я вам вірю...справді дуже прикро, коли хтось починає збагачуватись на чужому нещасті...та Бог все бачить. Добре, що є обережні люди, які перед тим, як передати гроші прагнуть все таки переконатись куди і кому будуть передані ці гроші. А тим "волонтерам" рано чи пізно вернеться... Тримайтесь.
Це величезний гріх заробляти на такому горі.... Бог їх накаже... та прикро, що кошти пішли не в те русло... вони ж такі необхідні Ромковій родині... справді, аж сльози навертаються на очі... в голові не вкладається, що люди здатні на такі злочини і живуть собі спокійно...
Чомусь так є в нашому житті, що аферисти і злодії живуть спокійно і пріпєваючи, а неспокійно і з проблемами живуть ті, які вкалують зранку до вечора за тих кілька гривень.
Заяву в міліцію, хлопців за грати, гроші вернути. Та й по всьому. Хоча бачу, що вони достатньо назбирали, щоб відмазатись
Зранку були менти. З нашого райвідділу. Просто глянули,вибачились і пішли. Потім розмовляв з отим бориславським слєдаком. Вони того Тараса відпустили. Не було підстав для арешту. Мені порадив те ж. Анулювати ту угоду і написати заяву в міліцію. Ніякої заяви я писати не буду. Зайва морока. Подзвоню хлопцям. Адреса повинна бути в нотаріуса. Поїдуть...розберуться.
Думаю Ромко ви може те получити солідну компенсацію за не написання заяви) А почати переговори можна прямим в ніс ....
я не перший день живу на тім світі. І перейшов...багато через що. Хм...своїми руками здавати в міліцію.... Ні. Хоча,на тюрмі їх доля була б незавидною теж. ---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ---------- не люблю,коли мене внаглу кидають.... Дуже не люблю.
Тільки згадувала міліцію. Карпачова сьогодні на усю країну визнала, що за 2010 р. у міліції закатували 8 осіб. Після такої заяви, Ви будете міліцію обходити стороною. Страшно іти скаржитись.
В мене складається враження, що ви захищаєте шахрая, який збагачується за рахунок великого горя, ще й розводить людей, які щиро хочуть помогти і мають можливість.. Чогось не розумію чи що?.. Давайте взагалі злодіїв, вбивць, гвалтівників тримати на волі, щоб їх не прибили в міліції.
Нікого я не захищаю. Як туди можна ходити, якщо менти нічим не кращі від злочинців! У відділеннях: підкидають наркотики, калічать, убивають, зникають люди. Я не знаю, як Ви, а я не піду навіть за офіційною повісткою. У нас зараз так і роблять.
Зранку залатвив деякі справи і мав зустріч. З колєґою. Той беркутовець,хоч зараз на пенсії. Прийшов зі своїм колегою-УБОЗівцем. Оповів їм історію про тотих "волонтерів". Вони на місці видзвонили Бориславських ментів,на ходу вирахували дані тотих хлопаків. А тут дзвонить Люба:один з них в хаті. Їхати натихмяст з групою захвата я відмовився,покликав того Богдана(до речі,справді майбутнього священника) до телефону. Описав йому ситуацію і потребував пояснень. Корочє,море сліз,"помилка молодості","я всю ніч плакав","ми просто хотіли трошки грошенят заробити",і теде,і тепе. До слова,вони знайшли Зорянину фоту з "Істини",де вона після п'явок,вся в закривавлених бинтах і казали,що там пухлина мозку,щоб розжалобити людей. Я йому дав 5 днів,щоб принесли всі гроші,які були записані в їх зошиті. Якщо ні,то прислухаюсь до поради убозівців. Ті аж кипіли. А я...не те,щоб жалію....просто колись по-іншому справи вирішував... Не знаю,що робити...направду...
Майбутній священник! Браво!!!! Колись буде вислуховувати нашу сповідь і відпускати нам гріхи. ---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ---------- На чому грошенята заробити, на хворій дитині і горі батьків???????? Та йому не плакати треба, а піти повіситися, як то зробив Іуда. В кращому випадку навіки викинути зі своєї голови думку про священництво.
Я тут подумавши пропоную все таки здати його ментам, хоча в інших випадках далеко не завжди таке би пропонував. Але це якраз саме той випадок. Хоча би для того, щоби менти повідомили про це в ту семінарію де він навчається для прийняття необхідних висновків. Бо в іншому разі будемо мати чергового "пастиря", який буде "спасати наші заблудші душі", а то набагато страшніше, ніж крадіжка чи обман.
Ромко,не жалій його! Гнати треба таких "майбутніх священників" з семінарії.Як можна заробляти для своїх забаганок гроші на чужому горі?Не жалій!
ну ось, пролунали вибухи в макіївці. довели шахтарів а може просто хтось грошей вирішив збити.. або в такий спосіб погрожує комусь, натякає, що ось я вам запропонував, так і зробіть, а то..
...позавчора був незвичний,по-хорошому,день. Прийшов(нічого,що із запізненням) вЕЕЕликий пакунок з подарунками! ...і нехай би хтось сказав,що не любить отримувати подарунки.
Таким терористам треба повідривати все, що торчить і висить. Не знаю хто і до чого їх довів, і чого вони хочуть домогтися, але це просто падлюки, яким не повинно бути ні прощення, ні помилування. Постраждати можуть безневинні люди.