Зранку самопочуття було жахливе, високий тиск, сильний головний біль. Думала напевне свято сьогодні відбудеться без мене,але як це може бути, все ж замовлено, всіх запрошено. І воно вдалось. Сьогодні мої колеги по роботі зробили гарне свято, приготували сценки, подарували мені замість дорогих букетів квітів шикарний віночок з калини(натяк на 45-баба ягодка опять). Це так було приємно і мило, це все було піднесено з дуже гарними словами, жартами. Вони мене вразили.Я їх дуже всіх люблю і просто щаслива.
Перепрошую... Всім кому не відповів... Нині о 4,30 Черноуецьким поїздом з Греції приїхав мій старий армєйский дружбан... Я його зустрів. Якби доня не влізла в мережу, я б не писав... Бо пішла друга Уза... Прощавайте на три дні... Боря! На Ваші податки візьмем моркви на закцусь...
Борис! Морква не пішла... Наташа, продавець лікерого-рілчаного відділу сказала: - Дядя Вася! Ви телефонуйте, ми принесем... Чого будуте бігати... На 20.00 дві Узи, дві Хортиці, і дві Франківські з перцем. За нашою давньою традицією поставили очоки, такі маленькі керамічні рюмахи під саке. От що значить старий друг... За п"ятнадцять годин три літри спиртного і ні в жодному оці... . Дружбан пішов до знайомих у сусідній будинок, Маю хвильку поговоримт... Ех... Згадали молодість... Від Монголіїї до зає(...)анського краю Мурманського... Завтра підемо квитки брати на Вінницю. Йому взагалі-то туда треба ... Про подальий розвиток подій слідкуйте тут
І скільки платите?Хто ваш провайдер? Зараз вигідно на київстарі.... в мене 8 мб.с. - 70 грн. фільми качати одне задоволення 10-15 хв.
А в мене від сьогодні 30 мБ/c на 15 мБ/c :radist: Але то вночі, вдень ще не тестувала. Звісно, безліміт, будем платити 150 грн/міс. Просто пощастило На новій квартирі попередній житель мав знижки на нет, а коли переписав угоду на нас, то нам і знижки передались. Плюс у фірмі провайдера працює колишній співробітник мого чоловіка, який і до офіційної швидкості додав нам трохи поза норму :shy: Ну і от ми з чоловіком переселились. Всьоме. 17 коробок з технікою, книгами, дисками, посудом, 13 сумок і мішків з одягом і постіллю, шафка, стіл, 2 комп. крісла, ровер - всьо наше багаство їхало через ціле місто, а зараз валяється напіврозпаковане по всій площині кімнати. Коли приїхали, то першим ділом витріщались на вид з вікна (10й поверх!! ми ще не жили вище 3го поверху), а другим ділом знайшли спальник, ковдру, подушки і завалились спати на підлогу Потім чоловік поставив компи, а я вимила шафи і пів кухні. Потім проклали інтернет і сіли за компи відпочити.. Але щось то не відпочивається. Треба йти спати.
Ну і накінец моя черга прийшла . Завтра зранку збіраюсь у Львів. Перші 2 дні - просто у роботі, але вже у четвер тільки до обєда А в пятницю - надіюсь просто побродити по місті, вже з пів року як не був... Ще тільки погода, щоб за дуже не падало...