Сьогодні пройшла співбесіду і отримала нову, кращу (читай: більшеоплачуєму) роботу. Залишається пройти медогляд і можна починати через тиждень. От тільки російську мову тре буде трішки підтягнути, а то давно я на єтом языке не разговаривала От сижу зараз і з одної сторони тішусь дуже, а з другої до сих пір не можу повірити, що все таки вдалось, адже співбесіду я мала пройти ще 3 тижні тому, але не вийшло, бо директор кудись поїхав (у цій фірмі директор особисто проводить розмову з кожним працівником), пізніше я поїхала на майже 2 тижні до Львова, а після приїзду подзвонила до них і запитала, чи ще маю шанси на співбесіду, бо чеснокажучи була впевненна, що вони вже знайшли когось іншого на це місце... І ось сьогодні пан Едмунд потиснувши мені руку сказав: "вас прийнято" Давно в мене пахнуло змінами і нарешті вони стались...
Якраз до слова.....забцала шойно чизкейк ... ---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ---------- Пригощайтесь,вітаю з вашими досягненнями,так тримати. Гамайте на здоров"я ---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ---------- Peri поділилась цим сайтиком,поки все виходить ...Тільки от той зараза чізкейк,трохи корж наплутала,вийшло дуже жирне,але верх суууупер.
Вибачаюсь, але безсонна ніч дала про себе знатиЗастілля переноситься..та й підготуватись треба, поляну накрити
обожнюю дивитись як сонце відбивається від хвиль... і ти вже не знаєш де закінчується небо і починається море.... Сьогодні звичайно я був лишень на озері, але чогось на думку спала саме ця згадка.... а ще люблю пірнати... і плисти... швидко... повільно... на спині... кролем... брасом... лиш би плисти.... ти бачиш ціль і до неї пливеш, в такі моменти все решту не має значення. кожен м'яз твого тіла напружено слухається найменшої вказівки, весь організм працює ритмічно та злагоджено. Сьогодні я подивився на себе зі сторони.. просто думками летів поруч, і роздумував, ціль моя не така вже і велика, просто доплисти до іншого берегу, але це ціль, яка б не була, організм слухняно пливе, тому що виходу нема, зупинитись - означає потонути (хоча я роблю перерви, валяюсь на спині). Але саме усвідомлення мети, заставляє тебе рухатись... гребти... не втрачати темп... не збивати дихання.... Зате потім, коли перекидуєшся на спину... в голові гуде щось незрозуміле... чути стукіт свого серця і дихання, а ще як вода то напливає тобі на груди та у вуха, то витікає звідти... абсолютно симетрично із твоїми вдохами та видихами...... Блаженний штиль в голові, коли панує лише одна думка... але її озвучувати не можна... і далі пливеш.... Власне гарний день, потуснячили на озері, посмажили шашлики, принесли себе в жертву кільком мільйонам голодних комарів....
Заааздрю. Я теж збиралась, але мого песика вкусив якийсь заразний кліщ, тож возились з ним до лікаря, капельницю йому ставили, мусим няньчити тепер, як дитину, поки поправиться.
бідолашка.... співчуваю Вам! В моїх батьків теж пса кліщ був вкусив, дуже довго лікували, то якийсь не звичний був... він йому у вушко заліз і почався запальний процес, довелося роботи цілу операцію... А потім із-за тої зарази був отит, коротше, жах... він 5 років мучився...
Як нам розказали, не всі кліщі переносять заразу, а тільки деякі. От нам і не пощастило, той "деякий" і присмоктався. В нього дуже гемоглобін впав, (в песика, не кліща ) але зараз вже значно краще, ТТТ. Також лікар розказав, що собачку можна обробити якимось спеціальним засобом, і тоді ті кліщі не будуть чіплятись. Я не знала того просто, в мене взагалі то перша собака, раніше тільки котів мала
ми собаці і коту з червня по жовтень таке на загривок раз у місяць наносимо "Revolution" for pets називається
Так, нам лікар казав, що воно протягом місяця діє. Але він нам сказав, що тепер маєм чекати, поки він одужає зовсім, і аж тоді можна буде обробляти
Сьогодні такий день.Зранку поїхала в офіс ВОЛІ на Виговського,спочатку вони мені зіпсули настрій,а потім я їм-коли почала з ними сваритись!Вийшла з ВОЛІ,переходила дорогу на зелене світло,а якийсь дурак на маршрутці мені попід ніс проїхав(покупляють права....).В обід пішла на роботу,попала під той дощзмокла,а той вітер зломав мені парасольку,тепер потрібно знайти час,щоб її зремонтувати.Дуже погано себе почуваю(щось я тільки жаліюсь вам....)
cuxivchanka, не впадайте у відчай... то так буває... як казав Галигін в КК "жизнь, как зебра - чёрная полоса, ж..па, белая полоса".... То значить у Вас сьогодні була ж..па, а завтра має бути біла смуга, обов'язково!!!
Незвична ніч. Під одними вікнами на гітарі бринькають, під іншими многая літа співають :pull-pigtails:. Це сьогодні св"ято якесь, чи реакція на футбол ?