Останні день шкільного навчання у молодшій доньки. Вроді - це кінець деякой епохі - потім тільки інститут, праця - проза. Шкода, що зараз ліцей так коротко триває Ось яку дедикацію мала дістала у кніжці від школи
спробував себе в якості екскурсовода і мені дуже сподобалось... от чи сподобалось екскурсантам - це вже інше питання... хоча... кажуть що сподобалось.... Оце иду повз будинок книги... зупиняю народ... та й починаю розповідь про довгу історію цього будинку... -Побудував його... ммм... (хаотично розумію, що забув як звати пацика, який побудував цей будинок).. один єврей А побудував його Йона Шпрехер.... і от такі казуси трапляються в найнепотрібніші моменти але я думаю, що практика, відсіче такі штуки Тому можете мене привітати з успішно проведеною першою, повноцінною екскурсією.
Закінчили нині роботу десь четверта. Все добре, але якесь мурло вломило руру. Щоби в такий Великий День не займатись такою фігньою, як каналізаційні труби, вирішив таки зразу замініти. 15 мІнут. Перевдягнувся в робу, замінив, пішов перевдягатись. Виходжу з кабінета, а весь персонал (Власник, директор, адміністратор, офіціянтки, бармени, DJ, кухарка охоронці) хором - Дядя Вася - з Днем Перемоги! Стіл накритий, закусь порізана. Випили за Перемогу. Мусів залишити машину на стоянці і пішов пішки. Місто сяє. Свято!
дай Боже, щоб вдало і швидко загоїлось. нехай пмдніме руку той, хто в дитинстві її не зламав медицина у вас там платна, чи маєте страхування?
Без страхування тут - нікуди... Першу ніч Ликера пережила, сподіваюсь, її сьогодні пустять. Руку зламала в лікті, зараз будуть вирішувати, чи потрібна операція...
Угу. Чоловік їздить непогано, тому катається і на рампах для скейтів, а мала захотіла доказати, що і вона зможе, незважаючи на заборону... ну і "відплила за буйки". А в лікарні сестрички кажуть, що півтравматології - "роликові" хворі, як потеплішало, так і йдуть...
сьодня рівно два місяці як мені апендикс вирізали, і я нарешті зіграв в футбол!!!! а ше зовсім випадково потрапив на озеро і нарешті відкрив купальний сезон
Щось у лісі сьогодні здохло...велике і волохате... Запланувала я на сьогодні не вельми приємну роботу .Посадили ми живий пліт ,кущики маленькі ,а бур*яниська і кропива до неба ,гарні такі ,міцні ...Кущики треба рятувати ,треба боротися з бур*янами.Йду з роботи ,настроюю себе на не дуже приємну роботу...Приходжу додому :СЛУЧИЛОСЬ ЧУДО !!!! Чоловік без просьби ,по добрій своїй волі виполов бур*яни !!! Виходжу потихеньку з шоку ...
Ура!!!Є привід зібратися!Ну дУУУже люблю такі ЧУДА! Запізнилася на роботу(чит.сач-лаА вона(робота)нікуди не втекла
Та маю пару лишніх "керенських" в кишені і не знаю куди б то їх прилаштувати,а тут такий привід суперський "керенські" принципово вирішила для свого задоволення потратити Ото незвичний день,до обіду ще таких думок не було,а після,отак несподівано появилися Оголошення: Прилаштую у добрі руки(на правах співвласності)скромну суму!
Сьогодні у нашої внучки Ані випускний .В садочку.Все пройшло чудово .Бабці пустили розчулено сльозу ,вручили випускниці подарунки ,подивилися виступи діточок.Наша Аня і співала ,і танцювала ,і віршик розказувала,і спасала ситуацію в танцях ,бо партнер попав такий ,що більше стояв на місці ,чим танцював Все було чудово .Діти лишилися на солодкий стіл і на виступ клоунів. А дві бабці назюзюкались...а дідо підливав... а завтра на роботу... П*янству бой !Ми за тверезий спосіб життя ! Але ж день ---незвичний ... ...значить можна...:vo::love: