Ні обіцянок, ні пробачень, або я нікому нічого не винен

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mykhaylo Khomchyn, 22 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

За п'ять років президентства Порошенко не залишив українцям іншого вибору в 2019, як обрати "не його".
    Але, видно, у Порошенка добряче рило в пуху, якщо уже п'ять років поспіль ніяк не заспокоїться. Нічого, закінчиться війна - заспокоять.
    Є маса свідків, які розкажуть про Порошенка багато цікавого. Зокрема, Гонтарєва розповість про усі оті викрутаси з готівкою за вугілля, яке йшло з окупованого Донбасу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. FB_IMG_1704734371326.jpg

3. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Що ж робити? Жах!
    Як бути з 73 процентами виборців?
    Співчуваю.

4. Вакханалія, яку хом'ячки розгорнули навколо Кличка, ще раз доводить прописну істину: якщо ти успішний, порядний, забезпечений, здатний і хочеш змінити щось на краще, то мусиш тікати з України не озираючись, бо "вдячне" населення ніколи нікому не пробачає добрих справ і успішності

5. medwedo berlogsoni

Хомчине, ану, давайте розберемося у ось цьому Вашому твердженні тверезо.
    Хто розбудував українську армію за свої 5 років президентства? Звісно, Порошенко.
    Хто вніс в Конституцію прагнення України стати членом НАТО? Звісно, Порошенко.
    Хто відкрив кордони з Європою (безвіз)? Звісно, Порошенко.
    Чия партія називається "Європейська Солідарність", і чи не вказує ця назва на європейське спрямування України? Порошенківська, вказує.

А тепер глянемо, що сказали на днях у Держдумі РФ.

У Держдумі РФ назвали дві умови завершення війни - Подробиці | Експрес онлайн (expres.online)

А тепер у мене до Вас, Хомчине, просте запитання:
    Чи розпочала б війну Росія проти України, щоб знищити ЗСУ, відбудовані Порошенком, і щоб вона не стала членом НАТО (Порошенком записано в Конституції)?

Якщо Вам не важко, дайте відповідь своїми словами.

6. FB_IMG_1704734371326.jpg 20240109_073946.jpg

Бидло ніколи не визнає, що воно це наробило. І не просто йому визнати, що воно співучасник злочину в масових вбивствах, в державній зраді, в руйнуванні міст, у розвалі ВПК, посібництво в розкраданні бюджету і в допомозі агресору. І що руки цього бидла по лікоть у крові українців.

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, а у мене теж дуже просте запитання- чи наважилася би Єблівушка напасти на Україну, якщо би замість доріг до кордонів були побудовані аналоги "лінії Суровікіна", Україна би мала на озброєнні декілька сотень Нептунів та тисяч 15-20 Стугн?Якщо би заздалегідь створені 25-30 бригад тероборони?Давайте "своїми словами".

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. medwedo berlogsoni

Наважилася б.
    Почали б стріляти Кинджалами,Іскандерами балістичними та крилатими ракетами з акваторії Чорного та Каспіського морів.
    Для Кинджалів всі оті нептуни та стугни - до лампочки. От зараз стріляють балістикою по Харкову. І сильно допомогають ті Нептуни та Стугни?
    Я навіть не запитую, скільки Нептунів було виготовлено за часів Порошенка.
    От дальність польоту Нептуна
    І як би Україна боролася з тими балістичними ракетами, які ніщо, крім Петріотів не збиває?
    От стріляють вони з-за Бєлгорода по Харкову зараз, і тоді б стріляли.
    Там буквами я написав, що мета Росії - не дати Україні приєдантися до НАТО.
    І Путін не чекав би, поки Україну візьмуть в НАТО, а виконував би "демілітаризацію"

Якщо Ви вже вмішалися в розмову (бо Хомчин не розуміє, про що я запитав), то хоч Ви скажіть, віддав би Путін наказ стріляти Кинджалами та Іскандерами по Україні і запускати крилаті ракети з акваторії Каспійського моря, чи ні?

Зараз у нас не те що Нептуни чи Стугни, а набагато більше західної зброї, на кілька українських річних бюджетів, підтримка всього цивілізованого світу, а мета у Путіна одна - знищення України і недопущення в НАТО.

Я, чесно кажучи, не розумію, чому Путін, маючи на озброєнні стратегічну авіацію, крилаті та балістичні ракети в необмеженій кількості, раптом злякався б Нептунів на Стугн? Він он Хаймерсів, Джавелінів, ще усякого добра не боїться, а тут раптом злякався б.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тобі по єдиному марафоні не сказали, що Нептун потопив крейсер Москву?

При чому тут стратегічні і балістичні ракети? Вони що? Захистять від Нептунів?:)))

дальність Нептунів, враховуючи, що це наше виробництво, можна збільшувати - ніхто не заборонить.

Західні ракети обмежені в дальності, це умова постачання партнерів. Тільки зараз відмінили умову.

10. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви хоч помітили, що той малюнок писав кацап?
    Там замість українського "приніс" написано кацапське "принес"

От подивіться самі.
    принес2.png

От Ви особисто помітили ті кацапські вуха, чи Вам "какая разніца"?

Чи не здається Вам, що лише прокацапське бидло не помітить отого кацапізму?

Останнє редагування: 10 січ 2024
  11. medwedo berlogsoni

Ви також не зрозуміли.
    У мене просте запитання: Чи почав би Путін своє СВО, коли б у нас було те озброєння, що перерахував МайорМайор?
    Мета Путіна - не пустити Україну в НАТО і щоб Україна не мала своїх збройних сил.
    Що б його зупинило? Нептуни і Стугни, коли у нього за пазухою стратегічна авіація, яка стріляє з акваторії Каспійського моря?
    Як би Нептун чи сотня Нептунів міг би перешкодити Путіну використовувати запуск крилатих ракет з акваторії Каспійського моря?

12. medwedo berlogsoni

Більш широко запитую усіх трьох опонентів:
    У якому б випадку Путін не почав широкомасштабну війну проти України після того, як Україна почала розбудовувати свої збройні сили і заявила про приєднання до НАТО?

13. Чи загинуло б 500 тисяч українців, якщо б будували не дороги а лінії оборони?

Останнє редагування: 10 січ 2024
  14. А кацалапий підводить до того, що віслюк невинен, що він готувався до шашликів, а не до війни. Він про підготовку до війни в Омані не домовлявся.

15. View: https://youtu.be/0vyVcz-r_vI?feature=shared

Тільки ви будували дороги замість укриттів.
    Готувались до шашликів замість робити ракети

16. medwedo berlogsoni

Я запитав: Чи почав би свою СВО Путін, якби обрали не Зеленського, а Порошенка?
    А потім поговоримо про те, скільки б загинуло українців.

17. Подумав би чи починати?

18. medwedo berlogsoni

Ще раз, дивимося Конституцію України, Стаття 102
    Стаття 102
    Президент України є главою держави і виступає від її імені.

Президент України є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина.

Президент України є гарантом реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору.
    Стаття 102 — Конституція України (constitution.in.ua)

Прочитали? Прочитали.
    Тепер, що кажуть Путін і Держдума:
    "Ми не допустимо, щоб Україна стала членом НАТО, щоб збройні сили НАТО розміщувалися на території України"
    Знову запитую: Стала б Росія чекати, поки Україна дійсно приєднається до НАТО, чи намагалася б військовою силою запобігти цьому?

19. medwedo berlogsoni

Ви запитуєте мене? Це я Вас запитую, чи почав би Путін свою СВО?

20. Подумав би чи починати, тому що Україна б готувалась до війни , а не до шашликів.
    Уже одне те, що на п'ятому році припезденства віслюка ти пишеш більше про Порошенка ніж про хуйла, говорить про те, що до цих пір Порошенко не дає вам виконати ваші оманські обіцянки

а де твій аватар? :)