А це коли міняються настрої і бажання незалежно ні від чого. Була б вагітна - не дивувалась би... Ще й нібизять приїхав... заб'юсь у кутик.
давайте вже розмову з гороху на кекси переводити а у мене вчора був чи то незвичайний, чи то вже звичайний день: метрів сто від того місця, де я минулого року в аварію влетіла, ледь не влипла знов. і не можу те місце обминати, бо воно - моя дорога дому
клас!!!!!А цукерки де? ---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ---------- Мені власне теж замовили тортик (на грудень) кораблик....буду фантазувати....
Не розстроюйтесь. Перший БЛІН - завжди комом ---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ---------- ---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ---------- Мені теж, нажаль. Так то вже є, як робиш щось своїми руцями...
Вітаю! А так з цікавості - скільки часу минуло після подавання документів? І чому такий смайлик? Чи Ти просто не знала, що будеш мати пол. громадянство?
чекала приблизно 6 років. Смайлик такий, бо: - по перше минуло 1,5 місяці від того часу як я отримала громадянство до того часу як мене повідомили про цей факт - по друге, як собі подумаю скільки то мені документів треба буде зараз міняти і лазити по тих всіх Ужендах...