Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Цікаво, що ж мав наувазі Ісайя, коли написав, що "беззодня (шеол) розширилася і без міри розкрила пащу свою"? (Ісайї 5:14) Або чому в Притчі 30:15, 16 шеол називається ненаситним?
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Не знаю, як для миха, можливо Ісус і не воскрес на третій день? А може і не помирав зовсім? Що каже на це Біблія?
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Ну то вони вже мають якоюсь мірою політичний вишкіл. З місцевим я одного разу спіткнувся, так він на мене матом лаявся. А я що?, лишень спитався яке у Бога ім"я. А того ж Меня часом цікаво почитати.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла А що саме Вам здається не логічним? Хіба мільярди людей не померли та тисячи не помирають щодня?
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Зеніте, не перегинайте палку, ви добре знаєте що говорить Церква.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Біблія каже, що Ісус був похований, перебував у гробі, і воскрес лише на третій день. Про це каже і сам Ісус коли говорить про знамення Йони. Чи може ваша церква вчить іншого? Отже Ісус не міг обіцяти розбійникові: "сьогодні будеш зі мною в раю"!!! В перекладі "Нового світу" написано: "поправді кажу тобі сьогодні, ти будеш зі мною в раю" Як бачите тут немає протиріччя.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Справа зовсім в іншому - в мовах оригіналу для означення місця поховання використовуються зовсім інші слова. Слова "шеол" та "адес" використовуються тільки для означення поняття стану мертвих, а не місця захоронення.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Що ж тоді, може викинемо слова з Євангелії ? Свідки кажуть, що не міг, а Євангелія каже, що сказав. Вєрной дорогой ідьоте, товаріщі ! НЄ?
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла перенесли кОму і нема проблем. Подумаєш одна кома, зате не суперечить ідеології СЄ. Ви Зеніте краще поясніть, для чого оте слово "сьогодні", якщо перенести цю кому де Ви поставили? А воно там тоді потрібне, як зайцю стоп-сигнал: не несе жодного значення чи навантаження. Так що тіштеся, що обмануті...
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Я трохи допоможу Миху. На 3-й день Ісус воскрес разом з тілом, а потрапити в рай міг і в день смерті.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла три останні дописи: суцільні інсинуації..... миху, а ви вдумуєтеся у те, що написано?... чи вичитуєте тільки те, що хочете побачити?.... хтось говорив пре те, що з Біблії нічого викидати не можна?.... а коми не ставилися.... відкрию вам секрет, про який, мабуть, мовчать ваші поводирі: старий заповіт писався не тільки БЕЗ КОМ, а ще й без голосних літер...
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла Ех, ДМ. А я про що кажу? Ви ж свідків по самій болячці ріжете такими словами.
Відповідь: Нюанси щодо раю та пекла воно міняє підхід до Біблії і до того, що там написано.... зверніть увагу: ви спочатку робите припущення, а потім намагаєтеся це припущення зробити істиною..... треба навпаки: взяти факт, і від нього відштовхуватися....