А що, получається магазинна ціна ,більша ніж в конкурентів? Визначи собівартість, додай свій бажаний заробіток (але щоб він цілком реальний, не захмарний і не замалий) і пропонуй таку ціну магазину, а вони нехай накручують собі скільки схочуть чи зможуть. А може то пройтися по магазинах і подивитися скільки коштує подібна продукція, щоби визначитися чи можливо вкластися в подібну ціну. Без посередників звичайно вигідніше, але як продати кінцевому споживачу, котрий безпосередньо буде їх гамцяти? Ну не відкривати ж свою торгову точку, то ж виробництво не масове, а маленькими партіями. Вся біда в тому, що то не масове виробництво, там і електричні тістомішалки і різні приспосіблення, і кілька чоловік роблять кожен свою операцію. Тоді при малій націнці можна взяти заробіток за рахунок кількості продукції. Навіть не знаю, що тут порадити.
От і я не знаю......Просто звикла пекти торти і одразу замовнику продавати...а тут виходе посередництво....якось воно не дуже. Ну і всіляки пляцки і тістечка...з тим треба практикуватись і навозитись..мені все ж легше торт,будь-якої складності, аніж простий скажімо медовик.....Головне творчість і політ фантазій....а базарні пляцки....не мій трохи рівень і не мої розклади,але життя вимушує.от сьогодні заробила на шмат м"яса і до м"яса і на сир домашній і т.д.Ніби й не зле,але немаю ентузіазму до такої стандартної випічки.
а я люблю пекти тістечка, хоч і з ними треба навозитись більше, а торти то тільки по великих святах чи днях народженнях рідних
Нарешті сьогодні помалювали кухню! Тепер вона в нас біло-жовто-коричнева, лишилось ще квіточки намалювати на коричневому фоні і буде люкс А ще сьогодні п"ята субота у цьому місяці І взагали жовтень у цьому році має 5 п"ятниць, 5 субот і 5 неділь, таке буває раз на багато-багато років
Співчуваю, що то дуже знервувало вашу родину, і сам би нервував, але всеодно - я на боці поліції. Ті подія - то тверда ознака правової держави, що ретельно дбає про дотримання закону, бо йдеться про вибори - про саму основу чесного життя. Якби так за можливими фальсифікаціями слідкували в Україні... Був би, як громадянин, щасливий. І польські "стукачі" - то громадяни, які також дбають про свою державу, а отже - про всіх мешканців держави, і про вас з чоловіком. Прошу зрозуміти це як позитив, і не сердитися на них за те, що ви з чоловіком мали кілька тривожних днів. ---------- Додано в 03:48 ---------- Попередній допис був написаний в 03:42 ---------- Ви абсолютно праві - для дрібносерійного виробництва краще дорожчі і більш складні вироби, бо у вас не завод і не цех, а творча майстерня! І коли ви налагодите свою рекламу - все піде як треба! А поки-що заробити на шмат м"яса і до м"яса і на сир домашній - це на сьогоднішній день зовсім незле! Тримайтесь і гніть своє до кінця - будуть замовлення, будуть творчі вироби, буде більше подяки і прибутку!
Та звісно, що то позитив! Ми так давно не сміялись А ще як розповідаємо знайомим, то всі гуртом щиро під столом Та в Україні хоч би просто за фальсифікаціями слідкували, то вже було б файно
Дійсно відчуваєш скруту,коли затримують зарплатню......але й собі дивуєшся,ну можна ж економити (коли не заплатити за комунальні )Всього по трошку,по трошку і хватає,ну хіба тільки на їдло і на бензин......але то все пусте...не в грошах щастя ...( ...а в їх кількості ) І як прожити,коли залишається 100 грн.?Пусте .....аби здоров"я. Була в сусідки,вона приїхала з Італії у відпустку,працює там доглядальницею за інвалідом,ну і самі розумієте,це брудні дупи,памперси і т.д.Не приведи Господи пережити,що вона там пережила.....одне яйце варене на два дні,спала на бетоні.....пережила...знущання,плювання,матюки...потім оговталась вивчила мову...і якось дає там собі раду....шкода наших. .... а жіночка направду така хороша,єдиний плюс це куплена квартира і в квартирі все суперово....ну і її не впізнати стрижка і т.д. така европейка....стала ,гарна,видно,що вже не наша тьотка....
З ікоркою. Теж чорною... Живу і дивуюся. Чому ж все так? В Італії чи Іспанії людина навіть виконюючи саму чорну і важку роботу, працюючи нелегалом (а нелегалам платять значно менше) може заробити на квартиру, нехай невеличку. А у нас, виконуючи кваліфіковану роботу, займаючи певні посади, економлячи де тільки можна - людина живе від зарплати до зарплати, а про квартиру навіть і мови бути не може. Та що там казати про квартиру, навіть раз в рік на скромний відпочинок зекономити важко. Чим же ми не такі, як європейці. Працюємо, працюємо, а толку з того....
Попробуйте не виходити з дому Кажуть, що помагає.. В нас якось клієнт "забув" заплатити чоловікові, а обіцяв, тому ми надіялись на ті гроші, а на останні, що мали, купили матрас, бо вже не годі було спати на підлозі. А треба було два дні перебитись, а якраз все поз'їдали. Ну то нашкрябали зі всіх кишень монетки. В супермаркеті прикидувала собі на скільки грошей набираю продуктів, щоб не забагато. Але і так ледь впихнулась в свій бюджет, тож 10 злотих прийшлось відсипувати касирці дуууже дрібними (по 1, 2, 5 гроши). Мені навіть не стидно такими платити, бо я вважаю, що то теж гроші, а поляки зазвичай так багато на раз не здають дрібних, ніба касир просить, бо не має. Так от рахуємо з касиркою той дріб, а за мною вже черга зробилась. І якось так на мене ті люди дивились, от от думала, що кусок хліба протягнуть Стидно стало, що чергу затримала, тому швидко звідти пішла. А чоловік би ніколи так не зробив. Був би голодний, а не пішов би з такими дрібними до магазину
Нічого встидного ...все парвильно. От я йшла нині з базару ....і сир несла і м"ясо і овочі...і все в отих кульочках прозорих (забула "Босс" вдома) надійшла жінка,та ніби й нормально вбрана...і попросила купити їй булочку з кремом.....я купила.....І тепер сиджу думаю....нашо Бога гнівити,що маєш за те треба дякувати....а маєш не мало,не багато...але від тебе цього ніхто не відбере.....а люди їсти немають що....оце біда.
вчора в мільйонний раз ржав з відео де на януковича напав вінок і помітив цікаву штуку. коли на його голову вже впав вінок і до нього побігли охоронці, це кажись 21 секунда, позад нього під кущами полетіло щось схоже на затухаючий салют чи від пітарди кусочок. така собі фіговіна за білою димовою траєкторією. подивіться кому не ліньки і скажіть шо це за матьора штука така? система захисту від снайперів? )))
ой той бюджет, як не крути, а з тими цінами ніц не відкладеш... тут 2 варіанти -або їсти купувати і не жаліти на харчування, або дієта...така, щоб повітрям харчуватись....от і вибираю...