Хрєнь якась.. Дуже якось "по ПТУшному" вимагати http://www.pravda.com.ua/photo-video/2011/01/20/5809674/
так. подивимся зверху. -україна проголошує голодомор геноцидом і нас підтримує асамблея оон. -росія проти. архівні матеріали кагебе не дає. -ющенко просить величезне бабло за простой чф у севастополі. -росія піднімає ціни на гас. з приходом януковича все просто і швидко: -табачник і рос мова -флот до 2042 року до речі у росії прийнято закон, який забороняє якось адекватно обговорювати третій рейх і їхні вчинки, і наказує бачити в них тільки покидьків, а ссср відповідно переможцем і героєм. безосудним героєм. це звичайно дуже спростовує наявність концлагерів у ссср, вивіз 40тис кримських татар у сибір і полювання на упа в повоєнні роки. аж тут голова сталіна ))) ну прям подарунок небес. ну скажіть мені, хто такі оці во триизуб? звідки вони взялись? шось дуже схоже на славнозвісний європейський союз молоді,що свого часу понищив на говерлі меморіальні дошки.. а цей вибух сталіна після відсічення голови? якось нелогічно і надумано. принизити? ось голову відрізали. а вибух.. це вже якась трохи провокація. і аж тут вибухи у макіївці. ну я звісно дуже перепрошую, але тільки останній д...йоб міг таке вчинити з політичних міркувань. а підпис? люди проти влади. дуже схоже на вибухи в росії свого часу. коли потрібно було створити жорсткіший контроль населення. терроризм це вихід. дуже цікаво було б дізнатись хто ж це такий блін цікавий варіант переконання придумав.. і це в країні, де не було насилля з дууууже багато років.
Щось це дуже схоже на те, що не так давно діялося у Москві. Я думаю, що терористів не було, а наша нешановна влада сама це влаштувала, щоб людей залякати.
Vybachajus, scho latinkoju, ale zaraz w hoteli w aeroporti... Tilky tam diznawsa pro detali toho, scho stalosja w Moskwi. Sliw nema...Zhax prosto. Mij bagazh wzhe buw w litaku, majzhe wxodyly i jak raz zwoniat' telefony. Terakt w Domodedovo... Nash Rejs buw nibyto ne na Domodedovo, a na Sheremetevo, ale wse taki jogo widminyly. Zaraz sizhu u Warszawi i czekaju... pevno zavtra zranku... a potim w Surgut Zaraz nagadalos'a
Вчора вчепилась якась жінка мене, на циганку похожа, але не так одягнута, скомно, але красиво! Каже, дай свою руку! Я: "Більше нічого? може зразу ключі від дому віддати?" Вона: "Посміхнулась, каже покажи лодоню" Я: дивлюсь їй в очі, вона мені... Вона: дивиться-дивиться, каже в тебе ...................... сказала все, як є... Сказала, що в мому раді з чоловіків ніхто довго не живе (до 40 ніхто вроді не дотягував) і каже,будь акуратний, або скоро помреш... о таке то
До мене теж циганка біля добробуту приставала, але я навіть не зупинялась біля неї і в очі не дивилась, мало що...
Я підходящої теми не знайшла, але вважаю що наступне можна віднести до НЕЗВИЧНОГО (хоча з іншого боку для нашої держави...нажаль...) У звязку з цим складено "Відкритий лист до Президента України щодо ситуації, яка складається навколо будівництва нового Центру дитячої онкогематології та трансплантації кісткового мозку". Докладніше ознайомитись і підтримати лист можна на Донорі або тут.
Як не дивно але це $ працює, може гріх й молитвою треба від родового прокляття. На Форумі повинні бути цигани ,без них якось не файне . ( а нічого про майбутнє не дізнаємося).
Сиділа моя мама сьогодні на нашому місцевому форумі,я лежу дивлюсь телек....Тут мама цй питає:"Іра не хочеш сходити до ветлікарні совенятко віднести з поламаним крилом?"Виявляється хтось підібрав сову із зламаним крилом,а віднести до лікарні немає часу,бо на роботі.Короче,пішла я ,зустрілась з тітонькою,заьрала совушку і понесла до ветлікарні.там їй крило ампутували.... Потім виникла проблема.куди ж її тепер? На волі жити не зможе,в квартирі тримати теж проблематично,притулка для тварин у нас немає,зоопарку теж. Але виявилося,що у місті багато не байдужих людей,прийшли ось тільки і забрали. А воно ж таке гарненьке.
Для мене Варшава - то вже якесь місто пригод! Цього разу події відбувались в потязі Варшава-Лодзь. Історія з домішками математики. Передісторія. В чоловіка місячний білет, я не встигла купити білет. Мали з собою готівки 40 злотих. Повний білет коштує 33 злотих в касі, 38 чи 39 - в потязі. Є закон, що сівши в потяг пасажир мусить піти до керівника потягу в перший вагон, і купити в нього білетЯкщо пасажир не зробить цього, то кондуктор, який ходить перевіряє білети, може виписати штраф за проїзд без білету. Я це добре знала, бо не раз їздила без білету (тобто не купувала в касі, бо була велика черга, або просто не встигала). Але жодного разу ні я, ні чоловік (який ще частіше так їздив) не отримував цього штрафу, бо кондуктори під час перевірки самі ж продають ці білети і не вимагають штрафів. Та і якби десятки пасажирів на зупинці пішли до керівника потягу по білети, то би в тому першому вагоні було б тісніше, ніж у львівській маршрутці в час-пік! А ще - кожен хоче зайняти чим швидше сидяче місце, тому і не думає йти купувати білет в другий кінець забитого потяга. Історія. Проїхали 2/3 дороги. Питаю чоловіка (і хто мене за язик тягнув?) - а чи в Польщі є вирішення проблеми зайців, які брешуть про пункт відправлення, називаючи останню зупинку, яку минув перед зустріччю з контролером, хоча проїхали вже більшу відстань? (в Україні я так не раз їздила :shy На що чоловік відповів: напевно контролери на зупинках дивляться які люди де сідають. Але потім ми вирішили, що то неможливо, бо в такому потязі, як ми їхали, кілька вагонів, а контролер 1 чи 2. То ж не маршрутка, де один вихід і всіх видно, і то можна зайцем проскочити Ну і чоловікові прийшло в голову спробувати сказати, що я їду не з Варшави, а з останньої проїханої зупинки, на якій, до речі, вийшло пів потяга, тож в натовпі контролерам було нереально помітити хто сідав. Кульмінація. Заходить контролер. Поки я шукала гроші, чоловік показав свій місячний білет. Я кажу контролеру, що буду купувати, питаю чи є знижка 26% (це не студентам до 26 років). Відповідає - є, давайте документ. Подаю закордонний паспорт. Чоловік ляпає назву міста, з якого ніби то ми їдемо. Контролер каже - за таке штраф, і того білет коштуватиме 90 злотих з копійками (!!!! ) Чоловік починає виясняти, контролер пояснює, що знає, що то брехня, бо він бачив, що на тій зупинці ніхто не сідав. Я включаю шланга і кажу - при чому тут ця зупинка, я їду з Варшави до Лодзі, це моя офіційна версія, а версії інших пасажирів він не має приймати до уваги. Починаємо сперечатись всі разом. Контролер хоче все таки виписати білет на 90 злотих. Питаю - за що? Відповідає, що за те, що не пішла до керівника потягу по білет. Кажу, що не раз їздила цим потягом і постійно контролери мовчки продавали квитки без надбавок, додаю, що я не місцева і не знаю їх правил і взагалі - де то таке написано. Кажу що не маю з собою таких грошей. Тоді контролер каже - ок, випишу рахунок на 300 злотих (!!!!!!!!! - це 100$, між іншим), заплачу потім. Не втримуюсь і кажу - що це за такі правила, покажіть де написано. Бо починаю думати, що він мене тупо на гроші розводить. Контролер виходить і за хвилин 10 повертається з керівником потягу і інформаційною книжечкою, де то всьо розписано. Спокійно відповідаю - дякую, буду знати. Тоді заходить керівник потягу і пояснює то все ще раз і каже, що випише білет на 90 злотих. Пояснюю змордованою інтонацією, що дійсно не маю таких грошей з собою, що не знала про їх правила, що чомусь раніше контролери мене не повідомили про такі правила, що я з України і т.д. Керівник потягу виводить контролера на коридор, радяться. Знову заходять до нас в купе. Керівник каже - цього разу обійдемось попередженням, але більше так не робіть. Контролер виписав білет на нормальну ціну - 30 злотих, бо ще й зі знижкою 26%! При чому каже: ціна - 30 злотих і щось під ніс пробулькотів. Я прикидаю, що якою б не була сума - 38 чи 39 злотих за повний білет мінус 26% знижки - аж ніяк рівно 30 злотих не вийде, подумала, що він ще назвав суму гроши (копійок польських). Перепитую - рівно 30? Він подивився на мене поглядом "от нагла зараза!" і каже: ні - 29, 64! Ліниво поліз до гаманця і видав решту (все таки хотів розвести на пару копійок ) Заключна частина. Виписала чоловікові по п'яте число. Йому соромно. Мені теж соромно, бо і я трохи прибрехала. Вкотре переконалась, що і поляки можуть так запросто обходити закон. І що обманом не доробишся. І що серед поляків є Люди Мораль зайців. Брехня рано чи пізно виходить на яв. Правда. Вивчивши мій паспорт, контролер і керівник потягу зрозуміли, що в мене нема польської адреси, а отже штраф 300 злотих я скорше всього не заплачу. Тому їм було вигідніше взяти від мене хоч якісь гроші на місці. Якби на моєму місці був поляк, то б його так легко не відпустили. Мораль залізничників. Краще синиця в руках, ніж журавель в небі
А наше совеня живе тепер в Миколаївському зоопарку.Стільки людей прийняло участь у його долі,навіть не думала.Повезли його туди з "приданим".форумці зібрали гроші,крупи,овочі,фрукти для зоопарку..і це все за добу. Ну а я повернулась з танцювального фестиваля ,що відбувся в Дніпропетровську.Зайняли ми там перше місце,і молодша група (9-12р) теж зайняла перше місце.От так!
трапилось то в суботу.. але оскільки я тепер рідко тут буваю з певних причин то напишу нинька... треба було мені мережеві карточки.. поновити запаси... зайшов в один магазин взяв ПСІ звичайну... а до свого компутера хтівс ще ПСІ-Експрес... гігабітну... знач заходжу в магазин... сидить там пасажир-ка років 35... і відбувається приблизно наступний діалог: -Доброго дня, мені потрібні мережеві карточки, є в наявності? - Є. - і показує мені в напрямку вітрини з мережевою картою. Підходжу до вітрини і бачу один нещасний гембрід ПСІ-шний Я: Це ПСІ.. а ПСІ-Експрес? П: Так... Я: Ем... що так? П: Ну ПСІ-Ексрпес... Я: Так і тут стоїть лише ПСІ, а ПСІ-Експрес у вас є? П: Ну стоїть на вітрині... Я: Це ПСІ... П: Так то ж одне і те саме... пауза.... розвернувся до вітрини.. і в мене лице змінювало образ з задушливого сміху... до повного розуміння з ким я зіткнувся... Я: Ви не зовсім праві, річ у тім що є ПСІ, а є ПСІ-Експрес П: Ні, ну от які ви ще роз'єми знаєте? от є ще АЖП Я: АЖП це відео... старе... П: Вот іменно..... Після цього до мене дійшло усвідомлення що ведення конструктивного діалогу у нас не вийде.... П: Ходять тут всякі дуже розумні не знаю сміятись чи плакати.. звичайно що більше я в цей компутерний салон не піду.... але до чого сфера послуг у цьому плані деградувала