Ні обіцянок, ні пробачень, або я нікому нічого не винен

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mykhaylo Khomchyn, 22 кві 2019.

1. Dred

Dred Well-Known Member

Clipboard02.jpg

2. Dred

Dred Well-Known Member

3. Dred

Dred Well-Known Member

4. Dred

Dred Well-Known Member

5. Dred

Dred Well-Known Member

Clipboard02.jpg

• Подобається Подобається x 1
  6. Dred

Dred Well-Known Member

7. Dred

Dred Well-Known Member

8. Dred

Dred Well-Known Member

9. Dred

Dred Well-Known Member

10. Dred

Dred Well-Known Member

11. Dred

Dred Well-Known Member

12. Dred

Dred Well-Known Member

Головна газета Голландії De Telegraaf вийшла з заголовком «Звільнення підозрюваного в справі МН17 - тихий тріумф Путіна».
    70250398_2451027024933608_4825476669944889344_n.jpg

13. Dred

Dred Well-Known Member

Посол України в ЄС: “Небезпечний розвиток після Цемаха. Подвійний виграш Путіна: усунення свідка і знищення довіри до України.”
    FACEBOOKTWITTERPINTERESTLINKEDINGOOGLE +EMAIL

Посол України в Європейському Союзі Костянтин Єлісєєв попередив про тривожні наслідки звільнення з-під варти фігуранта справи про катастрофу рейсу MH17, терориста “ДНР” Володимира Цемаха.

Своєю думкою поділився він у четвер, 5 вересня, у Twitter.

“Звільнення Цемаха – жорстка умова Путіна (для звільнення полонених), я не можу вчинити інакше” – це дуже слабкий і небезпечний аргумент. Я його вже чув. У Вільнюсі. Від Януковича, коли він розповідав лідерам ЄС, чому не зможе підписати асоціацію. І це була не просто помилка”, – зазначив дипломат.

На думку Єлісєєва, сценарій стає все більш небезпечним.

“Подвійний виграш Путіна: усунення ключового свідка щодо МН17 і знищення довіри до України. Очікувано мати проблеми з Нідерландами і ЄП. Попереду демарші і потужний удар по міжнародній довірі. І подарунок тим, хто виступає за скасування санкцій проти РФ”, – наголосив він.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації. Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності “активного гіперпосилання” на startko.co.ua, а також на сам матеріал!

Українці переможуть !
    Посол України в ЄС: "Небезпечний розвиток після Цемаха. Подвійний виграш Путіна: усунення свідка і знищення довіри до України." - Старко

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Слухаємо дзвін у ваших макітрах. Деякий час ще подзвонити тут - і зникните як роса на сонці...

15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ахаха, то есть мяу:

"Списание долгов за коммуналку" трошки отменяется

16. MayorMayor

Да-да, мы уже слышали."Это лечебный массаж простаты".Бгггггг

17. Silver bullet

Нарешті понаходять фальшивих чорнобильців та УБД, що 1 день були на передовій. Треба і перепис населення робити. Гроші люблять рахунок.
    Накінець-то хазяйський підхід настає... А то сотні мільйонів туди, сотні мільйонів сюди, а потім клювик розкриють і піщать до МВФ "ратуйте!"
    Моя мудра 80 річна свекруха казала на уряд Гройсмана "не хазяйнувати довіку".
    До речі, дякую за інформацію).

18. MayorMayor

"Это лечебный массаж простаты"

19. Silver bullet

20. MayorMayor

Вам не потянуть.

а де твій аватар? :)