Це точно, сьогодні поклала в лікарню маму з двостороннім запаленням, завтра ложать племінника, радості нема. Сестра зараз далеко, хтось зателефонував їй сказав ситуацію, вона мені телефонує плаче, каже що приїде. Для чого було комусь телефонувати? Я її стараюсь всяко заспокоїти.Я ж тут, на місці, все буде добре, принаймі я все для того зроблю. Короче.....ситуація. Так що, головне багатство це -здоровя!!!
Є два способи замовляти страви в кафе чи ресторані: 1. Закриваєте в меню рукою ціну і вибираєте те, що смакує. 2. Закриваєте в меню рукою назву страви, і по ціні вибираєте те, що можете собі дозволити. На жаль, нам більше підходить другий спосіб...
Найкраше - вдома.....і цін нема...і страви смачніші...бо в цих ресторанах теж економлять,вже бачила, як до старих салатів домішують свіжі,піццу розігрівають, а про десерти взагалі змовчу........ Ось у мене сьогодні на вечерю м"ясний плов, шарлотка з яблуками і сирний десерт з шоколадом....я знаю сама зробила, все свіжесеньке.....і смачне.....
Самий кращий, оптимальний і найбільш здоровий і смачний це приготувати в дома самому, навіть саму просту їжу, просто зробити картопляне пюре і з кефірчиком. Смакота, аж самій захотілось
З власного досвіду кажу, що справді допомагає. Ну от не виходить в мене вийти в магазин тільки за хлібом, бо відразу і щось до хліба візьму, і якийсь йогурт і ще щось, що вже скоро закінчиться (але ще не закінчилось!) і пива дві пляшечки на вечір, ну а як пиво то може горішків якихось...і щонайменьш 20 злотих в магазині залишаю. На цьому тижні якось не вдавалось часто з дому виходити і приблизно 100 злотих з рукою на серці можу сказати що зекономила Але найгірше в тому всьому, що коли я ось так рідко вихожу з дому в магазин, то одного прекрасного дня приходить такий момент, що "хочу чогось сама не знаю чого" ну і тоді ми їдем в магазин і віддаєм всі зекономлені протягом тиждня гроші Я коли справді хочу зекономити, то беру з банкомату на приклад 200злотих і кладу їх собі в кошельок у кишеньку в яку майже не заглядаю (я там ще українську сім-карточку тримаю) і обіцяю собі, що не потрачу цих грошей до кінця місяця в жодному разі. Навіть коли в кошельку немає грошей, то розрахоауюсь карткою, а заначки не рухаю
Для чоловіків заначка - то святе. 10 гривень, про які жінка не знає є набагато ціннішими 1000 гривень, про які вона знає.
)та чого ж не знає?Рибні місця ми знаємо але...--- --це теж правда Ще й інколи і підкладаємо)для приколу