Ні обіцянок, ні пробачень, або я нікому нічого не винен

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mykhaylo Khomchyn, 22 кві 2019.

• Подобається Подобається x 1
  1. Dred

Dred Well-Known Member

2. Dred

Dred Well-Known Member

3. Dred

Dred Well-Known Member

Clipboard02.jpg

4. Dred

Dred Well-Known Member

Clipboard02.jpg

5. Dred

Dred Well-Known Member

6. Dred

Dred Well-Known Member

7. Dred

Dred Well-Known Member

8. Dred

Dred Well-Known Member

9. Dred

Dred Well-Known Member

Clipboard02.jpg

10. Dred

Dred Well-Known Member

11. Dred

Dred Well-Known Member

60583504_338795277019627_32455779365683200_n.jpg

12. Проти патерналізму
    Друзі, я засмучений. Ні, я не засмучений діями Коломойського. Тут усе логічно і прогнозовано. Його головне питання, де взяти бабки. Потрібно хапнути собі і тут далеко не два млрд. Потрібно поділитися із партнерами (якщо вони захочуть лише повернути "втрачене", то це до 14 млрд) і тут ще й витрати на країну. Прибутки і резерви такої суми не дадуть, на захід можна не дивитися, тому буде два варіанти: дерти із народу і брати в Московії. Іншими словами операція "Венесуела". При цьому Коломойський нічим не ризикує. Якщо усе завалиться, то він опиниться "поза межами досягнення" за кілька годин. Не він підписує незаконні укази - що йому пред'явиш.
    А що потрібно зробити, щоб Московія дала грошей? По перше, потрібно "легалізувати" поступки у війні. Це робиться запросто. Ті, хто пише, що зелефани в шоці, не знаю, де таких знаходили? Вони вже другу добу захоплено обговорюють інавгурацію, смакують детальки, цитують фішечки... Це я бачу серед своїх студентів, радий, що це в основному не найкращі (дуже чітка обернена кореляція між мірою "щенячого захвату" і успіхами в навчанні та активністю). У нас на дачі дехто зібралися сім'ями в понеділок ввечері відзначати свято інавгурації. Де тут шок і сором? Друзі, цитую: "зомби не играют в баскетбол".
    Далі. Після формальної легалізації переговорів про капітуляцію, потрібно буде зробити другий крок - підтвердити її конституційною більшістю в ВР. Тактика дуже проста - "стара влада не хоче іти". Тому я бачу логічним відхід від влади "наших". Це позбавляє однієї із найбільш вдалих стратегій Коломойського щодо збирання 85% голосів у ВР. Тому я не засмучений поведінкою депутатів. Ті, хто стверджують "нехай би вони поборолися навіть з втратою рейтингу" м'яко кажучи неправі. Панство, ви недалекоглядні. Коломойський і очікує, щоб "вони поборолися" та втратили рейтинг. Це гарантує йому абсолютну більшість в парламенті.
    І нарешті фінальною фазою отримання грошей із Москви, буде купа референдумів і змін в Конституцію, які легалізовуватимуть поступову окупацію. Будуть поступки на міжнародній арені, відмова від претензій, прохання зняти санкції, бізнес опонентів Коломойського передаватимуть російським друзям Путіна...
    А чим же я насправді засмучений? Вами, мої друзі. Точніше багатьма із вас. Я розумію, що в декого із вас є власні політичні прихильності, усілякі там сокиро-орди та інше. І я розумію, що ви "пасетеся" на одному з нами електоральному полі. Це не страшно, якби не маленька обставина - прохідний бар'єр. Кожен, хто до нього не дотягне роздасть свої голоси переможцям. Якщо ви не проходите, то найбільше ваших голосів перейде "Слузі урода" (!). Це вже я мовчу, що ваша боротьба на одному електоральному полі вибиває голоси сама по собі із вас та із нас.
    Але я найбільше засмучений шквалом патерналізму, який заполонив багатьох найкращих. Це що за, сто болячок в печінку, волання "Топаз, дай команду"?! Ми республіканці чи зграя бабуїнів? Досить поширювати дурню про "теплу ванну" і " програну інформаційну політику". Ці фрази вам підкидають так само, як для 73% рекламували Голобородька. Вас хакають. Я можу навести вам купу доказів і аргументів, що не було ні "теплої ванни", ні можливості покращити результат в умовах, що склалися. Видихніть і подумайте без емоцій. Ви ж не "прості як господарське мило".
    У нас є основна задача - консолідація і хитра, підступна та цинічна інформаційна війна. Ми маємо мобілізовувати тих хто не голосував, утримувати своїх та вибивати ворожих. І робити це діючи на найнижчі шкурні інтереси, перекручуючи новини, видаючи припущення за реальність... Ми маємо стати "королями чуток" (див "Чорний список"). Ми не вміємо це робити, у нас немає доступу до великого інформпростору, у нас не має ресурсів... Однак, колись же ми навчилися плести маскувальні сітки та розбиратися в каліматорних прицілах. І цьому навчимося. "Ніхто крім нас" або "От дідько, знову ми" як кажуть наші захисники. Така вже доля республіканця.
    Keep Calm and Carry On
    Іван Хом'як

13. Так, Отто прав на 100%.
    Отже, у нас є вибір. Або дати тупій худобі бігати колами, раз по раз топчучи тендітні паростки структурних змін в країні.
    Або дозволити літаку впасти в круте піке, з ризиком не змогти вирулити і врізатися в землю і як наслідок - істи своїх дітей на попелищі колишньої країни.
    Якби вирішував особисто я, я б не зміг вирішити.
    Тому - хай Боженька вирішує, він мудрий і всевидющий.
    Але щось мені підказує (ні, це не голос в моїй голові), що історія піде за другим сценарієм. І дай бог, щоб ми вчасно зуміли застосувати дефібрилятор.

Отто Йорк

опять блядские парадоксы существования

мы тут наперебой, в качестве основной версии нашего поражения, выдвигаем мысль о том, что Порох на слишком дальних подступах остановил войну и поэтому подавляющая часть населения её так и не прочувствовала. по-настоящему. на своей шкуре, что называется. с бомбёжками, голодом и вереницами беженцев. потому и проголосовали по приколу

но ведь сегодня повторяется точь-в-точь та же ситуация! если по-быстрому сковырнуть из кресла этого бениного вылупка, не дав ему и его сраной команде наломать таких дров, что потом хрен страну до кучи соберёшь - то опять произойдёт та же х...ня!

не пережив дефолта и "курса по 80" (или по 800, что тоже вполне вероятно) эти "прикольные 73%" вновь и вновь будут ставить галочки напротив популистов и пиии...сов всех мастей. и это будет бег по замкнутому по кругу. опять и опять. снова и снова. отака фигня, малята

поэтому я даже не знаю, что лучше : придушить проблему в зародыше - или дать пожару располыхаться так, чтобы даже самые дебильнуваті из сограждан на инстинктивном, рефлекторном, животном уровне почувствовали угрозу себе и своему йобаному потомству

не знаю. я в раздумьи...

14. Dred

Dred Well-Known Member

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Йушченко розпустив парламент на підставі ДУХУ Конституції. Чомусь всі ковтнули...

16. Dred

Dred Well-Known Member

Ви вже створили тему про рефередум за мир з москалями?

17. Dred

Dred Well-Known Member

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я не буду створювати тему про мир з москалями.
    Я той «мир» щодня бачу.
    Вчора той мир фібашив з п’ятої вечора до десятої.
    Слава Богу нікого не зачепило.

а де твій аватар? :)