А ми гуляли по Львову.....підмочились у фонтані біля Оперного.....шкодую,що не потрапили на заключний концерт "Контрастів"
А ми сьогодні "закривали сезон" виїхали за місто, погуляли лісом, поніжились в осінніх сонячних промінчиках, пошаруділи листочками. В лісі так гарно, так кольорово. Осінь цього року надзвичайна і казкова... Фото моєї доці
Може то число "тринадцять" так діє, але тільки увімкнув форум, зразу зіткнувся з думками людей, ставлення яких до сьогодення, зазвичай протилежне мому. І от що дивно: - я з ними згоден
Сьогодні в голові рефреном.... 22 роки тому не стало моєї бабусі...найдорожчої для мене людини в світі.
ну, все - тиждень руки не буду мити у мене в гостях був мер міста і потиснув мені руку (вибори у нас )
І у нас вибори,тільки наші мери по хатах не ходять,боються жеби їх яйками не позакидали.... ---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ---------- А ти би витирав? То ж такі бляха-муха персони....
з тимим виборами, в мене почтова скринька постійно напхана, вже нема куда той мусор кидати, наклею сьогодні напис якийсь, щоб реклами неклали в почтовий ящик. Стільки грошей наших тринькають