І мене цілий тиждень незвичний! З понеділка на роботі сидимо в маленькій кімнаті 8 людей, де трохи темно, але приємно Вже звикла до биття струмом - якщо самій "розряджатись", то не так несподівано виходить І з понеділка маємо проблеми з нетом, світлом і всім на світі! На дану хвилину в сумі вже 15 год цього тижня не працювали! Лафа
Летом позапрошлого года положил на могилу Отца на Яновском букет цветов. Был с приятелем - немного прошлись по кладбищу - возвращаемся опять через могилу Отца. А букетик-то тю-тю. Москали, едри их.
Мо... то, трансформаторна будка... ---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ---------- Букетик Ваш, по-другому кругу , пошел...
Ні, кімната для конференцій Невдовзі маємо переселитись назад в нормальну кімнату, але не дуже хочемо, бо зараз всі так близько до себе сидять, всім тепло, весело Ну і виявилось, що в будинку вирубує фазу через те, що в тій кімнаті дві розетки не витримують наших 8 компів (тоді як в нашій постійній кімнаті в одній розетці було 10 компів!!!) Короче, весело..
Дасться чути. Тішить те, що якщо почну писати в тему для нетверезих форумівців, можу використати службове становище і повитирати всі непристойності. )
виявиться що стрілок з колорадо грав у варкрафт, ну як той, з норвегії цю хворобу назвуть варкрафаїзм і призначать покарання - 2 роки позбавлення волі. умовно.
ну, от: пішла в тему для непоистойних нетверезих форумців і розстроїлась - не знайшла там твоїх дописів а то б я тобі щось в тій темі відповіла - саме сиджу за чаркою віскі горілку не люблю, бо п'ю її лише на спомин душі...
Був вчора у нас той цілий Дзідзьо. Молодці, нічого не скажеш. Відпрацювали концерт на повну. Радикально змінив думку про них. Півтори години тримали зал під своїм контролем, а люду було досить... http://www.youtube.com/watch?v=vVaViMvZ7OE