Ні обіцянок, ні пробачень, або я нікому нічого не винен

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mykhaylo Khomchyn, 22 кві 2019.

1. #ДякуюДужеДякую

Пам’ятаєте, ми писали про колапс з платежами?
    «Що Ви, що Ви! Уряд працює як годинник, всі захищені статті платяться справно. У нас так, там маленький перегляд, ніхто і не помітить».

Я не буду повторюватися про рекордну заборгованість по заробітній платі, заморожене будівництво по всій країні.

Зупинюся на дорогах.

Нам ж обіцяли якісні європейські дороги, бістро-бістро, по всій Україні?
    Ми спеціально створювали Дорожній фонд як захищену статтю, щоб ніхто не міг, як колись, вирішувати в ручному режимі: цьому хочу - плачу, цьому не хочу - не плачу.
    Збудував якісно - держава одразу розрахувалася.

У додатку відкритий лист Національної асоціації дорожників України, яка об’єднує провідні українські компанії, на адресу керівництва держави.
    Більше, аніж місяць Урядом не оплачені рахунки за збудовані приватними компаніями дороги, що зриває також зимове утримання доріг і підготовку до наступного будівельного сезону. Заборгованість вже склала більше, аніж 2,7 млрд грн!
    У тому числі, не оплачено будівництво гучно розрекламованої дороги Запоріжжя-Маріуполь, Миколаїв-Кривий Ріг і ін.!

Ми відновлювали дорожню галузь три роки, у 2015-2017. Створювали її не те, що з нуля, а з мінусу, бо папєрєднікі «забули» розрахуватися.
    Переконували бізнес інвестувати в техніку, наймати людей. Створено тисячі нових високооплачуваних робочих місць по всій країні. Люди почали повертатися з заробітків, бо знову могли знайти роботу вдома.
    Ми запевняли, що держава буде сумлінним партнером і вчасно оплачуватиме рахунки за якісну роботу.
    Нам не вірили, бо держава банально кинула на мільярди приватних підрядників у 2010-13 рр.
    Ми по крихтах відновили цю довіру.

І ось, знову те саме!

Пане Зеленський, Ви розумієте, що з таким підходом Ви наступного року жодного кілометра не збудуєте?
    А як це бабахне по рейтингу - Ви вже в курсі

2. Dred

Dred Well-Known Member

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Молодец, Ссанычь!Дави их, мразей!

5. Dred

Dred Well-Known Member

6. Dred

Dred Well-Known Member

Перед пацанами неудобно (c)

Милованов - я хочу зарплату хотя бы 10.000 долларов
    Арахамия - депутаты должны получать хотя бы 70-100 тысяч гривень

Дыра в бюджете - 52 миллиарда гривень (и это только официально)
    На Нафтогаз наезжают, чтобы он "заплатил дивиденды АВАНСОМ"
    Промышленное производство упало на 7.5%
    Из бюджета следующего года хотят "занять" 10 МИЛЛИАРДОВ чтоб потратить в этом году
    В Украину собираются запретить ввозить секонд-хенд.
    "Фискальные чеки" для ФОПов таки приняли

А вы их дусто... хотя нет. У вас и так неплохо получается

Аллан Левитов

7. Dred

Dred Well-Known Member

8. Dred

Dred Well-Known Member

"Зламав систему", блять
    Під валом критичних публікацій в соцмережах та ЗМІ, міністр економіки Тимофій "я дебіл" Милованов був змушений визнати катастрофічні процеси у промисловості України.

Що ми взнали з цього повідомлення міністра.

1. Милованов не вважає системним фактором дії "ЗекоМанди". Він не здатен провести пряму паралель між "півроку як до влади прийшов Зеленський" і "півроку як почалась криза в економіці". Хіба ж можуть бути якось пов'язані ці речі? То просто співпадіння!

2. Милованов не вказує на помилки Зеленського-Баканова-Гончарука, наприклад "не можна кошмарити великих платників податків, типу Криворіжсталі або тютюнових гігантів". Замість визнання помилок він переводить стрілки на "нестачу попиту", а це фактор зовнішній, отже вдіяти нічого не можна.

Є гроші - давай сюди. Не інвестуй у видобуток газу або модернізацію ГТС, а віддай ЗекоМанді, бо ситуація з бюджетом ще більш катастрофічна, ніж з промисловістю.

3

9. Dred

Dred Well-Known Member

10. Dred

Dred Well-Known Member

11. Dred

Dred Well-Known Member

12. Dred

Dred Well-Known Member

Несите ваши денежки (c)

via Alex Noinets

13. Dred

Dred Well-Known Member

14. Dred

Dred Well-Known Member

Запам'ятайте цей день і цей злочин
    Сьогодні влада випустить на волю беркутівців, які розстріляли 48 Героїв на Майдані і ще 80 поранили.
    Зеленський і його "100% мій генпрокурор" Рябошапка зрадили українців, які виборювали свободу та незалежність і віддали за це своє життя.
    Цинічний злочин відбувається прямо на очах, незважаючи на докорінно протилежні заяви і обіцянки так званого презЕдента.

Показать медиа
    відео на ютуб

Подивіться уважно це відео.
    Це еталон цинізму і брехні.
    Подивіться, і змусьте дивитися інших.
    Щоб потім ніяка худоба не волала "Прічьом тут Влодімір???!"

Mason Lemberg

Є одна велика проблема.
    І це навіть не брехня. Проблема в фундаментальному - зло залишається непокараним. Це просто як в Сомалі - вбавай, грабуй, і тобі нічого не буде. А якщо ти чесний - ти сядеш, доведено Ріфом.

Ці два світи не можуть співіснувати разом. Переможе або зло, або закон. Проголосувавши за зелю, ви випустили зло на волю, відчинивши скриньку пандори.

Костянтин Нескоромний

15. Dred

Dred Well-Known Member

16. Dred

Dred Well-Known Member

Тепер ви знаєте
    @jozefkneht1: Ось пост Ірини Геращенко від 31.07.2017 року.

Хуйло ще тоді хотів витягнути беркутівців та терористів. Але на відміну від нелоха, Порох розумів, що таке державна позиція і непопулярні рішення. Він розумів, що справа Майдану не може бути розмінною монетою.

Що ж. Зате тепер ми маємо відповідь на одне важливе питання. І вона залишиться такою назавжди.

17. Dred

Dred Well-Known Member

а де твій аватар? :)