Відповідь: Nirvana Да....Не знаю чи є в них гамно ...Принаймі я таког в їхньому виконанні не чув..)):D
Відповідь: Nirvana Ви кажете шо нема ....А я кажу шо нечув...типу А як у вас там на рухонок Рісе Егеінст або Оффспрінг...Слухали???Подобається???
Відповідь: Nirvana Оффспрінг-нє,не пре,панк... "Рісе Егеінст"....зе машін?То та група? Я більше до мітолу схиляюся!)))
Відповідь: Nirvana Цікава,непередбачувана,неоднозначна... Все,більше не можу казати,а то знов образитесь. Можливо,приїду у Львів в кінці жовтня,тоді якщо у Вас буде бажання,може мо зустрітись і поспілкуватись......
Відповідь: Nirvana Не ображусь,просто цікаво було знати,шо то означає.... Нинаю,нинаю,до кінця жовтня ше дожити тре...
Відповідь: Nirvana о...Ви праві Сліпнот крута група...Мені подобається Danger Keep Away...Але взагалі то Нірвана краща .....
Відповідь: Nirvana Та ясно,шо Сліпи прикольні!Я в свій час всі слова напам"ять знала!Досі дещо пам"ятаю....)))
Відповідь: Nirvana Круто....Я тут вірші вчу то за тиждень забуваю а ви.....Ше пам"ятаєте шось з їхньої творчості...Кульненько...А мені ше yeah yeah yeahs подобаються...Та Блінки ....Та ше багато чого шо мені подобається..))Але завжди хочеться шось нове ...Але трафік то тоже така штука гадська не завжди його хватає ...(((
Відповідь: Nirvana Оооо,Yeah yeah Yeahs-взагалі офігенна група! До речі,я на пам"ять спеціально і не вчила-самі запам"ятовувалися!Добре,шо нагадав-зара собі шось з них поставлю.Напевно,традиційно Duality)))
Відповідь: Nirvana А мені в них way out Та Gold Lion подобається...Таше там майже весь альбом:D ......
Відповідь: Nirvana Ммммм....А rhcp які на Вашу думку, га??Оооо...І ше один крутий музичний сайт найшов....Типу www.downloading-music.org поки що він мен всім задовольняє....Находив се шо хотів , ане закачало тіки 1 пісню...Правда там тре уважно дивитися на розмір буває шо закачуєш типу пісню...А то насправді який то невідомий файл на 10 кв....))
Відповідь: Nirvana Мій друг їх так кульно називає-"Ред Хот Чіллі Памперс":D ....Мені подобається Dani California а також Under the bridge...
Відповідь: Nirvana Неа .....Трохи не погоджусь Нірвана це водночас круто та геніально...Менсон відпочиває:D (як на мене не сприймайте погано:8: (як образу ))
Відповідь: Nirvana Чесно, вже багато років вбиває одна маленька tourette's. Зараз мелодія на мобілці саме вона, тож якщо побачите людинку з такою музікою - це я.