Йой, лишенько! Вам путінівізор не працює? За його (freeware.stab.full.layno.07.2009) версією "Родіна в опасності!", "Врах у ворот!" Чи вийшла кокась нова beta-версія?
А про незвичну ніч можна написати? :shy: Так от, о третій ночі читала Т.Г.Шевченка "Світає, край неба палає.." на головній вулиці Лодзі, ідучи по ній з чоловіком за ручку.. Романтика!:girl_in_dreams: (то в чоловіка зуб болів. спершу сам сходив в чергову поліклініку. дали знеболююче. через годину біль знову почався, ще й такий нестерпний, що довелось на таксі та й знову в поліклініку. поїхала з ним, щоб погано раптом не стало.. друге сильніше знеболююче.. через кілька хвилин йому стало так добре, що ми пішли пішки по вулиці, насолоджуючись радістю від безлюдних тихих вулиць, світанку..)
Слуухайте, і мені хтось з +7 дзвонив правда минулого тижня,але все ж...Полковнику, то часом не Ви були?
Не я. Я Ваш номер телефона не знаю (к сожалению). Если будет настроение и лишние деньги, то звоните - +7 916 *****. Вот такой номер, легко запоминающийся. *-номер зберігається в адміністрації. (levandivka)
А в кроватку улечься не попробовали? Я кровь сдавал в июне. Всё нормально. Зачем мой номер спрятали? Завидно, однако?
В поліклініці? Там вже хтось попробував - хропів на цілий поверх (це ми по дорозі додому пішли пішки прогулятись, а не встали серед ночі і пішли на прогулянку )
Я робила "легку покраску", на ноги треба робити сильну. Мій загар був красівий чотири дні (душ кожний день). Якщо десь йти і треба виглядати на всі 100, то за два днi до того можна краситись