Гарний сьогодні день!А незвичний,бо наша Поеточка - його допомогла зробити хорошим,радісним,святковим! Поеточко,ви - миле Сонечко!
ну, ви мене заінтригували до лоскоток у п'ятках так, що ж у вас там відбувалось (бо, я мабуть вже не дізнаюсь: заміж більш не збираюсь - з мене одного разу досить)?
Ми сьогодні з Peri зустрілись - така мила і позитивна жінка,знаєте,наче якесь світло випромінює........правда бачились не довгодалі нехай вона розповідає, я дозволяю
Поеточка допомогла(не то слово!),зробити справжнє свято для моєї свекрухи,якій сьогодні 70! ТААААкий торт!!! А сама Поеточка,повторюсь,миле,миле СОНЕЧКО!Шкода,що часу було замало(але то ми наверстаємо!) Ото й погнала (я)у гілку про зайві кг!) Але хід ваших думок,Аліасочко,мені теж подобається!
Ура,я нарешті вийшла з лікарні!Вже повністю фунциклірую,навіть завтра починаю ся тренувати знов! В лікарні був тихий ужас.Спати не могла,бо постійно здавалося,шо зараз або стеля впаде,або я здохну нафік.Енергетика в тої будівлі страшна,виникає відчуття,що повітря вібрує.Запах хвороб і розпачу.Вдома я би оклигала скоріше.Буду розпаковувати речі і відмиватися.Ще раз "ура".
Хотілося якось послухати Львівську чи Вінницьку радіостанцію. Не заради новин. Якщо потрібно дізнатися новини - я знайду їх на Ukr net.