Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вспомните "колядныка" Зварыча и Вам станет легче, я не на "жабу" намекаю.
    Я говорю о том:
    Представьте себе состояние (во всех смыслах) его до того...
    весь мир у ног и теперь... как бы там не было, но и врагу не пожелаешь, таких переходов...

• Подобається Подобається x 1
  2. Honda

Honda Well-Known Member

Сьогодні відпочиваю від відпочинку:))) Записалась в мандрівники. Недавно їхала в Тернопільську обл.
    А вчора від 6 год ранку на колесах: їхали з хлопцем і з його братом і дівчиною в Хотин і Кам"янець-Подільський. Об"їздили і Франківську, і Чернівецьку, і Хмельницьку області. Вимучені але задоволені були вдома аж вночі. Екскурсія вдалась на славу! Так якби побували в минулому...
    А тим часом дома пройшовся буревій з дощем, грозою і градом, як сливи. Всюди повалені гілки і навіть дерева. В багатьох людей порозбивало вікна і попробивало шифер!

• Подобається Подобається x 13
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На вихідні була з чоловіком на весіллі в Сколе-Моршині. Все було файно, не враховуючи відео-оператора, який постійно до мене чіплявся. Давненько мене так не злили.. але то таке.. На другий день поправини були на річці :) Ноги замочила до колін (бо ж не знала, що так буде, і не взяла купаьлника). Та й на тому тішусь.

Сьогодні ходили на піццу з українкою з Кіровограда, яка живе в Лодзі. Вона їде додому через Львів, ось ми і зустрілись :)

Морозиво в ДеМанджаро вже по 7 грн.. А коли була студенткою, було по 1,25 грн.

А Львів.. Львів гарний і привітний, як завжди. От тільки бруківки зараз трохи більше - центр засипано :)

• Подобається Подобається x 17
  4. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Продовження моєї історії:):):)
    Не пройшло і дня щоб я про нього і не думала,я на своїй хвилі... ,я розумію що я влюбилася і зрозуміла що я нікого в житті і не любила!Я вірю,що ми будемо разом!Мені хочеться на весь світ кричати,що Я ЙОГО ЛЮБЛЮ...........................
    Тепер я розумію,шо мені іншого не потрібно,я рада що він появився в мому житті... може для когось то брєд,але коли я напишу і з вами поділюсь,мені стає легко на душі:pardon:
    ..........Я вірю в казку....яку я попала;)
    Як сказала моя найкраща подружка - в житті нічого просто так не буває...

• Подобається Подобається x 11
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Просто так дійсно нічого не траплється,але одне маленьке зауваження,перш ніж себе так "мучити" потрібно впевнитись у зворотніх почуттях....він поїхав, а чи телефонує,пише? подає хоч якусь надію на подальші стосунки?

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Саме час поїхати і скупатися в прохолодній приємній водичці! Щоб заспокоїтися і подумати над планами. ;)

• Подобається Подобається x 2
  7. cuxivchanka

Телефонує!!!!! Тільки прилетів і зразу зателефонував,вчора теж дзвонив:)

Звичайно,що ми про це говорили,але наразі він не відчуває того,що відчуваю я... І якщо він зрозуміє,що я саме та людина з якою він буде готовий прожити все життя,то він забере мене до себе.

• Подобається Подобається x 6
  8. poetka

poetka Дуже важлива персона

Не хочу вас розчаровувати завчасно,але знаєте одну відому пісеньку , а точніше слова з неї:
    Кохання на дроті приречене не довго прожити...(ну якось так)Бумбокс здається співає...так що будьте самі активнішою,не давайте,щоб вас забули,поїдьте до нього.

• Подобається Подобається x 3
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тю, то всьо відмазки тих, хто не любить і не хоче боротись. Тоді простіше все сперти на відстань. Між нами з чоловіком було 450 км, кордон і відсутність знання мови (в дві сторони). Перші наші розмови були типу "зроблю паспорт, переселюсь і т.д.". Потім було "та в нас нічо не вийде, це завелика відстань, бачитись раз на місяць то тяжко".. А потім ми тримались, підтримували один одного, боролись і через майже рік вже жили разом :) І до зараз разом. Вже майже 4 роки :) Тьфу-тьфу-тьфу.
    Так що, якщо між вами дійсно великі почуття і віра в те, що ви створені один для другого, боріться і нікого не слухайте!!!
    А він.. А він буде постійно невпевнений. То так є. Бо як візьме Вас до себе, то вже буде великий крок. І саме ця ваша розлука йому покаже чого він хоче. Вам залишається лише почекати.
    Успіхів Вам! Підтримую Вас всім серцем!! :preved:

П.С. А звідки він, якщо не секрет?

• Подобається Подобається x 16
  10. Summer

Summer Well-Known Member

відстань то невеличка перешкода, зовсім маленька , повірте мені ;) знаю що пишу. :) Головне вирішити і зрозуміти, що ви хочете бути разом! Тримаю за вас міцно кулачки :)

• Подобається Подобається x 12
  11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ви що, розказали йому про свої почуття??? нашо?
    не хочу лякати, але коли у своїй юності по глупості таке робила, то нічим добрим воно не закінчувалось...Ввважаю, що перш, ніж признаватись тре бути впевненим у йог почуттях.
    Але сподіваюсь, що то не вагш випадок. Дуже тримаю за вас кулаки!!!!

• Подобається Подобається x 6
  12. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

авось хлопець розумний попався?? і все буде ок!))

• Подобається Подобається x 5
  13. comanche

comanche знайшовся

Життя - воно дивна штука :) Хтось когось шукає, а хтось уже знайшов, хтось тільки щойно втратив, а кимось марить купідон....
    во....
    А я вчора зрозумів свою наступну ціль в житті. Моє існування складається із циклічних етапів, які повторюються з певною періодичністю. В життя повертаються старі люди, виникають аналогічні проблеми, які так же аналогічно вирішуються а люди так же аналогічно щезають. Але кожен такий етап приносить масу відчуттів, вражень, досвіду та інших безцінних речей з яких, фактично, і складається наше існування.

Ось закінчився мій черговий етап і я переходжу на інший, одразу вималювалась картина наступної мети, до якої я буду йти певну кількість етапів.
    Зараз складаються схеми, графіки та плани і якщо дозволить Господь їм збутись, то це чудово, якщо ні, то я прийму будь яке випробування яке мені вготоване.

Власне мета завжди має свій еквівалент у грошах, мій еквівалент вартує 200 000$ Так, що руки можна сміло зжимати в кулаки....
    Зате потім довгі липневі вечори під зорями, обнімаючи кохану людину, яка тихенько сопе в тебе на плечі накрившись коциком, дивитись на зорі, які дивлячись на тебе, будуть бачити тепло... адже зорі холодні.... а почуття... вони теплі.... як посмішка... але це вже зовсім інша історія.....

14. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

як гарно і вірно сказано! Щасти вам!!!

• Подобається Подобається x 5
  15. comanche

comanche знайшовся

• Подобається Подобається x 7
  16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Comanche, ну ти даєш! Успіху тобі в твоїх починаннях!!!
    Точно закохався, я була права :)

• Подобається Подобається x 3
  17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У Даньки нині вилізло ще два зубика. Їх у нас тепер шість. :)

• Подобається Подобається x 14
  18. cuxivchanka

:))):))):))) Дякую вам за підтримку,за хороші слова,я навіть і не надіялась що ви всі мене так підтримаєте:) це дуже багато для мене значить!!!

Та звичайно,що не секрет - з Мюнхена.

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так ось просиділи ми в свекрухи 2 тижні. Прикордонної поліції так і не було. Поїхали до Львова. Чоловік вже вернувся і дізнався, що мені не продовжили дозвіл на проживання в Польщі. Причина - виявили, що я не живу по тій адресі, за якою прописана. Призначили день, в який треба прийти і писати пояснюючу. Поки що дали візу до вияснення справи. Замахали! :8:

А сьодні має бути незвичний день. Форумівка :) Сподіваюсь, що збереться гарна компанія :) Хто ще не вирішив чи був не в курсі - приходьте обов'язково (див. в підпис)!!! :)

• Подобається Подобається x 7
  20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Відстань...Інколи її не відчуваєш. а інколи ти її відчуваєш кожною клітинкою свого серця. душі. коли хочеться просто вити . кричати від безсилля перед нею, через обставини які не дають зустітись з коханим.Але ж це все тимчасово! Для двох закоханих сердець немає перешкод:)І навіть 700 км, а тепер ще більше не можуть завадити зустрічі і бажанню бути разом.

• Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)