Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. iso

iso Well-Known Member

Це як, на двох?о_О

• Подобається Подобається x 6
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Маємо в родині метаморфозу (перетворення) - вчорашній школяр став студентом. :)
    Конкурс був великий, але добре здав екзамени і поступив, і навіть на бюджет. Завтра влаштуємо святко. :)))

• Подобається Подобається x 18
  3. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Вітаю,DIDIO!
    Мій незвичний день:
    -5.00-реве будильник,я звалююся на підлогу і йду вимикати дзвінок;
    -6.00-дзвонить вуйко:"Я буду через десять хвилин,їдем на дачу!";
    -6.00-6.10-я кидаю в сумки все,що попаде під руку(включно з чашкою);
    -6.30.-їдем по трасі,вуйко обганяє якогось багатія на "Мерсі" суперкласу."Мерс" ображається і починається гонка,яка закінчується перемогою мого вуйка.Я в шоці вилажу з-під сидіння і думаю,що моїм речам в багажнику капець.
    -7.10-гальмуємо,щоб підібрати трьох дружбів,які їдуть в наше село запрошувати на весілля.
    -8.00-висаджуємо дружбів,підбираємо родину наших сусідів.Семеро чоловік.Я радію,що сиджу біля водія.
    -9.00-приїжджаємо.Вивантажуємо родину наших сусідів,але вони завертають до нас в гості.
    -14.00-вуйко,цьоця,їх племінники і наші сусіди починають прощатися,але в цей час приходять ті самі дружби,п'яні як снопи.
    -14.15-з третього разу дружби сформулювали запрошення на весілля.Всі почали просити їх залишитися "на чай".Дружби відповіли,шо чаю вже вжили сьогодні пристойно,та й водій на них чекає,а він чаю не п'є,бо за кермом.
    -14.20-дружби йдуть з подвір'я,але на одного з них нападає наш когут,розриває рукав сорочки.Результат-обіцянка вуйка "ми вам зашиєм,а тим часом...чаю?"
    -16.00-я допомагаю водієві з вуйком нести дружбів до машини.Я думаю,що треба було зняти це на відео...
    -17.00-сільські "пацани" випадково ламають колонки в машині вуйка.Вуйко вибухає колоритною лайкою у двадцять п'ять поверхів.Мій двоюрідний брат кричить:"Не ображайте моїх друзів,вуйку!"-і втікає з хуліганами.
    -23.00-ми з цьоцею ідем шукати мого двоюрідного брата в село.
    -23.50-ми його знайшли!Ведем додому.
    -01.00-після миття посуду ми лягаєм спати.Вуйко поїхав додому,до дружини.
    -02.00-дзвонить телефон.Я беру трубку.Вуйко просить помогти-застряг на дорозі за кілометр від села.А ми з братом не діти,нам і машину тягти підходить.
    -4.00-ми нарешті спимо.Добраніч!

• Подобається Подобається x 22
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Чё-то не пойму никак!
    У Вас там российское село?

• Подобається Подобається x 8
  5. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Полковнику,один дружба росіянин,а оте "носіння до машини"-це наслідки чаю,яким тих дружбів по трошки напували в кожній хаті:)

6. Полковник

Полковник миється в бані

Теперь всё встало на свои места.

• Подобається Подобається x 4
  7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

В цьому реченні є як як мінімум одна неточність. Одна неточність з трьох можливих. :haha:

Якщо прийшли самі - то вже не п"яні! Якщо дружби - то мусять бути п"яні. Якщо як снопи, то вже самі не ходили б точно. :haha:

Ну, а те, що серед них є росіянин - то це взагалі культурний шок для хм... наших росіян і ім сочувствующіх. Тільки уявити собі! Москаля водять по західноукраїнських хатах і гостинно поять. "Чаєм". :haha:

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Можна без пояснень? Не подумайте лихого...

Знов зозулі голос чути в лісі,
    Ластівки гніздечко звили в стрісі,
    А вівчар жене отару плаєм,
    Тьохнув пісню соловей за гаєм.

Приспів:
    Всюди буйно квітне черемшина,
    Мов до шлюбу вбралася калина,
    Вівчаря в садочку,
    В тихому куточку
    Жде дівчина, жде.

Йшла вона в садок повз осокори,
    Задивилась на високі гори,
    Де з беріз спадають вранці роси,
    Цвіт калини приколола в коси.

Приспів.

Вже за обрій сонечко сідає,
    З полонини їй вівчар співає:
    "Я прийду до тебе, як отару
    З водопою зажену в кошару".

Приспів.

Ось і вечір, вівці біля броду
    З Черемоша п'ють холодну воду,
    У садочку вівчаря стрічає
    Дівчинонька, що його кохає.

• Подобається Подобається x 12
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

День дійсно видався незвичний, бо форумівка була найнезвичніша зі всіх, на яких побувала. Стояла під конем 45 хв. Прийшов тільки один форумлянин, який по сумісництву є моїм одногрупником. Ще й прийшов тільки тому, що я мала прийти. То ми купили по морозиву і поїхали по одногрупниці на Грінченка. Форумівка плавно перетворилась в зустріч одногрупників :))) Там ми виїхали на 12 поверх і спостерігали за небом, яке затягнуло грозовими хмарами. Блискало. Не змогла пропустити можливості і клацала фотоапаратом багато-багато разів, щоб впіймати хоч якусь блискавку. Хоч якусь все таки впіймала :) Покажу іншим разом, бо зараз в такому стані, що тяжко писати :shy: Ейфорія від спонтанної зустрічі з одногрупниками, а не те, про що ви подумали :))) Хоча і без того не обійшлось :shy:

• Подобається Подобається x 15
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

11. comanche

comanche знайшовся

12. Полковник

Полковник миється в бані

Так раздражает эта необязательность НЕКОТОРЫХ.
    Ведь если бы никто не пообещал бы, то и Вы нашли чем бы заняться.
    Это хорошо, конечно, что с одногруппниками встретились.
    А если нет одногруппников?
    Вот, так приедешь, наобещают, и будешь, как придурок, на яйца князева коня пялиться.

13. Patrick

Patrick Well-Known Member

Так можна взять бутылку и тут же сразу "не отходя от кассы" "подружиться" с местными алкашами.....

• Подобається Подобається x 1
  14. Полковник

Полковник миється в бані

Не.
    Это розвага для гастербайтеров.
    Там рядышком есть прекрасная кафешка.
    Вы не знаете.
    Там цены не для гастеров.
    А вот я всегда с удовольствием посещаю сие заведение.

Останнє редагування: 8 сер 2010
  15. Patrick

От і я кажу для московських гастербайтерів ..

16. Полковник

Полковник миється в бані

Давайте про это слово поговорим.
    Вы себя гастером не считаете?

17. Patrick

Останнє редагування: 8 сер 2010
    • Подобається Подобається x 2
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Кінь пильнує бруківку ;)
    --
    У Львові кожен день - незвичний! Вчора їздили з батьками на дачу на шашличок. По дорозі додому заїхали на Збоїща на нашу стару закинуту дачу подивитись чи може ябка є.. Та де! Всьо уже украдєно до нас :))) Джунглі капітальні. З'явився хміль і обріс всю дачу. Кропива і дикі ромашки вищі за мене. Була тільки червона аличка, але до неї годі було добратись.
    Сьогоднішній день присвячую похресниці :)

• Подобається Подобається x 9
  19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Полковнику, Ви же - військова людина! Хіба не знаєте, що в кавалерії служать тільки кобили і мерини?
    Грамотний скульптор ніколи не наваяє яйця в коня (чи кобили. Тут мабуть краще вжити безстатеве російське слово - лошади).

• Подобається Подобається x 2
  20. Patrick

От як би Полковник "учился военному делу настоящим образом" , так як заповідав його кумир і учитель Владімір Ілліч .
    Тобто після занятій не бігти в самоволку за "чорнилом" на Стрийську в гастроном - а піти в бібліотеку полистати/почитати факультативно праці класиків "воєнного дєла" , зокрема тов. Маршала С.М. Будьонного , то тоді би він знав....

А взагалі нафіга на яйца князева коня пялиться©....? -.... хіба що може би він їх пощупати хотів.....? , але встидався так як на площі багато людей.

а де твій аватар? :)