Казали, що бва тижні, але з обличчя і рук сходить скоріше, бо частіше ті частини миються.А ше казали, що він зовсім не шкідливий, бо не прникає під шкіру.тільки то мабуть брехня
Прийшов додому, сів на Форум, а в Салуні жодного вражеського допису... Дивина. Невже семінар проводять? слина закінчилася? Нагадало совдепівський анекдот: -Іване! -шо? -москалі в Космос полетіли! -та що, всі?
Залежить від того як довго в них спека буде тривати пи.си. мені ото від тої спеки не дуже й думається Незвично якось. О, а Ви ше добряче думаєте. Видно спека не впливає.
А в мене в хаті не буває спекотно. Сидю, балдію... (ой, то ж у Звичайний день треба, що сидю/балдію:shutup: )
в порівнянні з останнім тижнем день незвичний, я вдома, і знову дощі, і знову голівка болить від перепаду тиску, підскажіть людоньки-де немає такого перепаду тиску, куди пакувати речі????
Вот. Разбудил Левандовку по телефону. Придурялся, что плохо меня слышит. Сейчас припрётся. Банить начнёт.
Фігась... розбудив... Я о 5-й завжди встаю... Нині - о 7-й. Незвичайний день. ЗІ: а вчора хто з +7... дзвонив?