Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Вітаю!Класно!:)

Я ж казала,що все буде добре:)

• Подобається Подобається x 19
  2. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Отак-от звичний день перейшов в незвичний вечір!
    Концерт просто неймовірний!!!!:):):)Надзвичайно задоволена!!!!!
    А ще,між іншим,в філармонії тепер небезпечно!!!Я вже без телефона:sad:
    Кудись щез із моєї кишені,але якийсь дядько дзвонив мамі....залишив свій номер....казав що віддасть телефона....ну поживем -побачим.Завтра маю зідзвонитись.

3. XrustunkA

Ну-от!!!І зовсім не дядько,а приємний молодий чоловік на чорному BMW:mocking:
    Сьогодні зранку зустрілась,віддав телефон за дякую:)Сказав що в снігу на вулиці знайшов.Очевидно десь мені випав:blush:
    Зараз подзвоню на Львівську хвилю подякую:)ех...навіть не знаю як звати:sad:Та все ж переконалась,що світ не без добрих людей:give_rose:

О і ще згадала,про хлопчину,котрий дав мені свого телефона,щоб я задзвонила додому.....сидів вчора в 4ряді 1місце:),бо як в якоїсь дами запитала то вона втекла,наче я маньяк....отак-от:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 23
  4. comanche

comanche знайшовся

приліз додому... мокро... трубу на кухні прорвало :)
    ще б 10 хвилин і гаплик усій моїй компютерній системі яка налічує 7 компютерів, багато свічів/роутерів і ще усілякої різної техніки.... яка собі тихенько та сумлінно працювала, в той момент як хату поступово заливав кип'яток....
    Дякувати Богу, потоп зупинили в момент перетікання водою порогу в мою кімнату.
    (за 30 см від порогу уже лежать материнські плати, паяльник, розібрані 3 компютера, та монітор без підставки....)
    отаке воно буває :)
    Найцікавіше... що обоє з мамою були в церкві... я в хорі співав... а вона не досидівши до кінця побігла додому... відчула що щось недобре... :) От так (і не тільки так) Бог працює :)
    Власне день повний на усілякі цікаві моменти :)

• Подобається Подобається x 22
  5. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Позвонили чоловікові з телефона нашого знайомого, якого привезли швидкою в травмпункт на Топольну. Напевно звонили по всій телефонній книжці, бо людина ніби без свідомості. Чоловік викликав таксі і поїхав, бо виходить нема більше кому. У знайомого родичі десь в іншій області, дружина кинула ще раніше...

Останнє редагування: 13 гру 2010
    • Подобається Подобається x 10
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ого о_О А то щось йому сталось зі здоров'ям чи хтось "поміг"?

7. TesTanya

Ніби впав десь, а чи сам чи помогли - ???

---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:40 ----------

Ніби все обійшлося. Знайомий прийшов до тями, перевели в палату, чоловік їде додому.

• Подобається Подобається x 9
  8. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

В мене сьогодні день не звичний. Не тільки тому шо іменини. Іменини шороку, а таке як нині буває не кожних іменин.
    Мій телефон нині був червоний. Мені дзвонили, вітали, писали смс. Весь день. На мене вже в кабунеті дивно дивилися, бо тільки я сідав за компутер, як знов хтось дзвонив і я знову виходив в коридор. На післяробочій пянці те саме. :) :) :). Мені було дуже приємно з того всього :)

Я вже якось відвик. Найгірше коли телефон дома забував. Якшо телефон біля тебе то воно якось день минув в хлопотах ну і минув. А якшо забуду телефон, то вертаюся вночі додому і автоматично беру дивитися чи ніхто не дзвонив. А ж так і є. Ніхто не дзвонив. І якось стає троха сумно. Я з тої причини навіть був контакт полишив.
    Я ж на трьох роботах робив. На кожній мав купу знайомих і навіть друзів. Дві групи в політеху, однокласники, просто колєги...... і то все якось розсіялося в часі. В кожного своє життя і рідко-рідко (переважно з пяну) могли зідзвонитися. А тут самі най-най-ліпші. З кожного етапу мого життя самі найкращі і найближчі подзвонили.

• Подобається Подобається x 16
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну і добре. В нас теж сьогодні було слизько - але не від морозу, а від слякоті. Люди тримались один за одного на вулицях. На переходах помагали тим, хто з паличками, перейти швидше, бо ті не встигали пройти на зелене.
    І я.. :girl_curtsey: :shy:

А я сьогодні привітала найближчих і найліпших :girl_in_love:
    Нічо нічо, Нірванка приїде і збере вас лінюхів! :tongue:

Йой, я вже марю тим Львовом!!!! Так вже хочу всіх побачити! Хоч і з де-ким спілкуюсь в неті, переглядаю фотки, але то не то. Пошвидше б!!!

(хоч здається, що плани перенесуться на пару днів і будемо їхати перед Різдвом самим, бо чоловіковий роботодавець хоче його на всі біляноворічні дні в Варшаві :sad: )

• Подобається Подобається x 11
  10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ню - ню;) ЛапАю на слові;)Потерпи,ще зовсім трііішечки і Ти будеш тут:)

• Подобається Подобається x 9
  11. victorys

victorys позитивчик :)

ми також їдемо в притик... 23 грудня після роботи виїжджаєм і у Львові будемо десь за північ 24 числа... Покімарим трошки і треба буде і так рано вставати, щоб трошки допомогти по домашнім справам, бо 24 ввечері в нас Свята Вечеря. Раніше виїхати ніяк не виходить, бо немаю стільки вихідних :sad: Але то нічо, зато на Новий рік будем з Павлом разом у Львові, або в Карпатах. До того часу (цілих 6,5 роки) на Новий Рік були або в Польші, або він у Польші а я у Львові. Ще тільки 10 днів :yahoo:

Йой, я теж.. :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 11
  12. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Вчора було весело...Андрія святкували.Велика галаслива компанія,випили купу флішок.Весь стіл був заставлений мисками-так злопали все.Андріїско,йомайо,"непитущий",я теж(випила чуть-чуть):),решта виписували кренделі ногами.Додому йшли вночі.Зараз сиджу і не можу зосередитись.Болить голова...:morning1:
    В нас на дачі зняли браму-і не повернулио_О...Цікаво,скільки їм заплатили за металолом?..
    Моєму Андрієві сусіди виклали флішками з-під пива шлях від своїх дверей до їхніх.А потім прийшли в гості.
    А тепер коліться-як ви святкували,Андрії?!;)

• Подобається Подобається x 3
  13. victorys

victorys позитивчик :)

Я не святкувала :pardon: У мене лише один знайомий Андрій є у Львові.

І взагалі не знаю чому, але от в мене ще з малечку именини Андрія асоціюються з розмальованими стінами, стовбами і всім іншим на чому дасться спрейом написати "Андрія '98" ...'99... '2000...'2005....'2010... і так з року на рік... Ніколи не розуміла тих вандалів :dntknw:

• Подобається Подобається x 8
  14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

от я зараз сиджу і плачу від емоції,направду,бо вже давно не отримувала таких подарунків-привітань зі святами (все або смс,або по і-нету),а ТУТ,просто нема слів.....

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

і це все від нашої форумляночки-рукодільниці:
    Мар"яночка-cuxivchanka
    Д Я К У Ю!!!

15. Locke

Locke невиправний реаліст

Як святкував? Нє помню! Пробую згадати, бо самому цікаво. Памятаю, що почали святкувати з шкільними друзями ще в неділю 12-го в обід. Вчора на роботі продовжували, бо теж маємо Андрія. Тільки пам"ятаю, що було класно і весело. :)

• Подобається Подобається x 10
  16. XrustunkA

А ми тойво......в ніч на Андрія з дівками гадали.:)))І шо ви собі думаєте...вийшло шо того року маю заміж вийти:haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 8
  17. Honda

Honda Well-Known Member

Я таке саме....о_О
    А Андрія ше святкували на вихідних, походом в Ашан, каток, кіно, застіллям, кальяном, і кольоровими снами:)

• Подобається Подобається x 6
  18. XrustunkA

Ахах:)))Та в тебе хоча б кандидати є,а тут жодних варіантів::dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  19. Honda

Honda Well-Known Member

нічого, ше маєш рік! десь бродить і твоє щастячко!

• Подобається Подобається x 4
  20. TesTanya

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)