Ну чо.... Дехто касічкі плете...тіїво..ала Лєннокс Льюїс.....декотрі татушки роблять в розмаїтих місцях..або пірсінг...або вуха проколюют...а дехто в СЄ вступає... Мода...
У всякого своя доля І свій шлях широкий: Той мурує, той руйнує, Той неситим оком - за край світа зазирає, Чи нема країни, Щоб загарбать і з собою Взять у домовину. (Т.Г. Шевченко Сон)
А якщо звернутися до істини в останній інстанції, до Біблії. Ось що вона говорить: О, якби Ти в шеолі мене заховав, коли б Ти мене приховав, аж поки минеться Твій гнів, коли б Ти час призначив мені, - та й про мене згадав! [Йова 14:13] Йов молив Господа аби потрапити в пекло на вічні муки? Бож у смерті немає пам'ятання про Тебе, у шеолі ж хто буде хвалити Тебе? [Псалмів 6:6] Живий, тільки живий - Тебе славити буде, як я ось сьогодні, батько синам розголосить про правду Твою[Ісаї 38:19] Хто знаходиться поміж живих, той має надію, бо краще собаці живому, ніж левові мертвому! Бо знають живі що помруть, а померлі нічого не знають, і заплати немає вже їм, бо забута і пам'ять про них, і їхнє кохання, і їхня ненависть, та заздрощі їхні загинули вже, і немає вже їм частки навіки ні в чому, що під сонцем тим діється!.. (Екклезіяста 9:4-6) Все що в силі чинити рука твоя, теє роби, бо немає в шеолі куди ти йдеш, ні роботи, ні роздумів, ані знання, ані мудрості! (Екклезіяста 9:10)
ГГГГГГГГГГ гарна тема .... якось одного дуже відомого проповідника в Англії запитали: - Яка ваша концепція пекла? Відповідь була дуже гарна: - Лондон - це наша концепція пекла Котляревський справді непогано описав концепцію пекла у сприйнятті українського народу. А взагалі краще медитувати на рай я си так думаю....
знаю... ангели звичайно ж, я викрутився, бо питання нечітко сформульоване, але тепер серйозно: на Землі безгрішних практично нема, але є ті люди, які тут протягом життя відпрацьовують свої гріхи й очищаються. Я знаю тих, хто знає таких людей. Причому ці безгрішні (назвемо їх святими), просто доживають тут і зараз відведений для їх тіла час... а душа у них практично завжди не тут (мені то так пояснили).
Ага...а кишкоблудіє...суть чревоугодіє,то шо не один найбільших гріхів? А споживання останків жорстоким способом....умерщтвоьонних Божих тварів? То вупше капєць...
а кава 7 раз на день? не кишкоблудіє? а папіроси? 2 пачки вдень? не пристрасть? дриглі два рази в рік - не чревоугодіє.