Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. victorys

victorys позитивчик :)

Їду собі вчора ровером попри кущі, ліси, поля аж на річку. Пес біля мене біжить з язиком на бороді. Майже вже доїжджаю до свого місця призначення (річку), повертаю голову на право, а біля кущів на поляні стоять два хлопці, відвертаю голову назад і через секунду знову повертаю голову до них, бо усвідомлюю собі, що побачила когось знайомого. Торможу ровер. Пес на мене дивиться з питанням: "чо стали, до річки ще 30 метрів?".
    І діалог:
    Я: - Привіт!
    Він (хлопець, не пес): - Привіт!
    Я відкриваю рот бо хочу щось сказати, але закриваю його, бо не знаходжу слів..
    Він: - я сам в шоці як це можливо, що ми тут зустрілись.
    Той хлопець, то наш з Павлом бувший одногрупник, з яким ми 4 роки тому вчились.
    Суть в тому, що якби я їхала тою дорогою 2 хвилини раніше або пізніше ми б не зустрілись взагалі!
    Ми трохи поговорили, розповіли один одному що в кого нового, він женився, скоро батьком буде, запрошував нас з Павлом у гості в Августів :)
    Але був він у той час у тому місці зі своїм швагром по дуже сумній причині. Шукали біля річки, по лісах та кущах свого друга, який 2 дні тому вийшов з дому та не повернувся :sad: Подали заяву про розшук в поліцію...

• Подобається Подобається x 18
  2. comanche

comanche знайшовся

Це справді дуже сумно :sad:
    А в мому дні була краплина незвичності, хоча ні, не краплина, цілий вагон.
    Мені іноді дивно як чудово Господь влаштовує деталі коли довіряєш йому. Так от сьогодні не сталась ціла черга подій, яка була запланована на те щоб статись і сталась ціла черга абсолютно незапланованих подій тільки по причині того, що я в певний момент дозволив Богу вирішити проблему замість мене.
    І вінець цього всього стала абсолютно незаплановано-непередбачувана прогулянка двох молодих людей... без лишніх вух... носів і тд.... тільки ми... одні... разом... :)

• Подобається Подобається x 10
  3. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Во, блин, пацаньї 3ащитили диплом и ни3ашто нипрашто напоильі но я не жалуюсь.,.

• Подобається Подобається x 4
  4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я спробувала. :))) А там, виявляється, оффтопити не можна. Чи можна, але не всім, не знаю. :))) Мої дописи повидаляли, лишили тільки той, де я процитувала іншу дописувачку. :))) Токе от.
    Все - таки з чоловіками воно якось простіше спілкуватись. :)))
    Ой. З дівчатками, які на ЛФ - спілкуватись супер. :)

• Подобається Подобається x 14
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Во-во!!!!;):good::)

• Подобається Подобається x 6
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мурашки по шкірі.. Мені сьогодні снився труп у воді.. Сподіваюсь вони знайдуть свого приятеля.

--
    Вчора мій чоловік почав носити окуляри. Це так НЕЗВИЧНО!! Коли забрав їх з магазину, то була в такому шоці, що не могла зібрати слова, не могла внормувати дихання і чуть не зімліла :))) Ніби як інша людина. Так серйозно виглядає. Мені подобається :) Хоча краще виглядають замінні (домашні) окуляри, ніж постійні, бо мають тоншу і красивішу оправу. Не хочеться вірити, що так буде вже до кінця життя. Почала робити щодня сік з мокрви. Може зір направиться :shy:

• Подобається Подобається x 16
  7. victorys

всі цього сподіваються і надіяться на краще....а минає вже п"ята доба....:sad: у нього жінка, двоє діток...сумно..
    Сьогодні йдем на ДН мого Павла брата жінки (їй сьогодні 30 :) ) А день незвичний тим, що я сьогодні вперше зробила своїми руками комплект біжутерії (кульчики та кулончик). Подарую його іменинниці :) Ну що я можу сказати, занняття це захоплююче, але і забирає трохи часу, та мені сподобалось! Так що від сьогодні маю ще одне хобі ;)

• Подобається Подобається x 11
  8. victorys

кому цікаво, фото тут
    :)

• Подобається Подобається x 9
  9. Персі

Персі La mafia è immortale!

Супер. :good: Отримувачці подаруночка пощастило. :)

• Подобається Подобається x 8
  10. Багіра

Багіра Well-Known Member

неймовірна краса:girl_tender: і чудовий смак;)
    є дуже мало біжутерії, яка може мені сподобатись, а тут несподіваний виняток!!!

• Подобається Подобається x 7
  11. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Я сьогодні стала з самого раненька,і тільки що присіла-робота,робота і ще раз робота......:crazy: така замучена,всьо болить.Зараз йду до сусідки на пивко з рибкою:good: напросилася:pardon:...
    Як добре,що завтра неділя!

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вчора дзвінок.
    Піднімаю - фігассє о_О! Старий друг Льоня КАЦ приїхав на стрийщину, привіз батькам сина на літо. Посиділи. Поговорили. Випили. Закусили. Так вечір і минув.

KLIBERN!
    Розказав товарищу КАЦу про вас. Товарищ КАЦ сказав, що ви неправі :)))

• Подобається Подобається x 1
  13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні в мене випускний....якось так незвично почуватися "вже не студенкою":sad:

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А в мене у вівторок..Теж не віриться, що я вже не студентка..

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

скоро тотой замуж...і по всьому....:sorry:

• Подобається Подобається x 10
  16. Кохана

Кохана LuBimaya

Нарешті заглянула на форум!
    В четвер приїхав чоловік і якось було не до того :mocking:
    А сьогодні йдемо на обід до його мами, знайомитись з родичами майбутнього чоловіка його сестри...во...коротше, сватання, чи щось типу того...

• Подобається Подобається x 9
  17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ех дівчата,навіяли ви мені ностальгію за моїми студентськими часами...:girl_in_dreams::girl_in_dreams:Повірте,ті нові горизонти,які розкриваються перед вами,нічим не гірші:)
    І я у вівторок гуляю на черговому випускному:)Правда не своєму,а йду на випускний до своїх одинадцятикласників:girl_claping:

18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Після таких слів почуваюся як на шкільному випускному:)

19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:))):))):)))гггг,я вмію сказонути:)))

20. Shine

Shine Well-Known Member

Не страште дівчат:)))
    Навпаки у них тільки почнеться життя! Нове і насичене незабутніми подіями!;)Заміжжя не завжди ярмо і кінець всьому...
    Деколи це - початок...
    +100:good:

Останнє редагування: 27 чер 2010
    • Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)