Нищий Донбасс, достижения партии регионов

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 16 лис 2010.

1. olegp

olegp миється в бані

спасибо за инфу,
    я как то заходил на какой то захидный форум, но там за русский банили, я, конечно, могу на мове писать, и пишу иногда, когда не требуются буквы,эксклюзивные для укрораскладки,
    но то был вроде не лф, а там, что , кто Москва, на мове пишут или нет?
    я, до речи, и спросил именно Вас, а не Ому, ибо ждал интеллигентный ответ

2. Nevermind

Nevermind Просто персона

[CENZ]То ти не помічала його щирої таємної закоханності... :o[/CENZ]

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Добре, давайте про розвиток самоврядування.
    Як можна було "розвивати" це чудо, якщо концепцію розвитку його, а саме КОНЦЕПЦІЮ реформування системи підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад було затверджено тільки 28 листопада. Звісно, це по оранжистськи - вбухати силу-силенну грошей у невідомо що, обізвавши це красивими словами... І чому Ви мовчали, коли тиждень тому та сама процедура з перерозподілом коштів, стосувалась соціального забезпечення? Бо коресбандюга з УП проморгав це розпорядження? Ома, досить ловити відьом...
    Все там законно... Рахуйте свої гроші...
    Чому не використані на це гроші?

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

[OFFTOP]У мене є на цей рахунок теорія, але то я тобі в ПП розкажу. [/OFFTOP]

5. VasMT

Звичайно розвиток. Он через день-два Ви з Прокопом і Грантом розпочнете героїчну ходу на владу, влада злякається, втікне у Кремль, Ви визволите Йульку з Луциком і всі лягнете спершу на лікування, а потім всі поїдете в санаторій... Гроші ж бо регіонали вбухали... :)) А народ України кричатиме - Слава! Слава! Йуля! Луцик! Ома!!! Десь до кінця Свят... Потім захрипне і захоче гамати. От тоді Ви з Йулькою і нагодуєте нарід трьма хлібами :))

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Хто у нас закони пише, до речі? І хто їх приймає? Законно. На папері у них всьо законно.

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

[CENZ]О, Олежек, конечно же, нет. На ЛФ на мове пишут только Эребус (мальчик из Подмосковья, изучает украинский язык), Левандивка (модератор с Левандовки) и еще пара-тройка редких залетных львовян. Остальные пишут на чистейшем русском языке. ЛФ даже еще более русскоязычный, чем Остров.

А по поводу интеллигентности - Вам там очень понравится: там все жутко интеллигентные, особенно господин Невстранец (он там самый главный среди московских посетителей), очень вежливый, очень интеллигентный человек.

Вы, если там будете, передайте ему, что это я сказала, что он - поразительно интеллигентный человек. ;) [/CENZ]

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Тобто, ваші урки годують народ. Скажіть, хоча б, що вам платять за всю цю палку дурню.

9. VasMT

Парламентські комітети і народні депутати. Стидно цього не знати.
    Верховна Рада. Президент підписує. Це ж так просто?
    А Ви спробуйте виконувати всі Закони, отоді побачите - це дуже легко. Набагато легше аніж красти, брехати, зраджувати...

10. VasMT

Так само як і Ваші баклани і шніфери до минулого року...
    Я в БЮТі не "состою" - тому і не продаюсь, як палкі блювотовці... :))

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це - звернення до Вікторхведорича і зграї? Ваше останнє китайське попередження?

12. olegp

olegp миється в бані

спасибо за инфу,как я понял,это- оппозиционный официальному ментатитету региона форум, аналог Киевфорума,
    буду- передам

13. Nevermind

Nevermind Просто персона

Да-да-да, все правильно понимаете. :)

14. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

[CENZ]На кой хрен Вы спорите?Вы разве не видите,что там один бютовские лозунги и ничего более?[/CENZ]

15. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

хотя бы потому, что вы тут втриглотки орали, что все журналисты продажные, и им верить нельзя, и тут же приводите данные сми в качестве аргумента.:))
    вы уж как-то определитесь, все продажные и ложь пишут, или только те которых вы таковыми назначили.

16. White Snake

я смотрю у вас богатый опыт, поздравляю.

те кто их пишет, хоть раз пробовали их выполнять или вы им индульгенцию выписали?

17. White Snake

касательно лозунгов: :)
    это только на одной страничке.

ВасМТ - вы уж меня извините, я ошибся, вы умный, очень умный, практически как невский фора.

18. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Соромно такі закони писати. Вік би цих депутатів не знати.

19. White Snake

а это уже кому как

20. Фауст

Фауст Well-Known Member

Повбiвав бi!

а де твій аватар? :)