Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

• Подобається Подобається x 4
  2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

• Подобається Подобається x 13
  3. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

• Подобається Подобається x 8
  4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

От і не будь після того фаталістом!!!

• Подобається Подобається x 7
  5. FourA

FourA Дуже важлива персона

"Отчёт" о вчерашнем дне напишу сегодня, потому что вчера было некогда написать здесь из-за пустых политических споров на других ветках. Вчера(как и сегодня уже) - традиционный утренний кофе с соседкой. На улице лежал снег, было не очень холодно, всего -2 (представляю, как наш уважаемый Чалдон посмеётся такому "морозу"), но снег вчера продолжал идти, поэтому я не стал его сгребать. Весь день "гуляло" давление то у жены, то у меня, принимали лекарства. После полудня выехали прогуляться на рынок. Машина великолепно ехала по заснеженным дорогам, поставил её на стоянку у магазина, а сами с женой пошли скупаться. Куда-то задевалась одна перчатка, и я гулял в одной. Купили около 3 кг мандарин, батон и булку, мясо-костного фарша "собачья радость", полтора кг шампиньонов. Заказали себе дополнительно два навесных шкафчика к кухонной мебели, которую купили в прошлом году, повесим их над бывшей печкой, которая сейчас не используется по назначению. Мы её превратили в большую стойку, покрытую столешницей и отделанную мебельной ДСП. Днём часа в 2 сделали заказ, под вечер эти шкафчики в разобранном виде привезли. Судя по всему, не шибко много покупателей у них...И ещё купили по просьбе соседки гладильную доску - она хочет подарить её своему сыну, он собирается жениться - второй раз. С первой женой развёлся....Соседке было бы не очень удобно везти её в трамвае... Подходим со всеми покупками к стоянке, у машины стоит в дупель пьяный мужик и дёргает её за ручку. Я ему говорю - не надо! Он с трудом отошёл от машины, морда у него малость побитая, стал объяснять, еле ворочая языком, что он немного выпил и упал... А жена нашла в машине вторую перчатку - завалилась за сидение.. Вечером, как всегда покормил собак. Танцевали передо мной и демонстрировали свою любовь и преданность. Наверно, изображали. Показуха!

• Подобається Подобається x 11
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тут хто хочеш затанцює коли їсти хочеться:))

• Подобається Подобається x 5
  7. FourA

FourA Дуже важлива персона

Специально для вас, уважаемая Alias, расскажу забавную сценку, которую видел своими глазами. Было это лет 15 назад, в Донецке, на маленьком вокзале Рутченково ( в Донецке кроме главного вокзала есть и несколько небольших внутри города). Зашли мы зимой туда купить билеты, там сидели на скамейках пассажиры, грелись, отдыхали. Между ними крутилась маленькая беленькая собачка, похожая на болонку. Она подходила то к одному сидящему, то к другому, вставала перед ними на задние лапки и начинала танцевать и кружиться... Ну кто откажется угостить такую собачку?... Практически любой рылся в сумке, что-то доставал и угощал её. Вот так собачка в буквальном смысле зарабатывала себе на пропитание... Хочешь жить - умей вертеться!

• Подобається Подобається x 12
  8. Alias

У нас вже років з три в магазині песик з більмом на оці "живе"біля ковбасного відділу.Рідко хто з покупців купуючи ковбасу не скаже продавщиці.."и маленький кусочек отрежте собачке"..ну просто неможливо не дати ій,коли воно так на тебе дивиться !
    А у нас сьогодні сніг..тихо падає.Треба йти на вулицю.В суботу буду виступати на концерті призначеному Дню енергетика.аж два танця.Майже доробила машинку із цукерок,залишилось колеса оформити і можна продавати замовнику.Боюсь,що замовить ще...От блін..мало я за роботу взяла,не думала,що з нею стільки мороки..

• Подобається Подобається x 18
  9. comanche

comanche знайшовся

Замовив сибі сьогодні годинника
    Взагалі годинника не ношу... ітак достатньо техніки мені час показує... але про його наявність задумувався... все ж як не як... а це якась така... штука... не знаю :) потрібна чи що....
    але не хтів собі брати усіляке "що є"...
    ну не подобається мені оті стрілочки... чи циферки.....
    І тут лазяючи по єднім сайті, надибав цікавий гаджет
    і зрозумів же теє те, що мені треба :)
    жду.... за 2 тижні мают привезти....

• Подобається Подобається x 10
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мені їдну річ везли...десіть раз по два тижні....та шо там повідАти...донині везут...:sad:
    Людина зробила мені презент...все оплачено....заказ робиться за два тижні...ждьом(с)...:sorry:

11. comanche

comanche знайшовся

Там же пейпал....
    пишеш месаджа в пейпел... і гроші вертают :) тоті любіт таке.....
    всі сайти палку боятсі.... поступає певна кількість скарг і палка блокує сайт... будь то маленьке ПП в вукраїні... чи сам Гугль.... їм без різниці....
    не перший раз таке :)

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Обіцяют до кінця тижня привезти.
    Енний раз.

• Подобається Подобається x 6
  13. о, ну то котру годину оце він показує? то шо тре ті цяточки рахувати?
    Ви, видать, ще молода людина, бо на мої очі я си купила таке що і як на стіну повішати - то цифри буде видно :)))

14. comanche

comanche знайшовся

06:57
    циферки рахуються по певному принципу :)
    Насправді дуже просто :) і дуже швидко... перша ліва полосочка то години, інші 5-ть хвилини... справа та зліва розписаний еквівалент рядка.... єдине залишається порахувати кілько цяток у потрібному рядку... та й усе

• Подобається Подобається x 1
  15. victorys

victorys позитивчик :)

заморочка однако з тим рахуванням получається :)))
    А якщо добре відмітити "Андрія" на приклад, але так відмітити, щоб тілько на єдне воко вже бачити, то тоді вубше можна в часі загубитись :)))

• Подобається Подобається x 11
  16. Alias

так отож..що вже й трапилося:))
    comanche
    загубився у пошуках часу

17. comanche

comanche знайшовся

то було пророче слово... :)
    власне був би цей гаджет простий - то нашо треба...? в мене тяга до нестандартного... безпорядкового... та повна відсутність будь якої організованості.... :crazy: ото тепер спитає хтось котра година... а я йому протяг годинника.. най рахує.. нє?

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Сьогодні відносила документи на нову роботу, побалакала з шефом, подивилась на робоче місце, полюбувалась, як айтішники комп готують, так хотілось запитатись, що за машина, але не стала... попорпаюсь сама... )

Цікаво, скільки і що заблокують... )))

• Подобається Подобається x 9
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І як шеф? Адекватний?

• Подобається Подобається x 4
  20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Абсолютно.

Відкритий і відвертий, не обіцяє, що буде легко, але обіцяє допомогу. П'є каву, то взнаю про нього більше, вже незабаром. )

• Подобається Подобається x 10
а де твій аватар? :)