підтримую,аналогічно)))))...дівчата,котрі зараз без другої половинки-ніхто не знає,коли і докого у вас спалахне почутя кохання
О....пригадала собі свою тіткуЗамолоду нікуди ніколи не ходила гуляти.А кохання її дома знайшло....вийшла заміж за друга мого тата
"Отчёт" о вчерашнем дне напишу сегодня, потому что вчера было некогда написать здесь из-за пустых политических споров на других ветках. Вчера(как и сегодня уже) - традиционный утренний кофе с соседкой. На улице лежал снег, было не очень холодно, всего -2 (представляю, как наш уважаемый Чалдон посмеётся такому "морозу"), но снег вчера продолжал идти, поэтому я не стал его сгребать. Весь день "гуляло" давление то у жены, то у меня, принимали лекарства. После полудня выехали прогуляться на рынок. Машина великолепно ехала по заснеженным дорогам, поставил её на стоянку у магазина, а сами с женой пошли скупаться. Куда-то задевалась одна перчатка, и я гулял в одной. Купили около 3 кг мандарин, батон и булку, мясо-костного фарша "собачья радость", полтора кг шампиньонов. Заказали себе дополнительно два навесных шкафчика к кухонной мебели, которую купили в прошлом году, повесим их над бывшей печкой, которая сейчас не используется по назначению. Мы её превратили в большую стойку, покрытую столешницей и отделанную мебельной ДСП. Днём часа в 2 сделали заказ, под вечер эти шкафчики в разобранном виде привезли. Судя по всему, не шибко много покупателей у них...И ещё купили по просьбе соседки гладильную доску - она хочет подарить её своему сыну, он собирается жениться - второй раз. С первой женой развёлся....Соседке было бы не очень удобно везти её в трамвае... Подходим со всеми покупками к стоянке, у машины стоит в дупель пьяный мужик и дёргает её за ручку. Я ему говорю - не надо! Он с трудом отошёл от машины, морда у него малость побитая, стал объяснять, еле ворочая языком, что он немного выпил и упал... А жена нашла в машине вторую перчатку - завалилась за сидение.. Вечером, как всегда покормил собак. Танцевали передо мной и демонстрировали свою любовь и преданность. Наверно, изображали. Показуха!
Специально для вас, уважаемая Alias, расскажу забавную сценку, которую видел своими глазами. Было это лет 15 назад, в Донецке, на маленьком вокзале Рутченково ( в Донецке кроме главного вокзала есть и несколько небольших внутри города). Зашли мы зимой туда купить билеты, там сидели на скамейках пассажиры, грелись, отдыхали. Между ними крутилась маленькая беленькая собачка, похожая на болонку. Она подходила то к одному сидящему, то к другому, вставала перед ними на задние лапки и начинала танцевать и кружиться... Ну кто откажется угостить такую собачку?... Практически любой рылся в сумке, что-то доставал и угощал её. Вот так собачка в буквальном смысле зарабатывала себе на пропитание... Хочешь жить - умей вертеться!
У нас вже років з три в магазині песик з більмом на оці "живе"біля ковбасного відділу.Рідко хто з покупців купуючи ковбасу не скаже продавщиці.."и маленький кусочек отрежте собачке"..ну просто неможливо не дати ій,коли воно так на тебе дивиться ! А у нас сьогодні сніг..тихо падає.Треба йти на вулицю.В суботу буду виступати на концерті призначеному Дню енергетика.аж два танця.Майже доробила машинку із цукерок,залишилось колеса оформити і можна продавати замовнику.Боюсь,що замовить ще...От блін..мало я за роботу взяла,не думала,що з нею стільки мороки..
Замовив сибі сьогодні годинника Взагалі годинника не ношу... ітак достатньо техніки мені час показує... але про його наявність задумувався... все ж як не як... а це якась така... штука... не знаю потрібна чи що.... але не хтів собі брати усіляке "що є"... ну не подобається мені оті стрілочки... чи циферки..... І тут лазяючи по єднім сайті, надибав цікавий гаджет і зрозумів же теє те, що мені треба жду.... за 2 тижні мают привезти....
Мені їдну річ везли...десіть раз по два тижні....та шо там повідАти...донині везут... Людина зробила мені презент...все оплачено....заказ робиться за два тижні...ждьом(с)...
Там же пейпал.... пишеш месаджа в пейпел... і гроші вертают тоті любіт таке..... всі сайти палку боятсі.... поступає певна кількість скарг і палка блокує сайт... будь то маленьке ПП в вукраїні... чи сам Гугль.... їм без різниці.... не перший раз таке
о, ну то котру годину оце він показує? то шо тре ті цяточки рахувати? Ви, видать, ще молода людина, бо на мої очі я си купила таке що і як на стіну повішати - то цифри буде видно
06:57 циферки рахуються по певному принципу Насправді дуже просто і дуже швидко... перша ліва полосочка то години, інші 5-ть хвилини... справа та зліва розписаний еквівалент рядка.... єдине залишається порахувати кілько цяток у потрібному рядку... та й усе
заморочка однако з тим рахуванням получається А якщо добре відмітити "Андрія" на приклад, але так відмітити, щоб тілько на єдне воко вже бачити, то тоді вубше можна в часі загубитись
то було пророче слово... власне був би цей гаджет простий - то нашо треба...? в мене тяга до нестандартного... безпорядкового... та повна відсутність будь якої організованості.... ото тепер спитає хтось котра година... а я йому протяг годинника.. най рахує.. нє?
Сьогодні відносила документи на нову роботу, побалакала з шефом, подивилась на робоче місце, полюбувалась, як айтішники комп готують, так хотілось запитатись, що за машина, але не стала... попорпаюсь сама... ) Цікаво, скільки і що заблокують... )))
Абсолютно. Відкритий і відвертий, не обіцяє, що буде легко, але обіцяє допомогу. П'є каву, то взнаю про нього більше, вже незабаром. )