Ні обіцянок, ні пробачень, або я нікому нічого не винен

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mykhaylo Khomchyn, 22 кві 2019.

1. Не хотіли нормального президента, бо в нього Ліпєцька хвабрика і це торгівля на крові.
    Отримали презедента, який отримує гроші з кремля, з якого ржуть і насміхаються бдлани з Тагіла, коли він рже з України, мови, культури і українців

Не хотіли нормального президента, бо він багатий, в нього успішний бізнес, що платить мільярди податків і на сотнями мільйонів вимірюється благодійність.
    Отримали презедента, який збриває чорне бабло на корпоративах олігархів за 30% ціни купляє в них особняки, працює через кіпрські офшори, всі фірми якого збиткові і навіть не знає яка ставка оподаткування в Україні

Не хотіли нормального президента, бо президент не має мати бізнесу, незважаючи на те, що свій бізнес він віддав в траст всесвітньо відомій американській компанії.
    Отримали презедента, який у не зовсім законний спосіб передав свій бізнес пасанам с района, щоб порулілі поки його нема.

Не хотіли нормального президента, який боровся з олігархами.
    Отримали маріонетку олігарха, яка кричить, що всім треба подавати декларації, заробітчани мають платити 5% податку на все зароблене за кордоном за всі роки, а ЄСВ треба знову підняти до рівня як то було за янека.
    При цьому нуль претензій до олігархів...

А тепер замість того, щоб подивитися як це чучало буде виконувати обіцянки і знижувати тарифи, підвищувати пенсії і садити олігархів, ці амеби вимагають ще й дати йому можливість сформувати більшість в ВР.
    Mason Lemberg

2. Dred

Dred Well-Known Member

59364417_2733240310079379_7671061763911057408_n.jpg

• Баян Баян x 1
  3. Окружний адмінсуд Києва відмінив вимогу податкової в розмірі 60 млн. грн. до компанії МАУ, що належить коломойському

Епоха бідності закінчилася.
    Готуйте декларації, лохи!

АПД. Цікаво що б було, якби за часи президентства Пороха суд звільнив від податків Рошен?
    Скільки "правдорубів" (ну тобто, брехливих гівноїдів) билися би в істериках?
    Mason Lemberg

4. View: https://www.facebook.com/100010073838164/posts/861306220881831/

#Политломбард
    Геннадий Корбан:
    Хочу обратить ваше внимание - у Зеленского нет волшебной палочки. Он вовсе не Гарри Поттер. Он не знает волшебных заклинаний от которых снижаются тарифы и выростают пенсии и зарплаты...

Shlomo Nagel:
    В связи с постом Геннадия у меня возник вполне закономерный вопрос: если, по утверждению Корбана, Зеленский совсем не Гарри Попер и чудес творить не умеет, а для благоприятных изменений в нашей стране нужно работать и долго ждать, то зачем 73% нужно было менять президента, который предлагал абсолютно то же самое? Была произведена замена профессионала на любителя в надежде, что любитель знает некий секрет, как, например, превращать мусор в чистое золото.

Alex Noinets:
    Через рік зебілята будуть згадувати Пороха зі сльозами.

Сашко Лірник:
    Розмова на "проводах" в селі із другом дитинства .
    Вже пенсіонер, але крепкий такий. Справжній козарлюга.
    Підійшов, обійняв, зраділи обоє.
    Про те, про се, спогади...
    - Ми тут в селі працюємо. Пенсію платять, але працювати треба. А правда добре, що ми цю злочинну владу повалили?
    -?????(трошки мене повело від різкої зміни теми) Чому злочинну?
    - Ну так він же 150 мільярдів украв!
    - Це неправда. Он за інформацією "Форбс"...
    - Та вони спецом обманюють і приховали, щоб ми не знали! У нього там все схвачено! Я знаю! Він мені пенсію чому в два рази не підняв? Га?!
    - Ну, розумієш, щоб підняти пенсію треба...
    - Та я все знаю! Треба кредит взяти і мені пенсію підняти!
    - Так не вийде. У нас солідарна система. І пенсія береться із податків працюючих. А хто буде кредит віддавати?
    - Та я все знаю. Солідарна система чи ні, там кредити, інвестиції, фонди всякі. Собі вкрав сто п'ятдесят мільярдів, а мені пенсію не підняв! Де інвестиції?! Де кредити?! Чому заводи не працюють?!
    - Так якраз ось тут в селі відкрили молокозавод, на експорт працюють! Я сам молоко у них купую. Найкраще!
    - Та шо там того заводу! Всюди все позакривали!
    - Неправда. Я багато їжджу і бачу що нових купа відкрилася. Сучасних. Ось дивись фотографії на телефоні.
    - Та нашо воно мені! Я і так знаю! Аж задниця пече так тяжко стало із-за цього бариги! (приїхав на хорошому авто, діти вчаться, стіл ломиться).
    - Ну так тяжко, бо війна, втратили стільки ресурсів. А на армію скільки іде!
    - Та яка там армія! Гола, боса, все вкрадено! Он на іржавих машинах їздять! Шо ти мені про армію розказуєш! Наче я при союзі не служив!
    - Так в країні війна, а ти пенсію свою чітко отримуєш. Не затримували?
    - Ні, не затримували. Але треба було кредит брати і інвестиції. І пенсію піднімати! Нічого. Щас Зеленський прийде і все відбере у них, і нам пенсію підніме. В два рази! Візьме кредить і підніме. Він наш хлопець, справжній українець. Із Кіровограда. Я знаю!

Я не стримався і посварився з ним. Полаявся. Не захотів говорити далі. А зараз передумую і переглядаю свої думки і спогади про ту розмову.
    Наголошую! Це важливо!
    Не "дурні" і не "бидло". Це наші друзі, родичі і близькі. Вони не вороги. Вони реально заражені інфекцією з телевізора. Це, на жаль, хвороба. Їм спеціально винесли мізки за допомогою технології. Все-одно що ін'єкцію шприцом в голову зробили. Не треба на них лютитися. Це важко. Я сам не стримуюсь. Це мине. Час вилікує і реальність. Не сваріться з ними. Розумійте,що це у них в головах ЧУЖІ думки і ЧУЖА програма. Не тисніть зараз. Воно попустить. Не пересваріться просто на цьому важкому шляху. Попустить.

• Смішно Смішно x 1
  5. Dred

Dred Well-Known Member

6. Dred

Dred Well-Known Member

60092003_1139334699607109_6800970177937670144_n.jpg
    А чому не Узеленський заявив.

7. Dred

Dred Well-Known Member

а де твій аватар? :)