Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Вчера приехали господа и вручили мне такую магнитную наклейку и сказали слова благодарности.
    Она мне особо не нужна, но приятно.

http://www.miloserdie.ru/

Останнє редагування: 18 сер 2010
    • Подобається Подобається x 9
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сьогодні, 19 серпня, виповнюється 50 років з дня польоту космічного корабля Супутник-5 з собаками Білкою і Стрілкою на борту.

• Подобається Подобається x 3
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

И сегодня Яблочный Спас. В 1994 году я с друзьями поехал на Черемош с катамараном, и 19 августа мы заехали в прикарпатское село, как там праздновали, все село в лежку, а поздно вечером к нам на стоянку приехала компания молодежи, познакомились и до утра давили песняка и рассказывали анекдоты про москалей

• Подобається Подобається x 8
  4. Тим22

Завтра, 20 августа, на востоке Украины переменная облачность, ночью без осадков, днем местами кратковременный дождь, гроза, ветер северо-западный, 7-12 м/с, местами шквалы 15-20 м/с. Температура ночью +10...+16 градусов, днем +20...+25 градусов.

Об этом сообщает «proUA» со ссылкой на «Украинские новости».

По данным Гидрометеорологического центра, на западе Украины завтра переменная облачность, ночью местами небольшой дождь, гроза, днем без осадков, ветер северо-западный, 7-12 м/с, местами порывы 15-20 м/с. Температура ночью +9...+14 градусов, днем +19...+24 градуса.

В Карпатах ночью местами небольшой дождь, днем без осадков, температура ночью +6...+11 градусов, днем +12...+17 градусов.

На севере Украины переменная облачность, местами небольшой дождь, гроза, ветер северо-западный, 7-12 м/с, местами порывы 15-20 м/с. Температура ночью +10...+15 градусов, днем +20...+25 градусов.

В центре Украины переменная облачность, местами небольшой дождь, гроза, ветер северо-западный, 7-12 м/с, местами порывы 15-20 м/с. Температура ночью +10...+15 градусов, днем +20...+25 градусов.

На юге Украины переменная облачность, без осадков, ветер северо-западный, 7-12 м/с, местами порывы 15-20 м/с. Температура ночью +16...+21 градус, днем +24...+29 градусов.

5. Peri

Peri Well-Known Member

... сьогодні відлітають лелеки...

• Подобається Подобається x 6
  6. Тим22

Еще сегодня годовщина ГКЧП, 1991 год. Памятный для меня день, в 1990-м году я вышел из партии, меня понизили в должности. 19 августа я ехал на работу в первую смену, начальник участка мне сказал, что директор пообещал меня повесить. А для меня было главное, что вечером с любимой женщиной, едем на Северский Донец, и дальше на байдарке. И только в пятницу, на станции Северск мы узнали что ГКЧП проиграли

• Подобається Подобається x 7
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А наш полк, в 60-ти км от Москвы, трое суток просидел "на броне" с полным БК. Виктор Иванович покойный, комполка, запретил без его личного приказания выходить из ППД.

• Подобається Подобається x 1
  8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Всегда завидовал перелётным птицам..., виз не надо. :blush:
    Весь мир у ног, вернее у лап. ;)

• Подобається Подобається x 4
  9. victorys

victorys позитивчик :)

по-моєму, все ж таки ніг :) лапи якось більше до четвероногих пасують :)

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А смажені курячі лапки? о_О

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

А по русски - ножки (Буша):mocking:

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Курячі пальчики. :good:

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Довелось швидше вернутись зі Львова, ніж планувалось :sad: . Бо не продовжили дозвіл на проживання в Польщі. Треба було вияснити справу. Досі неясно нічо. Поки що чекаєм. Якщо не дадуть дозвіл, то вернемся до Львова. Якщо дадуть дозвіл і штраф за проживання не за місцем прописки, то подивимся що дешевше - штраф чи переїзд до Львова. На всяк випадок закриваєм справи, відмовились від офісу. Зараз на 13 м. кв. маємо велике ліжко, під яким десяток коробок з барахлом, 2 шафи з одягом, книжками і т.д., стіл з ноутом, моніком і моїм компом (ще один сист. блок на вікні, на ньому ж і принтер), а ще в кімнаті 2 комп. крісла, розкладений офісний стіл за ліжком, коробки з комп. залізяччям, кабелями.. аааа! і ровер! :))) Згадувати про шнурки і білизну, яка сохне? ;) Ото всьо сьогодні побачила погранична поліція. Весело, короче :)
    Вчора вже шукала квартиру і роботу у Львові. А сьогодні численні думки і обставини вказують на те, що може можна буде в Польщі лишитись. Вже не знаю чого хочу. Напевно просто спокою і визначеності.
    26 серпня теоретично буде результат на рахунок дозволу на проживання. А ще чекаєм на відповідь від власника, який вперто не хоче мене прописувати. Може передумає, якщо його налякає сусідка, яка неодмінно задзвонить і розкаже, що у неї поліція питала про сусідів? А може просто нас викине на вулицю. Він ж бо ще не знає, що ми в нього живемо.. Йой.. Дурдом.

• Подобається Подобається x 13
  14. good

good Well-Known Member

сьогодні на озері був. зловив одного шупака на 620 грам, а інший зірвався :sad: був більший..

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

;) 6,20 кг о_О

16. good

good Well-Known Member

якби ж..та ні, десь під кіло тягнув..

17. Полковник

Полковник миється в бані

Звиняйте, Пани.
    Надо успокоиться.
    Всё взвесить.
    Москали говорят - где родился, там и пригодился.
    Не надо на зло бабушке уши морозить.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо б я не заплатила гроші за подачу документів, якби в мене не було клієнтів, які чекають на фотосесії, якби в мене не було тисячу і одна коробка з речами, то я б вже вчора була у Львові :)

• Подобається Подобається x 5
  19. Полковник

Полковник миється в бані

Это бытовуха.
    Всё решабельно.
    Успокойтесь сначала.

Всё получится у Вас.
    Паузу сделайте, паузу.

• Подобається Подобається x 2
  20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Нірванко, співчуваю. Найгірше - невизначеність в чужій країні.

Чого вони у тій Польщі так лютують? Чоловіка не перевіряли тут ні разу...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)