевнені в тому що говорите, бо я впевнений.
    А що до зомбування і затуркування, то, то не до мене. Звертайтесь до церкви вона на цій справі добре розуміється, не те що я.

13. Pedro

Абдурахман, я вас просив читати лист до Римлян. Важко?
    А він ось що пише

1. Отож питаю: Чи не відкинув Бог народ свій? Ніколи в світі! Бо і я ізраїльтянин, з роду Авраама, з коліна Веніямина.

2. Бог не відкинув свого народу, що його наперед вибрав. Чи ж ви не знаєте, що Письмо про Іллю говорить, коли він скаржиться до Бога на Ізраїля?

16. І коли первісток святий, то й тіло; і коли святий корінь, то святе й галуззя.

17. Коли ж деякі з галузок відламалися, а ти, будучи дичкою оливною, защеплений був між них і став співучасником кореня та оливкового соку,

18. то не вихваляйся перед галуззям. А коли вихваляєшся, то знай, що не ти носиш корінь, а корінь тебе.

24. Бо коли ти, відтятий від дикої з природи оливки, проти природи був прищеплений до доброї оливки, то скільки більше ті, що за природою будуть защеплені на власній оливці?

25. Не хочу бо, брати, щоб ви не відали цієї тайни — щоб не були самі в собі велемудрі, — що засліплення спало частинно на Ізраїля, поки не ввійдуть погани повнотою;

26. і так увесь Ізраїль спасеться, як написано: “Прийде з Сіону Визволитель, відверне від Якова безбожність.

27. Такий буде завіт мій з ними, як відпущу гріхи їхні”.

Лист ап Павла до Римлян,11

• Подобається Подобається x 3
  14. Leri

Leri Well-Known Member

кінець здається прийде тоді коли

І проповідана буде ця Євангелія Царства по цілому світові, на свідоцтво народам усім. І тоді прийде кінець!
    (Матв.24:14)

і ніяк інакше!

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

саме тому в першому столітті цього аж ніяк не могло бути... і від кількості спасенних це не залежить :)

1 Нехай серце вам не тривожиться! Віруйте в Бога, і в Мене віруйте!
    2 Багато осель у домі Мого Отця; а коли б то не так, то сказав би Я вам, що йду приготувати місце для вас?
    (Iван.14:1,2)

15. ABDURAKHMAN

Кажете До Римлян добре:
    Бо не той юдей, що є ним назовні, і не то обрізання, що назовні на тілі, але той, що є юдей потаємно, духовно, і обрізання - серця духом, а не за буквою; і йому похвала не від людей, а від Бога.
    (Римлян 2:28-29)
    І ще як забажаєте можете прочитати [Галатів 3:26-29]:
    Бо ви всі сини Божі через віру в Христа Ісуса!
    Бо ви всі, що в Христа охристилися, у Христа зодягнулися!
    Нема юдея, ні грека, нема раба, ані вільного, нема чоловічої статі ані жіночої, - бо всі ви один у Христі Ісусі!
    А коли ви Христовові, то ви Аврамове насіння й за його обітницею спадкоємці.
    А тепер уважно прочитайте які були в Ізраїлі племена і про які писав Іван.
    Ізраїльські племена:
    Рувима
    Симеона
    Юди
    Іссахара
    Завулона
    Єфрема
    Манасії
    Веніямина
    Дана
    Асира
    Гада
    Нефталима
    (Числа 1:4-16)
    Племена 'Ізраїлю' про який писав Іван:
    Юди
    Рувима
    Гада
    Асира
    Нефталима
    Манасії
    Симеона
    Левія
    Іссахара
    Завулона
    Йосипа
    Веніямина
    (Об'явлення 7:4-8)
    А тепер найдіть десять відмінностей!

---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

Євангелія вже проповідана по цілій землі...

16. RuLs

RuLs New Member

Всі так наївно чекають кінця забуваючи про теперішнє..........:haha:
    Я задаюсь питанням: а хіба вам мало раю на землі??

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Схоже ще ні, бо схоже є ще якісь умови окрім географії...

---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ----------

Ви що олігарх?

• Подобається Подобається x 1
  18. Pedro

Абдурахман, знаєте як Христос відповідав сатані під час спокус останнім?
    Словом НАПИСАНО!!!
    Так ось, я вам привів слова ап Павла про долю Ізраїльського народу.
    Ну здається, ясніше написати не можна. Ви цитуєте мені слова які до Ізраїльської нації в цілому не мають ніякого відношення.
    Ви що, не вірите словам ап Павла які я привів вище?
    Щодо ізраїльських племен в обох випадках я не знайшов ні племені Расела ні племені Рутерфорда. Так що заспокійтеся. Ця учта не для СЄ...

• Подобається Подобається x 4
  19. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Але ж Вальгалла і була раєм. Пеклом був Ніфельхайм - цілком схожий по опису на християнське пекло.

20. ABDURAKHMAN

Те, що для варяга рай то для християнина пекло.

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

Духовний Ізраїль, а не Тілесний.
    В Ізраїлі ніколи не було племені Йосипа і Левита.

Останнє редагування: 10 січ 2010
а де твій аватар? :)