Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. deva

deva Well-Known Member

Це точно, сьогодні поклала в лікарню маму з двостороннім запаленням, завтра ложать племінника, радості нема. Сестра зараз далеко, хтось зателефонував їй сказав ситуацію, вона мені телефонує плаче, каже що приїде. Для чого було комусь телефонувати? Я її стараюсь всяко заспокоїти.Я ж тут, на місці, все буде добре, принаймі я все для того зроблю. Короче.....ситуація. Так що, головне багатство це -здоровя!!!

• Подобається Подобається x 12
  2. Summer

Summer Well-Known Member

deva, тримайтеся!

• Подобається Подобається x 4
  3. deva

deva Well-Known Member

дуже дякую :)

4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Все буде гаразд....а здоров"я таки варто поберегти.:)

• Подобається Подобається x 4
  5. Locke

Locke невиправний реаліст

Є два способи замовляти страви в кафе чи ресторані:
    1. Закриваєте в меню рукою ціну і вибираєте те, що смакує.
    2. Закриваєте в меню рукою назву страви, і по ціні вибираєте те, що можете собі дозволити. :)

На жаль, нам більше підходить другий спосіб... :sad:

• Подобається Подобається x 5
  6. poetka

:))):))):))):)))
    Найкраше - вдома.....і цін нема...і страви смачніші...бо в цих ресторанах теж економлять,вже бачила, як до старих салатів домішують свіжі,піццу розігрівають, а про десерти взагалі змовчу........
    Ось у мене сьогодні на вечерю м"ясний плов, шарлотка з яблуками і сирний десерт з шоколадом....я знаю сама зробила, все свіжесеньке.....і смачне.....

• Подобається Подобається x 8
  7. deva

deva Well-Known Member

Самий кращий, оптимальний і найбільш здоровий і смачний це приготувати в дома самому, навіть саму просту їжу, просто зробити картопляне пюре і з кефірчиком. Смакота, аж самій захотілось:)

• Подобається Подобається x 7
  8. poetka

Або запекти в духовці з часником і маслом, а ще якщо є розмарин свіжий...то взагалі "взрив" НА КУХНІ:)

• Подобається Подобається x 5
  9. deva

deva Well-Known Member

так моя дитина завжди говорить:) вона дуже любить додавати до страв розмарин

• Подобається Подобається x 2
  10. victorys

victorys позитивчик :)

З власного досвіду кажу, що справді допомагає. Ну от не виходить в мене вийти в магазин тільки за хлібом, бо відразу і щось до хліба візьму, і якийсь йогурт і ще щось, що вже скоро закінчиться (але ще не закінчилось!) і пива дві пляшечки на вечір, ну а як пиво то може горішків якихось...і щонайменьш 20 злотих в магазині залишаю. На цьому тижні якось не вдавалось часто з дому виходити і приблизно 100 злотих з рукою на серці можу сказати що зекономила :))) Але найгірше в тому всьому, що коли я ось так рідко вихожу з дому в магазин, то одного прекрасного дня приходить такий момент, що "хочу чогось сама не знаю чого" ну і тоді ми їдем в магазин і віддаєм всі зекономлені протягом тиждня гроші :pardon: Я коли справді хочу зекономити, то беру з банкомату на приклад 200злотих і кладу їх собі в кошельок у кишеньку в яку майже не заглядаю (я там ще українську сім-карточку тримаю) і обіцяю собі, що не потрачу цих грошей до кінця місяця в жодному разі. Навіть коли в кошельку немає грошей, то розрахоауюсь карткою, а заначки не рухаю :)

• Подобається Подобається x 10
  11. poetka

victorys і я .. в одному лиці,тільки я заначок не роблю:sad:не виходить.:sad:

12. Locke

Для чоловіків заначка - то святе. 10 гривень, про які жінка не знає є набагато ціннішими 1000 гривень, про які вона знає.:)

13. poetka

І на що то ти натякаєш?;)

• Подобається Подобається x 1
  14. victorys

victorys позитивчик :)

певне на те, що якщо не можеш відкласти свою заначку, то пошукай чоловікову :)))

• Подобається Подобається x 12
  15. poetka

:haha::haha::haha::good:

16. Locke

Та тут вже раніше мене відповіли:

Але всю не забирай, бо чоловік теж людина.:)

• Подобається Подобається x 6
  17. poetka

:mocking::mocking::mocking::mocking::mocking::mocking:

18. Peri

Peri Well-Known Member

:))та чого ж не знає?:)Рибні місця ми знаємо:mocking:;)
    але...---

--це теж правда:)
    Ще й інколи і підкладаємо:))для приколу:)

19. poetka

:))):))):))):))):)))

20. Peri

Peri Well-Known Member

...мона із запискою :*Коханий,це відсотки,бо вчора позичала на помаду!*:))

• Подобається Подобається x 11
а де твій аватар? :)