Незвичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 7 лис 2008.

1. Peri

Peri Well-Known Member

ВІТАЮ!

то що,сьогодні йдем у **форумне застілля?**;)

• Подобається Подобається x 3
  2. victorys

victorys позитивчик :)

Сьогодні пройшла співбесіду і отримала нову, кращу (читай: більшеоплачуєму) роботу. Залишається пройти медогляд і можна починати через тиждень. От тільки російську мову тре буде трішки підтягнути, а то давно я на єтом языке не разговаривала ;)
    От сижу зараз і з одної сторони тішусь дуже, а з другої до сих пір не можу повірити, що все таки вдалось, адже співбесіду я мала пройти ще 3 тижні тому, але не вийшло, бо директор кудись поїхав (у цій фірмі директор особисто проводить розмову з кожним працівником), пізніше я поїхала на майже 2 тижні до Львова, а після приїзду подзвонила до них і запитала, чи ще маю шанси на співбесіду, бо чеснокажучи була впевненна, що вони вже знайшли когось іншого на це місце... І ось сьогодні пан Едмунд потиснувши мені руку сказав: "вас прийнято" :preved:
    Давно в мене пахнуло змінами і нарешті вони стались...:i-m_so_happy:

• Подобається Подобається x 15
  3. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Зміни-це добре,а якщо вони ще й хороші,то це чудово!!!:)
    Вітаю:give_rose:

• Подобається Подобається x 6
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

Аліас, Віка - вітаю!

• Подобається Подобається x 7
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Якраз до слова.....забцала шойно чизкейк ...[​IMG]

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

Пригощайтесь,вітаю з вашими досягненнями,так тримати.
    Гамайте на здоров"я :)

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ----------

Peri поділилась цим сайтиком,поки все виходить ...Тільки от той зараза чізкейк,трохи корж наплутала,вийшло дуже жирне,але верх суууупер.

• Подобається Подобається x 15
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вибачаюсь, але безсонна ніч дала про себе знати:)Застілля переноситься..та й підготуватись треба, поляну накрити:)

7. Locke

Locke невиправний реаліст

А що за рослинка використана для прикраси? Зовні схожа на кропиву. Може то пляцок для свекрухи? :)))

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

М"ята :)

• Подобається Подобається x 8
  9. comanche

comanche знайшовся

обожнюю дивитись як сонце відбивається від хвиль... і ти вже не знаєш де закінчується небо і починається море....
    Сьогодні звичайно я був лишень на озері, але чогось на думку спала саме ця згадка....

Власне гарний день, потуснячили на озері, посмажили шашлики, принесли себе в жертву кільком мільйонам голодних комарів....

• Подобається Подобається x 14
  10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Заааздрю. :) Я теж збиралась, але мого песика вкусив якийсь заразний кліщ, :sad: тож возились з ним до лікаря, капельницю йому ставили, мусим няньчити тепер, як дитину, поки поправиться.

11. Кохана

Кохана LuBimaya

бідолашка.... співчуваю Вам! В моїх батьків теж пса кліщ був вкусив, дуже довго лікували, то якийсь не звичний був... він йому у вушко заліз і почався запальний процес, довелося роботи цілу операцію... А потім із-за тої зарази був отит, коротше, жах... він 5 років мучився...

• Подобається Подобається x 4
  12. Персі

Як нам розказали, не всі кліщі переносять заразу, а тільки деякі. От нам і не пощастило, той "деякий" і присмоктався. :sad: В нього дуже гемоглобін впав, (в песика, не кліща :))) ) але зараз вже значно краще, ТТТ.
    Також лікар розказав, що собачку можна обробити якимось спеціальним засобом, і тоді ті кліщі не будуть чіплятись. Я не знала того просто, в мене взагалі то перша собака, раніше тільки котів мала

13. ми собаці і коту з червня по жовтень таке на загривок раз у місяць наносимо "Revolution" for pets називається

• Подобається Подобається x 5
  14. Персі

Так, нам лікар казав, що воно протягом місяця діє. Але він нам сказав, що тепер маєм чекати, поки він одужає зовсім, і аж тоді можна буде обробляти

• Подобається Подобається x 5
  15. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Сьогодні такий день:aggressive:.Зранку поїхала в офіс ВОЛІ на Виговського,спочатку вони мені зіпсули настрій,а потім я їм-коли почала з ними сваритись!Вийшла з ВОЛІ,переходила дорогу на зелене світло,а якийсь дурак на маршрутці мені попід ніс проїхав(покупляють права....о_О).В обід пішла на роботу,попала під той дощ:ireful1:змокла,а той вітер зломав мені парасольку,тепер потрібно знайти час,щоб її зремонтувати.Дуже погано себе почуваю(щось я тільки жаліюсь вам....)

16. victorys

victorys позитивчик :)

• Подобається Подобається x 4
  17. Кохана

Кохана LuBimaya

cuxivchanka, не впадайте у відчай... то так буває... як казав Галигін в КК "жизнь, как зебра - чёрная полоса, ж..па, белая полоса".... То значить у Вас сьогодні була ж..па, а завтра має бути біла смуга, обов'язково!!!

• Подобається Подобається x 7
  18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я знову на ЛФ:)Друге пришестя Іспанки чи шо:)

19. poetka

poetka Дуже важлива персона

А де ж ви пропадаєте?
    Форумвки пропускаєте....Не гоже:)

• Подобається Подобається x 3
  20. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Незвична ніч. Під одними вікнами на гітарі бринькають, під іншими многая літа співають :pull-pigtails:. Це сьогодні св"ято якесь, чи реакція на футбол :sorry:?

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)