Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Який сенс цієї суперечки? Була, чи не була кома? А я наївний, думав розмова йде про рай і пекло!
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Сьогодні - означає не завтра, і не вчора, чи в якийсь інший день, а саме в той день коли сказано. Ясніше ясного. А "будеш в раю" - коли той рай буде на землі. А він буде саме на землі - саме таким був і залишається задум Бога. Інакше Бог був би брехуном!
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла От, Зеніте... Ви теж не змогли пояснити для чого оте слово в інтерпретації з Вашим варінтом коми. Бо якщо я кажу, то і так ясно, що кажу вже, "вже" - то не є завтра і ні вчора, то є сьогодні. Непогано було б Вам відкрити Євангелію від Луки і цей епізод, там як не став цю кому, а рай є сьогодні. Доречі, там коми взагалі нема і як не крути - нема двозначності.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Навіть якщо рай і існує зараз, навіщо тоді воскресінння? Чому сказано, що праведні воскреснуть в Ісусі Христі, а неправедні - на суд? Навіщо тоді ВСІХ воскрешати? Раз вони в раю - то "шісливенько" їм. Не розумію процедури, просвітліть мене...
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Вы знаете, я столкнулась с неточностями перевода в достаточно серьезных вещах. Современные правила защиты издаются сразу на 2-х языках (русском и украинском) в одном жестком переплете. Хорошо, что осным принят все-таки один язык - украинский. Неточности встречаются просто при переводе...
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Виявляється, в буддизмі теж є пекло. І навіть багато пекел. Але, що дуже важливо, в жодному з них неможливо перебувати вічно. Мешканці пекла - це просто такий тип істот поряд з людьми, тваринами, богами тощо. У кого дуже погана карма, той унаслідок чергової реінкарнації може народитися мешканцем пекла. Але рано чи пізно він помре там у пеклі і знову народиться кимось іншим. Як на мене, це виглядає набагато природніше, ніж це дивне твердження про "вічні муки". Що ж до нірвани, яка виконує роль раю, то трактувати її як повне небуття (як я раніше писав) усе-таки неправильно. Буддизм вчить, що стан нірвани не схожий ні на що, що ми можемо уявити, і не треба навіть порівнювати його з чимось. Тут уже щось дуже близьке до християнського раю, і навіть вічне.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла А у мене 80 кармочок... це добре чи погано? Куди я потраплю? :D :D
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Це ж я спитав в "традиційних" християн. Дійсно шкода... але Ви не відповіли на питання, Ісус(ас) збрихав, чи "офіційна" Церква бреше?.. Можна придумата пояснення, і цим моментам, можна зіслатись, не доброякісний переклад, а те, що "шеол" це виключно могила, мені казав один юдей, як навчався тоді в єшиві. Ніколи юдеї слово "шеол" не перекладали як преісподня, чи ще щось в цьому роді. Д.М. це тільки Ваше припущення? Тільки з вченням, як мінімум Православної Церкви воно повністю розходиться Миху, я щось пропустив, Католицька Церква хіба не вчить, що посмерті Ісус(ас) потрапив до пекла та три дні там перебував, щоб витягнути праведнеків? Дайте, будь ласка, відповідь на це питання.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Це є напевно процес творення людини. Рай вже є. Всі очікують суду, тому всі воскреснуть, щоб відповісти перед Ісусом за свої вчинки.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Взагалі, ви так смішно судите. Невже ви думаєте, що душі, щоб перейти з одного місця - в інше треба сідати у трамвай і їхати 4 години?
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Скажіть конкретно, куди потапив Ісус, з т.з. Вашої Церкви, до пекла, чи до раю?
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Ясно, що в пекло. Але не виключено, що він міг бути і в раю - так як Він обіцяв одному з розбійників. Чому Ви судите тілесно?
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Я не судю, а тільки хочу взнати, як вчить Ваша Церква, куди після смерті потрапив Ісус(ас), чи він за ці три дня гасав туди сюди?
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Церква вчить, що Він зразу після смерті був у пеклі. Але треба памятати, що церква вчить, що Ісус є Бог. А Бог є всюди - Ви ж знаєте.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Тобто, Ваша Церква, вчить, що після смерті він одночасно потрапив, і до раю, і пекла, чи це Ваші особисті припущення?
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Якщо Бог, був завжди, в пеклі, то навіщо туди було йти Ісусу(ас)? Тоді в його смерті сенц, зовсім зникає...