Я завжди руки мию... Часом ж доводиться щось...ну...мала обкакається...там...або... Правда...то не настільки брудно...
Он у мене вчора і субота були незвичні. На мене всі опорожнялись, он спочатку похресник два рази під час відповідального процесу а потім всю машину обстріляла кагорта птахів, так що я їхала з шклом в крапинку додому. Ну що за неповага!!!
Мо... і тра, але я щось ніц не вірю. Але ви собі уявіть, ні на кого не робив а тіко на мене, ото вже мале.
Як мамин брат з армії повернувся і перший раз взяв мене на руки (якихось 24 роки тому) я не злякалась, навіть не почала плакати, але дивлячись йому глибого в очі надзюрила на його форму (то мені мама розказувала) Я думаю ваш похресник просто впевненно та надійно почувся у ваших руках і тому аж за надто розслабився
так отож, розумієте, чому ще той день був незвичний: моя собака (вона породи мініатюрна австралійська вівчарка), коли хтось у двері дзвонить, гавчить так, що люди думають - вона собака Баскервілів Тоді вона навіть голову не підняла. Я навіть подумала, що мені причувся дзвінок в двері Мушу вам сказати, що (може вона те і відчула), що мер у нас українського походження коли вона була цуценям, завдала нам клопоту: на вулиці, ні з того, ні з сього, вчіпилась за штанину мужику. виявилось - москаль
Пофіг, що не ріжуть. ) Сьогодні готували з Пашміною, сидить, мерзота нагла вусата, коло нарізаної цибулі і не заважає їй ніц - ні той сморід, ні я, сплакана... Один нервовий день закінчився, наразі позитивно, маму прооперували, ще не буду казати, що все добре, але - їй легше. Дякую усім за підтримку і кланяюсь.
Сьогодні мав незвичий день точніше сказати незвичну ніч. Сплю собі, бачу кольоровий в форматі 3D і зі звуком Dolby Surround сон, аж тут між першою і другою ночі почав сигналити домофон. Спочатку через сон не зрозумів що це. Потім ніби затихло. Через короткий час повторилося знову. Прокинувся, біжу до дверей, на душі тривожно: як правило нічні дзвінки чи візити не віщують нічого доброго. Всі мої домашні зірвалися на рівні ноги. Питаю: - Хто там? - Вічиніть. - Хто ви? - Та ми в квартиру № ххх. - То чому туди не дзвоните. - Та там мала дитина, боїмося розбудити. Ви відчиніть, а ми потім їм легенько постукаємо. - ...... (німа сцена, мовчки натискаю кнопку "відбій" і йду спати). Хоча який там вже сон... Нє, ну то ваабщє. Просто в голову не вкладається. А потім з малесенькою онучкою бавилися по черзі до третьої ночі, ніяк не хотіла засинати. Я переважно такий, що за словом до кишені не полізу, але в цьому випадку втратив дар мови. Завжди кажу, що в житті бачив стільки всього, що нічому вже не дивуюся. Але видно, що хвалитися не можна. Тільки скажеш таке - зразу доля ставить тебе на місце.