"Six Degrees of separation", а по нашому: світ широкий, а стежки вузенькі сама не раз переконувалась а ще днями згадувала вислів "будь обережний з мріями" Домовились ми з коліжанками піти в ресторан. одна мені розповідає яке там гарне меню, ну і я кажу: я за два дні до зустрічі перестану їсти... за два дні до зустрічі у мене випала пломба в зубі - ніц не могла їсти
Я не плачу. Вичитала колись в якомусь журналі, що треба ніж час від часу змивати холодною водою і голову тримати не над цибулею похилившись, а назад трохи вигнутись, різати цибулю буквально на витягнутих руках - тоді нічо не плачеться Точно повний Місяць! Одні катаклізми якісь! Ще вчора знайома розповідала про свою біду і проблеми, які зненацька її спіткали, ще й таке, що тільки в фільмах буває.. А сьогодні свекруха подзвонила і сказала, що поліція шукає мого чоловіка Прийшли вчора ввечері до неї. Дзвонили в двері, вона ясно що не відкрила спочатку, бо не знала хто то, а тут якщо когось не чекаєш в гості, то і не відкриваєш двері, бо то у більшості випадків торговці, або бабтисти. Так от поліція бачачи, що вдома хтось є, а двері не відкривають, почала тарабанити по них і кричати. Свекруха тоді відкрила. То були дільничі. Так як чоловіка не було, вони вручили повістку в комісаріат. Без жодних пояснень. І на повістці нічого не написано толком, просто "з'явитись для вияснення власної справи" От тепер чекаємо до понеділка, коли все виясниться..
Дивився передачу про цибулю і народні методи боротьби з нею, але не повірите - найкращий спосіб - набрати в рот води. Перевіряв. Дуже дивно, але працює
Дякую за турботу Так от, був чоловік на поліції. Ми всі довго сміялись, коли вияснилось в чому справа Отже, влітку в Польщі були вибори президента. На чатовому польському порталі аля Твіттер якийсь поляк розмістив скан виборчого бюлетеня, який він виніс з дільниці, мовляв на виборах ніхто за тим не слідкує і можуть бути фальсифікації (хехе, відкрив Америку ) То мій чоловік прокоментував, що таки так і взагалі бюлетені були так простацько зроблені, що їх легко можна було підробити. І от хтось побачив цей коментар тримісячної давності і подав в поліцію, щоб вияснили справу, бо тоді на виборах якраз зафіксували пропажу трьох бюлетенів (тільки? ) в Гданську (другий кінець Польщі) і може мій чоловік в цьому замішаний В них навіть була роздруківка всієї історії спілкування чоловіка на тому порталу (ага, Матриця за нами слідкує..) Коли поліцай читав звинувачення, то сам сміявся з безглуздості звинувачень (ну та, бо мому чоловікові не було що робити, як поїхати на другий кінець Польщі, щоб стащити три бюлетеня, а потім написати в неті, що їх легко підробити, щоб його ніхто не запідозрив! ) Короче, завтра буде начальник, то треба буде ще раз прийти, написати, що то всю фігня і справу закриють. Шкода, що вони не дали даних стукачів (не мають права..)
Ну чоловік вже на тому сервісі написав подяку стукачам і передав привіт поліції Приколюється. Просто цікаво чи це якийсь вразливий користувач, чи політик, чи це СБ перечитує портали, чи невдячні клієнти..
це на певно, скажем - сканинг належить до їх основних обов"язків (а тут справа як не крути - "вразлива") а йнше можливості -
Зняли відбитки пальців, написав пояснення, що ні в який Гданськ не їздив і відношення до справи не має. Сказали вже, що більше ста бюлетенів недорахувались. Викликали до поліції біля 300 підозрюваних з цілої Польщі, які писали подібні коменти на виборах Справу по моєму чоловікові закрито.
Сьогодні мене чекав сюрприз...виявляється.Приїхав Макс...зараза така...і нічого навіть словом,натяком не видав себе.Я нічого не знгаючи, обдираю шпалери, а тут смс"Сонечко,виглянь у віконечко"Виглянула..стоїть моє чудо з квітами.Блін, а в мене голова не мита)......
Ніяк не дам ради з тими кексами...........а точніше,з тими прорахунками .все й без того дорого виходе, а щей віддавати в магазин, а там своя накрутка..... Я дійшла висновку,що потрібно самій продавати без посередників.......так вигідніше, а де продавати..одним словом я заплуталась серйозно.І саме головне,що немаю з ким порадитись.... Чоловік одне і теж:Тобі це вигідно? А я вже й не знаю...на кухні бардак.......запахи по хаті ганяють. Звикла я пекти просто торти а оті всі лігуміни стільки часу витрачаю ...а прибуток? мізер...... Та ше й пробуй вгоди....власниця ніби й не погана............а мені шось вже хочеться то все кинути......а шо робити? Торти не дуже замовляють......