У вівторок несподівано мене залучили як експерта (аж самому дивно) до такої справи: мешканці будинку, де живе моя знайома, та сусіднього будинку потерпають від шуму холодильної установки щойно збудованого невеличкого маркету. Вже викликали санепідстанцію, але ті поміряли акустичний шум досить примітивно. Дехто з того будинку вже ходить до невропатологів, інші вивчають СНІпи та санітарні норми. У свій перший візит я тупо записав на ноут (з мікрофону звичайної гарнітурки) той шум під різники кутами, потім уважно роздивився вентилятори і сів за спектральний аналіз. Треба наквецати спочатку об"єктивний висновок (звичайно, неформально), потім інфу, яку опрацюють невропатологи і перелік страшилок на випадок судової розбірки. Коктейль той іще: різнісні "биття" між асинхронними двигунами, модульований гул ~50 Герц із парними гармоніками, стогін підшипників десь біля 200 Герц, модульований по амплітуді частотою 1,25 Герц ("низький дельта-ритм мозку"), періодичне торохтіння лопатей чи корпусу одного з вентиляторів. Співчуваю людям. Сказав свою "особливу думку" - справа піде ефективніше, якщо мешканці паралельно займуться партизанськими діями - для початку сипануть пісок у підшипники вентиляторів.
Прідстаффтє сябє, Палкоффнік, в музичній акустиці та звукозапису "піджакі" розуміються краще, ніж "сапогі". Запишіть серію матюгів у форматі Wav або Flac і я зроблю детальний аналіз Вашого апарату "вухо-горло-ніс".
Ну і день сьогодні.....))))) На роботі завал,голова квадратова Та й взагалі,розкажу я що в мене сьогодні сталось Є такі речі,що декотрим людям не потрібно знати! І от сьогодні я пішла зі своєю подружкою на пивко.Зустрілись дві дівчини поговорити .... ,пообсуждати своїх мужчин,і коли я питалась своєї подружки що мені робити зі своїм ... як бути.... В цей момент в мене задзвонив телефон(телефон був в сумці ),ну звичайно що я не почула,і тут я якось приняла той дзвінок,і він(мій....)слухав 15 хв. нашу розмову! А я ж то нічого незнала,йду собі додому,думаю щось мій не дзвонить...,і думаю подзвоню я. Оййойой..... а далі навіть не хочеться згадувати,що я наслухалась!!!!!!!!почув те що йому знати ну точно не треба,от так то буває.
Это ясно. Если честно, то я бы не слушал. А когда домой пришли, то потра:cesored:? Если да, то ОН всё простил.
Заробила штраф, порушила, так получилось. Муж мені казав щоб я з'їзд не проїхала, от я і перестроїлась з третього ряду в крайній але непобачила поліцейської машини на обочині (правилами заборонено перестроюватись в крайній ряд коли там поліцаї стоять або когось вже затримали), в крайньому їхав тягач з великим катером і коли я побачила копа то було вже пізно. Я подумала що він поїде мене доганяти але це було майже на границі між штатами і я обрадувалась що пронесло. Їдемо, чоловік мені розказує що так неможна перестроюватись..., хвилин через десять дзвінок на тел. чоловіка (реєстрація авто на нього), що коп такий-то просить вернутись на з'їзд, він там чекає (за кілька хвилин було знайдено всі дані: чиє авто, адреса і тд). Повернулась, розказав мені коп як я перестроїлась, хоч він того бачити не міг, а подивився запис на камері, я чесно розказала що так і було і дістала штраф 181$.
хм...з пядесєтку на карман і дєлов.... Ой...соррі,я забув,жи сі йде про звєріноє ліцо капіталізма.... Експлуататори....
оперативненько)) А в Америці ще немає штрафів як у макдональдсі, тобто, 179.99$ і т.д. Або: "Поруште 2 правила за ціною одного!" З такими "низькими" штрафами вони повинні проводити постійно акції, робити знижки, особливо старим "клієнтам"))
не розумію чим погано те, що поліцаї непідкупні?... єдине що мене напрягає, їх каральна система - високі санкції, можливість смертної кари і тп...
Хм...а я б не проти... Четвертування...колесування...шибениця...гільотина....забивання киями...ієхх...прилюдно... Ну,не людей,звичайно,а розмаїтих маніяків,вбивць,педофілів і прочіх діпутатів...
нє, я пацифістка... але канєшно, як мені наплювали в кашу, то я готова і тарелі побити... то треба ше як сі тіко замахує - спиняти... ідеально)))
Треба йти до суду і дати виклик тому штрафу. У 80% випадків можна добитись відкинення штрафу якщо обґрунтувати. Недавно сидів зі своїм перським знайомим. Розповів історію як його батько отримав штраф і на квитанції було написано великими буквами "Він мене назвав великою чорною свинею-курвою". Син каже я один туди не піду. Батько прийшов до суду, почав вдавати що анґлійською добре не володіє і голосно прорік показуючи на судю "а він сто процентна копія мого тата" хоч судя був пуерто-ріканець і ніякого тата навіть близько не нагадував. Але він розповів суді що сидів у машині а ця чорна велика курво-свиня вліпила мені штраф. Штрафу позбувсь. Ну і коли ви українці навчитесь.
в мене сьогодні особливий день. Йду зараз в одне місце випробовувати долю, прийду, то розкажу. що і до чого, а зараз просто тримайте за мене кулаки...