Нищий Донбасс, достижения партии регионов

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 16 лис 2010.

1. FCKL

FCKL Well-Known Member

шановний не пишіть більше віршів
    поезія це не ваше

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Де 11 тисяч кілометрів залізничних сполучень? Де відроджений авіапром та завойовані світові авіаційні ринки?

3. Невский берег

Невский берег Well-Known Member

ГРАНД:
    Системные анализы, великий экономист ГРАНД, выполняются специалистами разного профиля. На то они и представляют собой систему взглядов. Нужны экономисты, информатизаторы, специалисты по медицине, образованию, промышленным отраслям. Им приходится встречаться и совещаться, чтобы приходить к общим вывода.

Таких гениев как Вы, способных выйти на крыльцо, поднять палец кверху и высосать из него любые экономические выводы у нас нет. Вас с ПРОКIПом в Европейских аналитических центрах с руками оторвут.

4. Невский берег

ГРАНДУ:

У меня обед. Теперь будем общаться в стихах: прозу вы с ПРОКIПом не навеваете.

5. ГРАНД

Послухайте, Я більше ніж переконаний, що для побудови 11 тисяч кілометрів залізничних сполучень за одну президентську каденцію Путіна проведено сотні і сотні савєщаній з економістами, інформатизаторами та промисловцями. Не виключено що савєщалісь і медики з освітянами. аналізували та планували, висловлювали різні розумні думки як ці 11 тисяч кілометрів побудувати. На ці савєщанія та засіданія витрачено гори грошей. Лише на папери витрачено було мабуть не мало. Але впертий та недолугий обиватель все талдичить своє "ДЕ 11 тисяч кілометрів залізничних сполучень"? Путінці (і Ви йому дурнику розпоівідаєте, що проведено сотня савєщаній, на яких було сказано багато красивих слів) а він каже "так де ж залізниця?" От жеж глупий. йому вже і на кресленнях показали і в рулонах і кілограмах, тонах і рублях. А він не вірить.

Українець не повіре, поки не провіре. Гараз. покажіть хоча б на папері ті 11 тисяч.

п.с. З авіапромом розберемось трошки пізніше. Давайте завершимо з залізницею.

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Є на форумі хоч один дописувач, хто повірить у те, що ви отримаєте на своє запитання у опонента вичерпну відповідь? Думаю, ні єдиного. Бо, сказати йому дійсно нічого.
    А мені подобається обіцянка Путіна перегнати Португалію. Кіно. Совок невмирущий.

7. FourA

FourA Дуже важлива персона

8. ГРАНД

я знаю цю ділянку. Бурьяном заросла в людський зріст. Останній потяг ннею пройшов здається років 15тому. Дільниця між с.Білозір"я- Ірдинь була актуальна коли в Ірдині функціонував торфодобувинй комбінат. Він стоїть вже понад 20 років. тому я дивуюсь що цю колію не розібрали ще 20 років тому. А як би і функціонував, то якість полотна вже була нікудишня. Справу порушили чиновники бо самі не встигли пустити рейки на продаж. Натомість кручений підприємець таки умудрився це зробити. але мабуть не поділився з донбаським начальством яке окупувало область. власне в будь якій області України така ж картина.
    Простіше кажучі, та ділянка нікуди не годилась як на металобрухт.

9. FourA

Это, конечно, была шутка.
    Но и так всё ясно - скоммуниздили!
    Давайте терпимее относиться к недостаткам других!
    Потому что у всех нас их глаза торчит по бревну!
    И зачастую - не по одному!
    А мы всё на соломинки в глазах других показываем!

10. ГРАНД

Ви співвідношення фактів розумієте? Президент країни поклявся побудувати 11 тисяч км. залізниці, мабуть виділені кошти (уявляєте скільки коштів?) проведено сотні савєщаній і прочих форумів - а на виході НУЛЬ! І з іншого боку 1 км вкраденого полотна яке не експлуатувалось за непотрібністю 20 років. Напрямок безперспективний. Вкрали? Так вкрали. Приватна особа за власною ініціативою, а не президент за програмою до виборів. Але ж відчуйте різницю як кажуть в Одесі.

11. Невский берег

ГРАНДу:

Как признателен я вам,
    Что ругаем пылко:
    Эх, сменить бы ГРАНД на ГРАММ,
    А лучше - на бутылку!

12. FourA

Соотношение примерно такое же, как разница в масштабах между Россией и Украиной... Пропорция соблюдается...
    По поводу "розкраденых коштив" - всё это я хорошо уявляю! Я даже думаю, что там розкрали не меньше, чем у нас розкрадають! Опять же - с учётом несколько других масштабов!
    Но Вы нашли, однако, новость, что там , в России, крадут... Это было, есть и, наверно, долго ещё будет! Но нам, гражданам Украины, какое дело до чужих денег? Неэтично считать деньги в чужом кармане! Даайте лучше следить за нашими, самыми честными в мире чиновниками, руки которых, как всем известно, не крали!
    Я не буду возражать, если мы покажем России пример, как надо бороться с воровством государственных денег. А пока что у них, что у нас - воруют!

13. Невский берег

ГРАНДу:

Ну, а что там бутылёк,
    В нем какая радость?
    Я бы спирта приволок
    Банку. Выпьешь ГРАНДус!

14. Невский берег

ГРАНДу:

Не люблю я классицизм
    Всею страстью пылкой;
    Мне давай аванГРАНДизм
    С салом и горилкой!

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Марна праця. Не відчує. З одного боку хвалить міфічні проекти російської влади, з іншої закликає не шукати недоліків російської влади. Це невиліковно.

16. Невский берег

ГРАНДу:

Сам Кандинский, говорят,
    Широтой таланта
    Двигал в массы аванГРАНД,
    И Малевич свой "Квадрат"
    Рисовал с таких ребят -
    Ну, типа аванГРАНДа!

17. ГРАНД

Хто про що, а вошивий п"яний москвин про горілку. От і кажіть що це не генетичне.

18. Невский берег

Если ты тоскуешь дома,
    Изучай законы ОМА,
    А иначе ненароком
    Дилетанта трахнет током!

19. Невский берег

ГРАНД:
    Я тебя предупреждал: говори по делу. Не неси чепуху. Не трать время на пустомельство. Не понимаешь, будем хихикать в режиме обратной связи. Ты считал КПД своих полезных мыслей? А у нас тут специалисты подсчитали: "НОЛЬ".

20. FourA

На мой малоквалифицированный взгляд украинцам "шукати недоліків російської влади" как-то малопродуктивно...
    Гораздо полезнее находить "недолики" украинской влады и исправлять их.
    А какая украинцам польза от пошукив "недоліків російської влади" - не совсем понятно... Вас не беспокоят "недолики" аргентинской или Буркина фасской влады?
    Вот меня недостатки Буркина-фасской влады должны беспокоить! Из-за их недоликив мне не платят за шпионаж в пользу Буркина Фасо!
    А Вам, шановна пани, за что платят? Почему Вас так беспокоят "недолики" российской влады?

а де твій аватар? :)