Низькочастотний шум

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Arts, 4 лип 2013.

1. randylv

randylv Well-Known Member

Несподівано! Як в крутому детективі.:)))

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тре час від часу пилесосити вуха... а що робити?

• Подобається Подобається x 4
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А як локалізували проблему?

sent from my Galaxy SIII

• Подобається Подобається x 1
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я так розумію, автор просто помив вуха і все стало добре

• Подобається Подобається x 3
  5. Arts

Arts Member

Що це було і як вирішилась проблема:
    1) це були пару волосинок з обстриженого волосся, задуті на барабанну перепонку, в результаті стрижки та продування феном від волосинок.

Автор "просто помив вуха" ... це типу я 3 місяці вуха немив:haha: , шановний, почитайте допис, початок, а тоді всяку дурню відписуйте.

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

можливо, але вухо - не труба, та й лікарі такого, певен що точно не порадять :)

6. Forpost

Forpost Стоїк

"Зверь дяди Бельома" ну то оповідяння старого дядька Гі,а Ваша розв"язка поставила більше запитань ,ніж відповідей

7. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Щось я недозрозумів
    У дружини і сусіда також волосинки задуті були?
    Також незрозуміло про частоти. В загаловку пише низькочастотний а тут тонкий тобто високочастотний. То який той звук був? Низькочастотний чи високочастотний

• Подобається Подобається x 2
  8. Arts

Arts Member

1) У дружини і сусіда також волосинки задуті були? = факт такий, що це, нажаль, було просте співпадіння в часі (візит до лікаря і припинення на 1 місяць цього шуму. Далі поясню). Висновок логічний - шум існує і без волосинок.
    2) Також незрозуміло про частоти. = тепер про них: санстанція заміри провела і виявила низькочастотний стабільний шум приблизно 42Дб. Кажуть що то якісь мотори. Проте шукати його не будуть.

Короче наша держава клала на громадян. У Англії таку проблему вирішують і МНЗ і лікарі і епідемка ...

а де твій аватар? :)