Нищий Донбасс, достижения партии регионов

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 16 лис 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Чому не красиво? З блога мера, Сергія Олеговича Одарича. мого доброго знайомого, якого я дуже поважаю, попри всі чутки що про нього розповсюджують донбасяцькі сявки і місцеви комуняцьки недобитки.

Однокурсник Василя Симоненка, заслужений мистецький діяч України Микола Сом

2. Luna

Luna Guest

:))
    Танна не спрашивала, был ли там мэр.

3. ГРАНД

адже ж просили звіту, і я його миттєво виклав. Бо знаю де він є 100%.

Автор скульптури черкасець Владислав Демйон

4. ГРАНД

вона просила звіту, і я його надав миттєво. Бо знав що він буде саме на блозі Сергія. Цей пам"ятник ні в яке порівняння не йде з попереднім страховиськом.

5. Luna

Luna Guest

Гранд, Танна спрашивала, были ли на открытии памятника лично ВЫ.
    Танна запитувала, чи були на відкритті пам"ятника особисто Ви.

6. tanna

tanna Дуже важлива персона

Во я попала. :o

7. Luna

Luna Guest

Здається, ні)))))

8. tanna

Мені теж так здається. Так і запишемо у протоколі - звіт є, а активної участі немає. :))

9. Luna

Luna Guest

:)) Это так по-советски, участия не было, звит - миттево))))

Не, я укрепляюсь в своей мысли насчет Гранда и Блика)))
    Вы не засланные к нам?)

10. ГРАНД

Коли здається то підіть і помоліться аллаху. Я там був. але після того як звідти унесли свої донбасяцькі ноги пан Тулуб і його донецька банда, що до його спорудження не мали жодного стосунку.

11. Luna

Luna Guest

Дядьку, та не злитесь))) ну не грамма почуття гумору в дядька...:))

Почему Аллаху? В моей смеси мусульман нет...Плохо изучили! Очень плохо)))

12. ГРАНД

Відкриття було вчора. розумієте? ВЧОРА!!!
    До речі сам момент відкриття проігнорували багато видатних мистців Черкас, саме з тих причин що і я. А відвідали його вже після того як ця шобла зникла звідти.

13. tanna

Ну нарешті. Знайшлась участь. :yahoo:
    До речі, дуже гарний пам'ятник. І такий зворушливий, справжній.

14. Luna

Luna Guest

О, ненавязчиво пошла реклама себя как одного из выдатных митцив Черкащины)))
    Ну вчора и что? Вчора Вы непатриотично проигнорировали мероприятие...некарашо!

Да ты смотри...что с Вашим почуттям гумору? Или оно у вас однобокое? Посмеемся вместе, друг наш Гранд, али над собой не хохочется? Эх вы...Лицар:))

15. Luna

Luna Guest

Согласна.
    Только не было там Гранда. Он в это время кондитерку с изображениями мертвого вождя по сайтам искал...
    Вооот...:o

16. ГРАНД

я ще й могилу його провідую на центральному цвинтарі Черкас, коли буваю з відвідинами своїх рідних.
    До речі по вул. Одеській.

Авжеж. Ви не бачили попередньої версії. Того ганебного, кастурбатого витвору. На відкритті якого московська гостя (приізвища вже не пам"ятаю, якась тітка із московської амбасади ) в промові називала Василя, Іванм Симоненком. тьфу!!! Він простояв пару місяців і новий тоді мер Сергій Одарич розпорядився прибрати його і не ганьбити місто. І вплотну зайнявся (конкурси і пр. орг. роботи) виготовленням та встановленням того пам"ятника що Ви побачили. Це як кажуть в одесі дві великі різниці.

17. ГРАНД

Данила Нарбута? Геніальнішого скульптора світового рівня!!! Націоналіста до речі. Якого "нарозрив" тягли у самі вишукані мистецькі школи світу, але він з Черкас ні ногою. Тут і помер. Чи може пана Миколу Негоду, автора віршів славетної пісні "Степом" і інших? Похованого поряд з Нарбутом.
    Чи мали на увазі мене? Я не мистець. Не юродствуйте.

Я проігнорував дійство яке відбувалось рівно о 12.00, але залюбки відвідав пам"ятник пізніше, коли ті пани пішли геть.

Не той момент. Хоча, чому б і ні.;)

18. Luna

Luna Guest

Момент, конечно, не тот)) тут же нет прикола о том, как украиноязычный жлоб (ну, вышло так, совпало, простите) показал всю свою воспитанность, пытаясь чего-то там по вашим с Бликом подсчетам мне СКАЗАТЬ. Вот то - дааа, крутая шутка. а про Гранда низя - чуЙство юмора умирает.
    а..еще гробы прикольная тема. Для кондитеров Рошена)))

А юродствуете тут исключительно вы. Я не сторонник радикальных мер. Но Вам бы с Бликом языки заплела в косу, честно.

19. ГРАНД

Я висміюю Ваших героїв (лєніна і компанію та прочу московсько-савєцьку шоблу) Ви висміююте наших героїв (В.Симонека, і т.д.). От тут ми з Вами і переконуємось хто є хто в Україні. ;)

20. Luna

Luna Guest

Эээ, нет, дядьку! Это не МОИ , это ВАШИ герои)))
    Вы при этой шобле работали на её благо. и МОЛЧАЛИ.
    Так что не надо сейчас сваливать все на поколение, появившееся на свет одновременно с Вашими детьми.

Ссылку на высмеивание мной ВАШИХ героев, пожалуйста.
    Месте Гранд, Ваше пустобрехство утомляет слегка. Понимаю, что вы сейчас попробуете съехать на шутку и мое ущербное чувство юмора, но я от Вас буду требовать ссылку. Или признайте себя ЛГУНОМ.

а де твій аватар? :)