Судя по жанру, это - трагедия. Или сценарий триллера. Сплошная жуть! После этого будет невозможно спать! Пойду-ка хлебну коньяка для успокоения нервов!
І то в Польщі... А що в Україні? То медицинського тре.... ---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ---------- От...для Вас... http://www.youtube.com/watch?v=RRVdUmnBpNo Малєжика люблю...щось згадав отой допис...
Если хлебнуть коньяку, то любая собака покажется чау-чау! А если совсем много нахлебаться. то даже Новодворская покажется симпатичной. Но в последнем я не совсем уверен. Столько коньяку человеку не выпить!
Ги,ми тут з Василем зі Стрия(МТ) маєм разногласія. Я стверджую,що Юля Тимошенко А Василь впевнений,що все навпаки... О вкусах нє спорят(с)... А яка Ваша думка з цього приводу?
Хм... не п"ю спиртного... Вже з п"ятнадцять років... Віра мені не позволяє... Тому різниця очевидна...
хи. субота. напланував купу справ. ну просто не продихнути. зранку проснувся, випив води і зразу шпатель в руки. прийшла мама, натраскала по писку, забрала шпатель.. ну повний аблом. свято ))) блін, цілий день їв. дивився серіал про маніяка (доброго і справедливого) декстера, перекатувався на другий бік (з превеликим трудом), тинявся по квартирі, на вулиці мороз же. під вечір зрозумів, шо оце і є комунізм. якого жадав лєнін, і прочі чьокнуті вожді пролетаріату. вроді всьо є, наїджений, читсий і доглянутий і навіть працювати хочецця, а неможна ))) ура таварісчі. ваш паравоз зробив астановку в мойом домє..
Як показати як гарно на душі... ??? Ну один Я пьющий в смім"ї... Я не знаю,... Як зранкую.... (я п"яний)
............. Побувала нині в гостях...компанія те шо треба....люди освідчені,ну прямо,як на ЛФнавіть дискусії схожі.....Втілення ЛФ в житті...чомусь такі в мене вечірні асоціації. А поясню....Говорили про все,що можна і про всіх кого згадали.....Навіть про китайців.....Точно,аля - форум ..........
О, большое Вам спасибо, не надо, мы уже справились с делом даже без этих собачонок. На сели у нас можна до поздного вечера покупить, а у соседов бывает круглосуточно. Ночью стукать в окошко. Нірванко, неймовірно сумне і страшне життя там в Вас в Лодьзі. Заїжджайте сюди! Пляшечка завжди чекатиме. О нагадалось - є така гілка пана Ваисля зі Стрия. Йду.
Ой, дякую за запрошення Вроцлав - це місто, яке найбільше хочу відвідати в Польщі! Але взимку - ні ні, дякую Мені вистачило поїздки до центру