Взагалі, вся незвичність полягає в тому, що я тут щось напишу (давно не писала). А забігла розмістити двійко фото для Аґатона Він зрозуміє.
Незвично якось...Майже 10 років думала позитивно про одну людину, а сьогодні прийшло остаточне "прозріння".
это че было? кружок анонимных маразматиков? думал Смысл какой то есть, досмотрел до конца а там "мощный" вывод ..... может с Вами как со щукой договорится?
Правда, на Oderské vrchy у Оломоуцкому краю не зажоджу, зате Pramen Labe мам блзько Во - Labský štít у початку травня- само джерело є якесь 500м в лево.
Ну й деньок! Якась аварія на горищі - весь стояк залило, ще й світло на півдня відключили, а в нас електроплити. Ми хоч на 7-му поверсі, та все одно стіни і підлога мокрющі, а я уявляю, що на 16-му твориться.
Сьогодні їдемо на концерт Алли Пугачевої. Це подарунок чоловіку на День батька. А потім ще трошки пограємо в казіно і десь під ранок повернемось додому.
Вже забулисьте? Ще на такому скучному концерті не була! Думала що засну і не тільки я. Це прощальний концертний тур Алли. Виглядало це так: добре що ви білети купили (незамалі гроші) і ну вас на фіг На вході поставили продаж спиртних напитків і публіка швендяла весь концерт туди-сюди Виступала вона в Атлантік сіті, десь три години від Нью Йорку
Вчудила... З синовою дівчиною пішла в салон і зробила штучний загар, пофарбували спреєм. Додому прийшла чорна як чучундра. Вночі проснулась з думкою: як я вийду з дому така чорнюща. Зірвалась зранку ні свєт ні заря і в душ. Фу-ууу, відмилась. Тепер вся така красівая і загорівша (пішла постіль прати, бо вона також "красівая" після моєї покраски)