Відповідь: Nirvana Яка "така"? Я нічо не беру близько до серця,просто від Вас це вже не перший пост в такому плані... Ну,ясно,шо він не Курт,але він і без того дуже талановитий музикант.
Відповідь: Nirvana Дик, а чому грандж музики, повинні мати освіту музичну, з таким саундом їм вистарчить, по вечорам лабати на лавочці, під будинком, для місцевих рагулів...
Відповідь: Nirvana Шахрай прости Мег у неї вчора був тєжкий день, такскать, отрицалоука полная, яя її на дистанції опреділяю...
Відповідь: Nirvana Vasili,а Ви,шо секретар Мег,я Вас нічого не питаю. Прошу Мег відповісти.Чи може Вам Мег платить зарплату за секретарство? І не тикайте мені ,будь-ласка,Ви ж чемна людина,а не якєйсь бидло!
Відповідь: Nirvana а шо ви все на гроші переводите, шо у вас там не знають поняття на добром "НАЧАЛЕ"!
Відповідь: Nirvana Зрозуміло,значить працюєте на Мег. І платить Мег Вам не грошима.Так би і зразу сказали
Відповідь: Nirvana Ладно, Нірвана це геніальна група, сам нею захоплювався все дитинство... Стільки позитивного гранджу...
Відповідь: Nirvana Ти тут договоришся,зі своєю "інтуїцією",шо мене шляк трафить!Припини всяку хрєнь молоти!!!!!!!!!І не розписуйся за мене,ясно?!Бо мене вже то дістало! 2 Шахрай:ніхто не мене не працює,не звертайте уваги,я його знати не знаю... Ну Ви постійно-"така","не така"...То яка?
Відповідь: Nirvana Як Ви могли про мене таке подумати ?перекладаю------молода,струнка ,тендітна і чуть чуть чутлива
Відповідь: Nirvana оце смішно-чуть-чуть чутлива!)))) Додано через 2 хвилини Та,ну я не сперечаюся-тіки такі як Ви мають освіту...Решта-тупі... З яким таким саундом?Досить гнати!Завидно,шо чувак сам стіко добився?