Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. Iriska

Iriska Well-Known Member

Сиджу нервуюсь... Вчора святкувала д.н., сонце знало і де я і що роблю... Та ніц страшного, посиділа з куліжанкою в кахве потім поїхали на боулінг... Дома була 23.30... Ніби 27 стукнуло, а таке враження, що всі навколо вважають жи 13 і тре казати мені що не так і що не те... Тепер ображається... З чого б це? Хтось з його знайомих був в тому кахве і передав жи я палю?! Питання 1. А чого це мало би хвилювати їх? 2. Навіть якщо і так, то спитай прямо... Так не сказала, жи знову димлю... бо не хтілось видати, що не виправдала сподівань... Але чого дутись? Чи задовго святкувала? Та ніби й не напилась..., тілько ледь-ледь в голові відчувався хміль пива... та й шо його там було... 2 не повних бокали... Ну пограла в боулінг аж 53 хвилини... жах... Ніц не розумію... Часу всім приділила і сім*ї, і йому, і друзям... Ну не люблю я розтягувати таке... Маразм...

2. victorys

victorys позитивчик :)

Ура!!!!! :yahoo:
    Два довгих незвичних дні без ЛФ нарешті закінчились!!!:preved:

3. terrible

terrible Well-Known Member

таки так!:good:тепер веселіше і... незвичніше... з ЛФ...
    незвичний день. сьогодні кохана була поряд і зайшла до мене на роботу... і ми тихенько зникли на годину раніше:mocking: гадаю непомітно для всіх... і влаштували собі свято;) в кавярні - там, всякі соки, коктейлі... морозиво... всякі солодощі... :good:я кави і молочного коктейлю, певно, на місяць вперед напився:)))
    потім пішли гуляти містом... потім зайшли до знайомих... потім зголодніли і чудово повечеряли в піцерії...потім знов гуляли...
    одним словом - клас! :) чудово проведений вечір... не кожного дня так... недавно повернулись тільки...
    :)
    :radist:

• Подобається Подобається x 2
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Привитик!вёлике досягнення интернет на мобилци.для мене дуже незвично и день сьогодни незвичний

• Подобається Подобається x 1
  5. Iriska

Iriska Well-Known Member

Такс... і фо тепер робити? Нині третій день на роботі... наче підходить, але не зовсім... І нині пропонують нову роботу... В якій підходить все те, що не підходить в теперішній (на якій я маю 5-ть днів, щоб визначитись, чи буду працювати, чи ні...), але мінімально дещо не підходить... Фінансова сторона і фунціонально-обов*язкова більше підходить друга пропозиція, але я ще не отримала цю роботу... Блін... боюсь втратити те що майже маю, і не отримати те що пропонують... Що робити?!

6. terrible

:crazy: ну що я можу сказати? другий день морозивно-прогуляночного загулу... пора переходити в гілку "звичний день" :mocking:

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора було фантастично! :) Це в Лодзі проходить міжнародний фольклорний фестиваль, на якому виступають колективи з різних країн, зокрема і з України :) Прийшла якраз на початок. Коли побачила український прапор, то забула де я :) Стояла під сценою і заплакала одним оком (друге було примружене, бо фоткала), коли заграли першу пісню.. Все таки скрипка+сопілка+цимбали - це так жалісно! Десь з 10 хв заворожено на них дивилась і фотографувала. Після виступу повернулась і побачила купу народу, головну вулицю міста, польські написи на магазинах.. Ех.. Вернулась до реальності..
    Потім ще кілька країн виступило. Якийсь фотограф підійшов до мене і дещо попитав за об'єктив. Ми мило побалакали..
    Біля сцени ходили люди, які говорили різними мовами. Не втрималась, пішла за сцену. Там якраз українська скрипачка фотографувала танцюристів з Тайланду :) Підійшла до неї привітатись, сказати, що рада їх бачити,спитала чи ще будуть виступати. Так хотілось з нею балакати і балакати, але так перехвилювалась, та й сльози підступали.. Пішла далі фотографувати колективи.. Потім знову виступ українців.. На другому виступі за мене плакав дощ.. Пішла додому посміхаючись :)

П.С. На концерті згадувала полячку, в якої "дідо помер з Україною на вустах та в серці". Сподіваюсь, що мене не чекає така ж доля..

8. victorys

Куди зібралась? Тобі рано ще ;)
    :)))

9. terrible

:) день починався як звичний... потім вранці дзвонить телефон... 9 ранку, ми вже не спимо, але й не збираемось ще вставати... дзвонить брат Маринки. трубки не берем-малеча не хоче... той знов дзвонть! потім ще! кажу-"та візьми трубку, може щось сталось, не зпроста ж так добиваеться!" кохана-"візьми сам, скажеш що я в душі, і придумай щось-якщо буде кудись кликати гуляти!" ну, спасибі, думаю! а в них конфлікт вийшов днями... взяв трубку... і... о_Оо_Оо_О:crazy: і в мене мову на хвильку відібрало від почутого... виявляеться, в нього донька народилася вночі! всі чекали, але так несподівано... так що скажений день вийшов...
    ось тільки вгамували пяненького новоспеченого татка, погрузили його в таксі, доставили додому... і самі повернулись додому
    :))) класний день!

10. Daisy

Daisy Well-Known Member

А я сьогодні вдома сама! Mої поїхали в парк водних атракціонів (здається так то називається) ледве "відбилась" від них щоб залишитись вдома. Віддихаю від всіх, нічого нероблю. Уря!!!!!!!!;)

11. Alias

Як я Вас розумію:)Люблю коли нікого немає вдома.

12. Daisy

Daisy Well-Known Member

Та я своїм віком вам тут в мами гожусь:sorry: але теж хочеться побути самій:tongue:

13. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

і я один вдома.... :):):)

14. Alias

Та я не про щось там...Я про звичайний спокій, коли ніхто не чіпає, не треба ні з ким говорити, слухати...Просто побути самій з собою і робити те, що хочеш.Хочеш-читаєш, хочеш-просто лежиш і дивишся в стелю..:)

15. Daisy

Daisy Well-Known Member

І я про те ж:haha::haha::haha:

16. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

"Хочешь халву ешь... хочешь - пряники..." (с) :)))

17. victorys

от маєш бабо пляцок, знов про халву нагадалисте, а я її так давно не їла і зїм певне аж коли осінню до Львова навідаюсь...хочби поскоріше той час пролетів.
    А ми сьогодні чорнички в лісі збирали, а потім поїхали в інший ліс і там трохи маслят знайшли, так що завтра на підливку до обіду і на десерт буде :i-m_so_happy:А ще я стільки різнокольорових метеликів на лісовій поляні бачила, що аж плакати хотілось, що апарат не взяли :sad: А! і ше поїли ми сьогодні лісових суничок, вони такі смачнющі, так гарно пахнуть, що словами не передати!
    От так минув день...Гарний день!

18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Віка...пиши в ПП адресу...не можу читати про твої муки за халвою..я Тобі вишлю:)

19. victorys

я чуть не розплакалась прочитавши то, чесне слово...
    Дякую сонеко :kiss: Я поки що перебюсь якось польською кунжутною халвою...
    До Львова хочу страшенно, а ще більше хочу на форумівку попасти і познайомитись з тими всіма чудовими людьми які роблять дописи на цьому форумі...тільки то певне в іншу гілку...

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну не віриться! То точно якась телепатія в мене з ЛФ! Я так хотіла халву цілий день! Чоловік обіцявся в магазин скочити, бо я після відпочинку розлінилась.. А то все дощ і дощ, та вже і не пішов.. Зато знайшла заначку вафель! :shy:

а де твій аватар? :)