Нині, 05:45 І в нас нині дощ... Тіко компа не включав... Зрані о 8.00 пішов з псами погуляти - сонечко... Поїли черешень... Головне дати попробувати. Гілки низько і Джозька сама си дерла... ПотІм буде кісточками сіяти . А зараз знов куриться-хмариться. На Церкві Всіх Святих Українського Народу вивісили прапОри - завтра храмовий празник. Фестини! А я вчепив трийціть сім градусів. А в хаті лижки горівки нема. Жона якоюсь францою в пігулках труїт. Мушу смсити кулєгуви, най "випадково" в гості по рейсмус зайде
Ромку, знайшов де і як написати, та ще й за значком офтопу приховати. Я ж обіцяв у вівторок вас зустріти, а тут маленька проблемка з тачкою, то я вже Фореста почав смикати. Ще через тиждень, 28.06, понеділок - вихідний день і саме 28-го я можу бути за межами міста.
В мене була незвична перша половина дня... Ходила на наш маленький город. 5 акрів. Він у лісі...Є і будиночок. Все, як книжка пише... До нього кілометрів так з 2...лісом, потім повз озеро, а далі знов ліс... І тиша навколо...Просто кайф... Так от. Встигла трохи помахати мотикою, а тут лізуть хмари... Почалася злива. Так класно, коли навколо ні душі...і ще дощ, як з відра... І я їм полуниці, які мию під струменем води з ринви...(полуниці встигла ще до дощу назбирати).... І так мені було добре....Незвично якось...І пахло навколо водою....І було все як в дитинстві... По дорозі додому в мене тричі ледь не стався інфаркт - двічі з під ніг вибігли ящірки, один раз - вуж...Правда я хотіла його наздогнати і добре роздивитися.... але де ж вужа доженеш.... Прийшла додому приємно втомлена.... Побільше б таких днів...
Вчора ввечер перший раз бачив оперу на ... стадйоні. "Турандот" - Г.Пуччині. Це був вроді експеримент з боку і міста і самой Вроцлавської Опери. Суть в тому, що місто планує користуватися новим стадйоном (отим на Євро2012, що ще у будові) для влаштування культурних події. З другого боку - є старий стадйон олімпійський - побудований ще німцями у 1936р і відбудований у 50-х роках, котрим можна було вже зараз скористуватися в виде полігона. Такі оперові мега-відовіща вже влаштували у сценерії старого міста, чи кафедрального острова, але стадйон - це зовсім інше діло. Натуральной атмосфери там ні-гу-гу - усю сценографію слід збудувати. Але усе таки получилось непогано. ==== А нині - теж незвичний день. Найбільш незвичні вибори за останне 20 років ....
Чому? Думала, що через вибори рух на вулицях буде більший, бо люди їздитимуть голосувати в райони, де вони прописані.. Але все навпаки - на вулицях так пусто! На світлофорі зазвичай стою чекаю на "зелене" поруч з десятком машин. А сьогодні на кожному перехресті було не більше 2х машин. Трамвайні зупинки пусті.. Так незвично. Впринципі нормально - неділя, але ж вибори.. Хм..
Чому незвичні? Ну...із-за такої причини в Польщі ще виборів не було... А голосувало біля 55 % виборців - як на нинішні умови - не так погано.
І що тут незвичного? Назву теми читали? Скоріше Вам треба в гілку"Чим пахне?" А у мене вде два дні незвичні.Ні з ким ніколи не сварилася а тут напали двоє з ДП насилу відгавкаласьще навіть не відгавкалась От чому так буває? Але знаю чого так буває, бо в людей з почуттям гумору не все в порядку.
їм направду важко без ДП...самій бракує деяких тем... Alias,не переймайся,всім догодити не можливо,та і не потрібно. Знаючи тебе(ой,на *ти*),чудово розумію,що вийшло якесь прикре непорозуміння,бо ти мила і неконфліктна!
Це різні форуми. В них інше почуття гумору, інша манера спілкування. Згадалось, як дописувала там в темі про подвійне прізвище і написала ту інформацію, яку мені сказали в РАГСі. Думала, що комусь це допоможе. Так у відповідь на мене накинулись з закидами типу, що то брєд. Так ніби я придумала ті закони.. А ще постійне чіпляння до слів і товчення води в ступі.. Сама, мабуть, бачила, як і до мене примахались за те, що висловила свої почуття обурення. В мене теж пропало бажання заходити в їх теми. Та і на ДП загалом. А ще кажуть, що це ми їх тут агресивно зустрічаємо.. Ех. Забий, Іро. Воно того не варте. Паралельно з тим мала чимось подібну ситуацію в реалі позавчора ввечері. Стояла з можна сказати знайомими за клубом в студмістечку. Бачили, як із сусіднього клубу вийшло зо два десятки молодих людей. Половина залишилась біля клубу, половина пішли на спорт. майданчик. Стали в коло. Двоє хлопців почали битись. Один відразу отримав перевагу, сівши на другого. Почав його колотити по голові. Коли другий спробував піднятись, перший взяв його за голову і добряче довбанув об асфальт. Група підтримки відтягла переможця. Другий залишився сам лежати без руху. Я трясла своїх знайомих, щоб вони подзвонили в швидку, в міліцію. А вони сказали, що то не наше діло. Що міліція приїде через 10 хв, коли нікого вже не буде. А швидка приїде через пів години, коли або його вже хтось забере, або вже буде пізно. І ще пояснили, що мені прийдеться заплатити штраф 300 злотих за несанкціонований виклик. На щастя, потім до хлопця підійшов якийсь старший чоловік і підняв його. Так як хлопець не міг стояти і млів, той чоловік пішов з ним кудись, підтримуючи. Була в великому шоці. Мене це обурило. Це було не по-людськи. Я про реакцію компанії, з якою я це бачила. Хтось посміявся з мене, хтось погодився, але проігнорував. Зробила для себе висновок - мені байдуже, що думають інші. Хто хоче засміяти, зацькати, погавкати - той знайде причину. Але чи потрібно перейматись такими людьми? Воно дасть щось корисне? Ні. Якщо до людей не доходить те, що ми хочемо сказати, то значить, що вони не хочуть, щоб до них дійшло. Тож не варто на них тратити себе.
Ір, але ж скільки нервів , скільки биття головою в закриті двері.Просто я з таким не стикалась ще і це дуже вразило.
Alias, дівчинко, все ще попереду. Є особливий тип людей (а він і на ЛФ є), котрі чують тільки себе. Сьогоднішні томагавки бувають на ДП звичним явищем, тут просто були направлені на ЛФ-івця, а що незвично - на Вас. Тут атмосфера небудуарна, тому, можливо, деяким дамам було незручно переносити свій абстинентний синдром тут. Що зробиш...
Незвичний вчора був день... забрав свій Орбітрек, Подзвонила якась мила дівчинка з великобританії, запропонувала роботу.. але для цього треба переїжджати на Кіпр. Скинула посилання на ціни на проживання і таке інше... сиджу думаю, що його робити. Місяць тому відмовився від схожої пропозиції в Амстердам Там холодно, а на Кіпрі клімат мені підходить. Хм... посварився з другом, найкращим... пройде звичайно але сліди залишаються. І хоча розумію, що більшість вини моєї, через те, що іноді на беззаперечний факт який стоїть за мною, я роблю свій лоб твердішим від скелі... а це не правильно... вчуся на всім Прикупив вчора трохи компутерної техніки. Отакий він вчорашній день повний абсолютно протилежних почуттів.... сподіваюсь сьогодні буде те, що я очікую
Любі дівчата! Я сама прихильниця ДП, хоч колись читала ЛФ. Получилась трохи накручена ситуація, бо дійсно важко стільки днів без форуму, тому напівнатяки, просто слова бачились трохи по іншому, під іншим кутом, все на купу....Я читала неупереджено "перестрілку" - самій дивно чому таке получилось із нічого....Нірванка правильно написала - стиль форумів трохи різний, на ДП все більш емоційніше - тут якось консервативніше...Стиль дописів інакший. не варто ображатись , ласкаво просимо на ДП!!!
Істукан детектед... Що це за втягування у форум, що якщо раптом його не стає то починається паніка =) По всьому ЛФ зара тільки те й літає, що ДП не працює, паніка і тд... хоча вже менше, а в перші дні страшно було Мабуть я чогось не розумію
нуууу...ви ж чоловік/хлопець (вибрати підходящий варіант), Вам цього не зрозуміти, коли в одному місці вя необхідна інформація посортована/поскладана, знаєш ,що де і як...коли посиденьки краще справляються з пошуком певної інформації що де знайти у Львові, ніж якби просто через гугл шукала - на ЛФ теж є схожа тема ,але на ДП вона більша - я ЛФ теж читаю. Та й атмосфера - багато хто з дівчат знайомі особисто, спільні інтереси..
Щось мені туди більше не хочеться.Дуже неприємний осад залишився від того істерично-навіженого "спілкування".Все можна зрозуміти і завжди можна порозумітися, якщо цього хотіти ...З Дп багатьох люблю і поважаю... А в мене сьогодні по-справжньому незвичний день.Я захистила диплом!:radist::radist::radist:Тепер ще закінчити розмальовування школи, випускний ..і все, я вільна!!!