Нищий Донбасс, достижения партии регионов

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 16 лис 2010.

1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

в пользу того, кто кагбе за власть и "все хорошо, но налоги платить не буду"

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви з поняттям державного бюджету знайомі? Вам щось, крім барижних схем на базарі відомо? Ви знаєте що таке Закон про бюджет?
    Що Ви всяку фігню пишете?
    Та ні за який рахунок... Роззуйте очі, та подивіться уважно.

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Саме ви це і зробіть. Почитайте від чого урізали, вам вже вказували. А бризкати слиною всі вміють.

4. VasMT

У Вашому вмінні бризкати ядом я навіть не маю сумнівів.
    Вказуйте комусь іншому, вказівна Ви наша... :))
    Читайте уважно, а не переривайте сміттярки типу УП та ЗН
    Де хоть слово про лікування? Чи Ви гадаєте, шо розвиток і споживання одне і те ж?
    А для тих, хто тільки барижнічає за рахунок чесних людей, останній раз пояснюю: гроші, виділені з бюджету на поточний рік, повинні бути засвоєні в поточному році. Якщо їх за якихось причин на протязі року не засвоюють, то автоматично кошти анулюються з рахунків і повертаються в бюджет.
    Питання: Чому не виплатили держпремії? Де були комітети? Де комісії? А може нема за що? Можливо всі патрійоти, як Шкляр, відмовились від премій?
    Наступне питання: чим займався комітет, департамент, чи як він там, що за одинадцять місяців не зумів засвоїти на своїх спеціалістів із зовнішньо-внутрішніх політик аж 324,7 тис. гривень. Пропонуєте ручок та зошитів, фарби та паперу накупляти на ці гроші? Як це робилось при СССР. Грошей же не жалко, Бюджетні ж...
    Те ж саме з підтримкою міськрад... Їх попробуй зсунь, а їх іще підтримуй...
    Так що Ома, Ваша брехня, точніше невігластво, притаманне баригам, від нерозуміння самого процесу державотворення та розподілу коштів за Бюджетом...

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це мені, це знов не тобі, це знов мені, а в результаті "зеро".

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Барижнічають за рахунок чесних людей ваші ПРавильні пацанчеги. То їм і пояснюйте останній раз. Останнє китайське попередження. :)
    І вам не хворіти, добрий ви наш.
    Якщо ви не знаєте, як працює Держказначейство, і ваша влада взагалі, то краще не кажіть оцього:
    Бо виглядає повним невіглаством.
    Наприклад, коли нашого, тобто вашого янека давили з ЄУ, він наказав виділити гроші на розвиток місцевого самоврядування. Більш того, навіть конкурси проектів було оголошено. А потім раз - і грошей не стало. Депутати захворіли. (на голову, звичайно)Терміново треба було їх підлікувати.

7. VasMT

Ома! Чому гроші не засвоєні на протязі одинадцяти місяців? Вони були виділені. Частину витратили, чому решту не змогли? І з казначейством я знайомий ду-у-уже добре. Тому знаю, що буде з невикористаними грошима...

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ага, щаз. На папері. Про самоврядування я вам розказала. Думаєте, що нам тут у Донецьку влада пояснює, чому саме зникли гроші? Які були виділені, до речі.

9. VasMT

Не зникли, а НЕЗАСВОЄНІ! Тобто на рахунках залишились. При цьому не всі, а тільки частина. І при цьому не чиїсь там, а сугубо "їхні". Бо суто на їхні потреби були виділені минулого року. Їхні - це ДУСині... Замітьте, не ПФ, не МОЗ, не освіти чи ще якоїсь структури... А ДУСині. Тобто це їхні гроші.
    Пам"ятаєте, я колись казав, що невдячна справа рахувати чужі гроші... Ви якраз цим і займаєтесь. І постійно вводите в ОМАну людей, які, так же як і Ви, читають тільки заголовки...

10. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

вы дурак...

11. VasMT

Чесслово, даже не знаю как отреагировать...
    Послать - банально, погрозить набить (хл)ебло - трудно в выполнении...
    Попробую предложить обьясниться...

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Які їхні!!! Організація місцевого самоврядування - найважливіша тема для розбудови громадянського суспільства! І витратити ці гроші на безнадійну справу - лікування депутатів!!!
    Та який незасвоєні! Люди вже проекти готували про місцеве самоврядування, а влада сказала - звиняйте, грошей немає.
    Не дуже у вас виходить адвокатствувать ПРавильним пацанчегам.

13. VasMT

Ома! Бюджет - не "грижа" барижна. Неможна звідти вийняти сотеный білет і віддати якомусь іншому баризі...
    Держбюджет - це Закон України. І виконувати його зобов"язані ВСІ. А в цьому законі ВР затвердила витрати на ДУСю. І ці гроші належать ДУСі!

І ДУСя зобов"язана була засвоїти ці гроші. Не засвоїла - майте... Піде на розвиток лікувальних та санаторних закладів. Може і Йулька там аналізи колись здасть...

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

А в ДУСі хто у нас працює? Ви, як сьогодняшній і ще не знаєте, що в країні все вибудоване, як на зоні. Всі команди йдуть зверху. І в ДУСю також.
    Сказали - баста карапузіки, ніякого самоврядування, нєфіг, пустили пил у очі ЄУ і досить. Лікуймо депутатів.

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

Не, Змей, Вася просто постоянно банально пристает к Оме. Он не может жить без Омы. Ома сбежала с ЛФ на Остров, Вася прибежал за ней. :)

16. olegp

olegp миється в бані

стесняюсь спросить, а что она делала на ЛФ, если у нее под аватарой Донецьк?:o

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

Олежек, а Вы были на ЛФ? Там у 50% участников под аватарой не то шо Донецк, а вообще: "Москва". :)

18. VasMT

Яке в дупу "лікуймо". Хто лягне в лікарню наприкінці року? Ви в своєму розумі? І тепер, за цей місяць, ці гроші повинні бути використані. Не покладуть туди Йульку, не покладуть милого Вашому серцю Луцика... Але закуплять якийсь прибамбас імпортний. По "видаткам розвитку"... Розвитку, Ома. Це те, чого Ваші оранжоїди боялися, як чорт ладану... На відміну від милого Вашому серцю, і улюбленій статті пАмаранжоїдів, "споживання".

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Якого розвитку? Купити в депутатську лікарню дорогий прибамбас - це розвиток? Ви про що?
    А от розвиток місцевого самоврядування - це дійсно конче необхідний для країни розвиток.

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Чесно кажучи, мені аж дивно. На ЛФ ми з Василем Михайловичем практично не спілкувались.

а де твій аватар? :)