Кажуть, Будьонний колись привселюдно лаяв і ганяв художника - "Подлец! Меня, Будённого, изобразил на Климкиной кобыле!" Тож, виявляється, тре було знати не тільки іконографію маршалів, але й їхніх лошадєй (це слово тут найбільше підходить).
День незвичний тим, що телефонувала Поетка!Я так розгубилася, що розмовляля з нею таким суржиком, що й зараз соромно.
ну що ви таке кажите, Ромко і суржик? Не плутайте суржик з львівською ґварою (суржик - це суміш україньської та російської мов)
ну тоді вибачайте, ви просто відповідали на речення про суржик і я вже подумала, що ви Ромка під то підписали
Хм... Яка ж то ґвара? То шось середнє між львівською ґварою,українською мовою,польською мовою,російською мовюю,теребовлянським діалектом,мостиським діалектом,гуцульським діалектом,фєнєю.... Карочє,як ці віжу,так ці пішу....
Ми сьогодні були на виставі Cirque du Soleil - Alegria Враження надзвичайно позитивні http://www.youtube.com/watch?v=fllDB3FK7pI
У нас зацвів кактус. 30 років не цвів! Ми його вже викинули на дальній балкон помирати, а він взяв і зацвів. Ще й як зацвів! А який запах! Отака повчальна історія
Так. Я навіть думаю, що вони відбуваються постійно, тільки ми маємо очі і вуха для більш, на нашу думку, достойних уваги об'єктів. А потім скаржимось, що життя прісне і нецікаве.
В лейтенатські, незаміжні роки, "завелись" у нас в кімнаті три кактуси... Поливались ваключно горілкою і підживлювались виключно сигаретним попелом... Цвіли ПОСТІЙНО! (по черзі і разом...)