Оце так незвичний день!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping: Мавпусику,прийміть мої вітання!!!
Мавпусику, дуже тішусь за Тебе!! :girl_in_love: Бажаю вашій парі многая і благая літ! Кохайтеся і ще раз кохайтеся!
Повертаюся я сьогодні додому. І мені один офіцер на вулиці посміхнувся. Так подивився дивно. Чи у мене щось на лобі?
Хоча мій незвичайний день і пройшов, але таки поділюсь з вами цим днем На заліку з "Цивільного та сімейного права" отримав (В) 4 А думав, що буду талон мати, викладач хороша, я взагалі забув коли дійсно нормально вчився, а вона заставляла, 5 раз перездавав одну тему "Ф.О." Ось такий був деньок......
І я за Вас радію...пропозиція руки і серця....це в деякій мірі важливіше за саме весілля....серце певне тьохкало.....знаю по собі. Хай Ваша сім"я буде щаслива.......
От як незвичні дні перетворюються в звичні... Тішусь зранку, що декілька днів не переносила оффтопів, всі пишуть, дотримуючись правил, ну просто нема на кого плюнути... І от тільки подумала, а вже тре переносити, а потому й банити... аж шкода, що Полковник ще не всіх привітав з Новим роком...
вийшла в обідню перерву прогулятись\провітрити мізки. ішла собі до місця, де каву купувала раніше, та чогось ноги занесли до залізничних кас. спиталась білети до Львова. туди - були, назад на те число, що хотіла - ні. розвернулась, дійшла до офісу. постояла, подумала, розвернулась і знов пішла до кас. купила-таки білети. на 7 на вечір. і на 10 на день - назад візьму ан 10 відпустку на 1 день. ось таке. а ще - подарувала подарунки 20 колегам сьогодні. кожному - індивідуальний. це було непросто. чесно але дуже приємно
Забаньте мене до Василя! Дуже прошу Але так, щоби писати не міг, а кармувати мож було.... Бо, курча патика, не встигаю... Двадцять п"ять годин на добу вже бракує... Нині у доні ДН. Завтра НР. Першого у невістки ДН. Другого у свата. Шостого у друга. Сьомого Різдво.... Далі таж полЕжати не вдастся ЗІ! Миху! Що за фігня? Про якісь тролейбуси-трамваї розмова йшла... Я сьогодні від вашого базару на головну з третього разу виїхав... Що? Слабо відро піску сипанути?
Щойно дізнався про аварію в Сургуте, згорів ТУ154М є 3 загинулих... http://lenta.ru/articles/2011/01/01/plane/ жах... такий нормальний лайнер Москва-Сургут Так якось дивно зробилося, збірався туди церез 11 днів літити ... Угх, краще б вже цей шмельс (ТУ154) накінець на брухт викинули
Вот бл*, йду я собі, курю, бачу йде мій колишній тренер каже "Куриш?" і під дих мені, як не влупить, вот паскудство, больно ж то як! Потім питає " Ти чого курити знову почав?" ну я йому все розказав, він каже "Це не причина починати", він правий я знаю та і ви праві, що курити не варто і чомусь тільки після розмови з ним, я зрозумів який я ідіот, і що не варто через якусь дрібницю типу дівчина, починати себе гробити! Ось так, не пройшло і 2 тижні як я почав курити, а вже кинувся того.... Ну нічого, на помилках вчаться...
Тут, зазвичай, отримують ще один удар... Але вже по шиї... За неправильно побудовану фразу. Але це з часом дійде саме-собою...
"КоЛавиа" не большая компания, но и то на сколько я знаю (а я знать всё не могу) серьёзных аварий не было. Есть хорошая местная компания ЮТэйр. Волка бояться, в лес не ходить. Боюсь но летаю, летаю и боюсь уже лет 40 (как начал мыслить). Быстро и с комфортом, больше не на чем.
Ну ладно, это конечно слишком иррационально, по статистикам смотря, надо уж бы все дома сидеть, а и это опасно - рано или поздно помрешь Ну и на самом деле, добраться туда Кстати, летел туда раньше лайнерм Нордавиа, вроде жаловаться не на что... а до Тутки 154 все таки по-доброму не войду...
Почались незвичні дні. Нова робота, новий колектив, голова пухне від нових інформацій, часу не залишається ні на що. До речі, знає хтось СОЛІДНИХ перевізників по країнах Європи і СНД? )))