Извините - это Вам сенбернар принёс в бочонке? Коньяк - то хороший? ---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ---------- Надо завести себе сенбернара, прицепить к нему на шею бочонок с коньяком - и можно всюду ходить зимой. С ним не будет страшно, он всегда откопает из-под снега и угостит коньяком из бочонка! Настоящий ангел-хранитель в собачьем обличье!
Вчора 4-5 годин всією родиною бавились в монополію, такого класного настрою давно не було Треба буде повторити
Весь день на нервах.Але нарешті дочекались звістки.Операція пройшла нормально, видалили велику пухлину,завтра буде видно,як воно і що.Зараз наркоз..сон.. Величезне дякуємо всім,хто молився і перейнявся нашою бідою
Аліаско, дівчинко, як Ваш дядько? --------------------------------------------- Привітайте мене. Я виграла конкурс на місце референта у одній міжнародній фірмі. З Нового року в мене нова робота.
Ууу, в четверг на медкомиссию. Терпеть не могу по врачам ходить. Поставьте мне штампик, что я здоровый! С меня коньяк!
Всю нашу организацию поголовно. Вдруг мы психи? Вдруг на людей кидаемся? Так что результат сообщу вечером в четверг, если не признают социально опасным...
Знаете ж, все зависит от того с какого рода комиссию имеете дело. Скажу из опыта давнейших времен. Когда было дело с военной – давал заявку на спортивную. И наоборот, нужна была бумага - надо Вам в военную - там всех в здоровых записывали
Не можу сказати - звичайний, чи незвичайний день... Добре, що день, а не ніч... Пішов в рух мій проект, я ним співкеруватиму, і проект суттєво вплине на Україну позитивно. Правда, до цього ще рік щонайменше, але всеодно, вдалося виконати всі умови, які я собі ставив: 1)Проект матиме солідний прибуток. 2)Наслідки проекту будуть важливими для реального прогресу суспільства. 3)Реалізація проекту вимагає "напруження" всіх власних можливостей. Є, є де прикласти клепки... Поглядайте час від часу телевізор.
Ну,хоч натякніть,шо мається на увазі,шоб знати які передачі дивитись,новини,шоу,рекламу чи щось інше.....І які канали...
Нізя. Сказати конкретніше не можу, але то буде по всіх каналах і у всіх газетах. Десь за півроку-рік. І то точно не буде реклама.
Наверное, с прекурсорами работаете? ---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ---------- Я верил, я знал, что рано или поздно, но появится подводный човен в степях Украины!Дожил таки!Спасибо Вам, ДИДИО, и всему творческому коллективу!!!!!
Дякую , оперція пройшла успішно,видалили щось таке чорне(хірург сказав,що ще не зустрічав такого)Сьогодні вже перевели з реанімації в палату, ми з ним вже говорили.Всі функції організму працюють нормально. Завтра в нього ДН. А ще він дякує всім ЛФ-цям за підтримку вітаємо!