Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good:
    Ой как Вы правы!
    Блин, сам намаялся по полной.

• Подобається Подобається x 1
  2. Honda

Honda Well-Known Member

Недавно сталась гарна подія у моєму близькому колі: моя сестричка розписалась....:)
    Я дуже-дуже за неї рада....жаль тільки, шо вона далеко...

• Подобається Подобається x 19
  3. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

• Подобається Подобається x 7
  4. Honda

Honda Well-Known Member

• Подобається Подобається x 9
  5. ENNI

ENNI Well-Known Member

В мене дійсно незвичний і радісний день. Сьогодні зустріч з однокласниками. Не бачилась з деякими 17 років. Тому покладають великі надії на цей день.
    Ну а зараз на зачіску, манікюр і решту приємних процедур!!!

• Подобається Подобається x 13
  6. comanche

comanche знайшовся

Можете мене привітати :)
    завтра я знову працюю...
    ітого за 6 років я 7 днів був офіційно безробітний...
    А ще сьогодні показував одній хорошій подрузі наше славетне місто... вперше піднявся на ратушу.... (та..та...побийте мене камінням...) погуляв по дощовому леву... посиділи в кавярні біля ратуші закутавшись у теплі плети... та пючи тепле лате...

Дякую Богу, за те що Його рука наді мною. Та людям, які завжди знайдуть що сказати... або знають коли помовчати =)

• Подобається Подобається x 19
  7. Сьогодні я втретє стала бабцею !!!!!!
    Маємо Анну ,маємо Данилка ,хотілось би ,щоб новонароджену назвали Марічкою ...
    Але як батьки назвуть ,так і будем кликати ,головне ,щоб було здоровеньке дитятко !!!!!:give_rose::give_rose::give_rose::preved::preved::good::tongue:

• Подобається Подобається x 21
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Оце справді свято!:give_rose:
    Вітаємо з онучечкою.Нехай росте здорова та щаслива!

• Подобається Подобається x 15
  9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Вчора їхала додому маршруткою. Біля Магнусу зайшла велика група польських туристів, ледве вмістилися, в маршрутці ніде яблуку впасти. Я сиджу і тримаю на руках велику сумку. Біля мене стоїть молодий хлопець з невеличким рюкзаком на плечах, але той рюкзак впирається мені в плече, майже на ньому лежить. І ось одна пані польська легенько поклала свою доглянуту ручку з бездоганним манікюром мені на плече, щоб мене рюкзаком не штовхало і не натирало, і тримала її, поки трохи людей не вийшло і вивільнився простір, щоб той хлопець від мене відійшов.:) А коли я встала, щоб вийти, поляки спокійно розступилися, мені не прийшлося між ними протискуватися, демонструючи чудеса акробатики і обриваючи ручки сумки. Я направду була вражена і гарно подякувала.:)

І це Польща! Не Англія, не Франція, не Японія, не скандинавські країни, а один з наших ближчих сусідів. І наскільки вищий рівень культури!

"А ми...
    А ми...
    Хоч би які лелеки Гомера нам в колиску принесли" (с).:dntknw:

• Подобається Подобається x 12
  10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

На скільки?
    Думаєте, там рагулів нема/менше? :)
    А "молодий рюкзак"? не поляк? :)))

В Японії?

• Подобається Подобається x 2
  11. deva

deva Well-Known Member

завжди коли їзжу в наших маршрутках і згадую історію яка сталась зі мною в Будапешті, на той час мені було десь 25 років, після чергової конференції вирішила самостійно зробити собі екскурсію містом, заходжу в автобус, всі місця зайняті, та мені і не потрібно було присідати, молода ще))) і тут піднімається сивочолой старший чоловік, та пропонує мені присісти. Я звичайно,здивована,оскільки в нашому суспільстві нас вчили уступати місце старшим. Але він на російській мові починає мені пояснювати, що в них в країні місце уступають всім жінкам незалежно від віку. В принципі, зараз часом як дивишся на зупинці....стоять багато пенсіонерів, здається старенькі, немічні...але тільки підїде маршрутка,то так штурмують, що куда там нам.Добре,що до роботи мені 5 хв і я рідко користуюсь міським транспортом.

---------- Додано в 10:34 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

так званих "рагулів" кругом хватає,навіть в самій цивилізованій країні

• Подобається Подобається x 10
  12. Яська Березнева

Рагулі трапляються всюди.:tongue:
    Але десь їх більше, а десь - менше.
    А я написала про конкретний випадок у конкретному місці і про своє враження.
    Хм...
    Прочитала зліва направо... Справа наліво...
    Не зрозуміла "тонкого англійського гумору".
    А Ви зрозуміли, щось-те написали?:)))

• Подобається Подобається x 4
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Думаю левандівка мав на увазі, що хлопець з рюкзаком був поляк?

• Подобається Подобається x 4
  14. Locke

Locke невиправний реаліст

Мабуть мав на увазі, що вихованій людині не завадило би в транспорті зняти рюкзак з плечей, щоби не штовхати своїм рюкзаком людей. Напевно це був польський рагуль.

• Подобається Подобається x 6
  15. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

В доброзычливих балачках Вас бы долго и мучительно "мочили"...:haha::haha::haha::russian_ru:

16. Яська Березнева

"Польський рагуль" стояв до мене спиною, не маючи можливості повернутися і відсунутися - люди стояли в маршрутці а ля "оселедці в банці". А рюкзак був зовсім невеличкий.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та ні поняття "рагулі" львівське як і "новольвівські" нав’язливі пошуки за "рагулями". Лишіть то собі. Більшість світу якось обійдеться...

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Рагулі і маршрутки, маршрутки і рагулі)
    навіть в облцентрах півдня сходу такого як у нас в траспорті не робиться
    в Севастополі шофери просто не беруть стоячих

• Подобається Подобається x 2
  19. Моя внучечка Анночка пішла у перший клас !!!

Бабуся ,як звикло ,пустила сльозу ,діточки такі гарні ,в українських строях ...

Дідусі з бабусями не пропустили нагоди відмітити таку хорошу подію !!!!:give_rose::give_rose::give_rose::drinks::nyam2::vo::good:

• Подобається Подобається x 11
  20. Якось несподівано зацвіли крокуси ...Ніжно -бузкові .Справжнє чудо ,прийшла з роботи ,нічого не було ,а на вечір такий подарунок ...

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)